magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, May 1, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - April 21, 2015



Sheldan Nidle - April 21, 2015
Шелдон Нідл - 21 квітня, 2015

7 Batz, 9 Kank'in, 11 Ik

Selamat Jarin! Ми прийшли  в цей час, щоб  поінформувати вас про те, що зараз відбувається у вашій реальності. Темна олігархія, яка управляє вашим світом, блякне. Все ж,  вона  все ще утримує пункти влади, якими ще користується, щоб затримати переміщення до нової реальності. Життєвий ключ до цього - маніпулювати обміном грошей від одного міжнародного банку до іншого. Консорціум декількох урядів і ряд відібраних заздалегідь приватних банків здебільшого контролюють цей процес. За прийнятним обмеженням, цей консорціум може затримати або навіть запобігти тому, що може пройти через цей критичний вхід. В цьому випадку, серії транзакцій, які дозволяють різні позики і фонди  вимагають  або забезпечити  вас  грошима, або навіть  (у деяких випадках, зупинених або навіть вкрадених) зміни урядів, які можуть  втрутитися. Ця жорстока тактика має або зупинити, або запобігти різним обіцяним програмам процвітання  в режимі попередньої  доставки. Нещодавно, певні договори разом з рядом ключових арештів викликали паніку серед цих олігархів, оскільки загрози від міжнародної законної системи, здається, покінчать з цією підлою схемою.


 Доки арешти були на декількох нижніх рівнях ключових олігархів. Поточні законні випадки зараз змушують їх наново продумати ці підлі змови, які безупинно затримують ці постачання. Зараз, щоб  обійти цих темних кабалістів,  ведуться нові переговори між древніми сім'ями, Вознесеними  Майстрами  і тими, хто  залучений до постійно змінної системи законів. Лідерами  в цьому зустрічному процесі є  головні нації BRICS і законна команда, очолювана  рядом надзвичайно відважних індивідуумів. Наші призначені зв'язківці переконуються, що ряд цих кроків ретельно координуються між усіма командами. Наші взаємні цілі мають створити нову, прозору міжнародну банківську систему і повну доставку фондів процвітання, разом з тимчасовим приходом  нового управління. Наступний крок у будь-якому світі наповнений  підвищенням свідомості - рухатися від обмеженого поширення багатства до масового  процвітання. Кабала розуміє це і  занадто довго дозволяє  проводити "залякування". Вам треба швидко отримати гроші і вкласти їх  "штучну вартість" в товари.

 Доступна вам технологія  була просто  ізольована, тому що вона  може швидко створити ці умови. Як тільки ви переміщаєтеся від потреби в обмеженій економіці  до  повного достатку, то економічні основи  вашого глобального суспільства становляться архаїчними. Потім потрібно, щоб  засоби моралі  справді  розуміли, як кожен індивідуум вільно взаємодіє  один з одним і як працює таке суспільство. Ці теми охоплюються  чотирма соціальними законами і природою  галактичного суспільства. Ми виконуємо пункт, в якому є ті, хто знає, як перемістити вас і ваші суспільства вперед,  усвідомлюючи, що лежить  попереду. Темрява - просто дуже сильна скнара, яка користується  своїми  останніми днями, щоб зупинити неминуче. Як тільки нове управління займе своє місце, то розголошування дозволить нам здійснити божественний план, наданий нам Небесами. Цей процес потім дозволить нам приземлитися і дозволить  нашим наставникам привести вас швидко до  повної свідомості. Потім, ви зможете скористатися Кристалічними Світловими Камерами, щоб завершити ваше перетворення і закінчити вашу далеку дорогу від ночі  в день!

 Цей процес фактично дозволить  вам стрибнути вперед на століття, які зазвичай забирає така еволюція. Ви маєте цей небесний дозвіл відколи ви закінчуєте саме необгрунтоване занурення в обмежену свідомість і Гайї потрібна ваша допомога. Вона спостерігає як її екосистеми зморщуються і трансформуються. Цей процес вимагає, щоб ви  швидко повернулися до вашого колишнього статусу повної свідомості. Отже, нас завербували Небеса, щоб ми допомогли вашим Вознесеним Майстрам  і Агартанцям. Знайте, що ви – життєво важливий  аспект божественного плану Творця. Ми знаходимося у богослужінні до цього плану і коли ми прибули сюди, то отримали ряд цілей, які потрібно досягнути. Перший головний  пункт - ніякого прямого втручання. Тому ми були зобов'язані придбати довіру, упевненість і дружбу тих, хто  зараз - наші земні союзники. Ця процедура зайняла приблизно 12 років. Тепер, ми добре розуміємо труднощі того, як відбувається це перетворення. Ми просто просимо про вашу безупинну позитивну підтримку в тому, що є дуже чутливими серіями питань.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прибули  цього дня з деякими дуже цікавими новинами! Шлях до отримання ваших благословень очищений нашими партнерами. Ці люб'язні  Істоти  використали  їх ресурси і навички для укладання угод  і створення альянсів як з  різними древніми сім'ями, так і певними ключовими націями. Ця благословенна діяльність знаходиться у відповідному часі, роблячи  можливим маніфестацію нової прозорішої банківської системи. Ми вдячні за  їх знання і їх здібності створити  групи, які готові перенести вас в дуже чесну банківську систему і засоби до завершення доставок  трастів, встановлених нами  давно. Вони говорять нам, що ми добралися  дуже близько до фактичних доставок цих фондів. Крім того, очікується, що ці фонди забезпечать законний шлях для приходу  нового  управління. Тим часом, нам говорять Небеса, що нова хвиля енергій дозволить провести сила-силенну  необхідних підготовчих заходів,  щоб підготувати вас до вашого Вознесіння  у вашій живій Кристалічній Світловій  Камері.

 Оскільки ця процедура набирає сили, то ми повідомляємо вам, що потенціал для тілесного болю існує у ваших нижчих чакрах. Будьте обізнані про це і будьте  готовими  до того, що по усій вірогідності зараз  відбувається  з вами. Ваші численні Ангельські опікуни тіла передусім виконують цю роботу. Якщо у будь-який час ці болі здаються такими, що пригнічують, консультуйтеся по вашому здоров'ю з професіоналами. Ваші призначені медичні команди регулюють ваші умови. Вони мають працювати з вами аж до певного пункту. Ось чому ми пропонуємо вищевказане. Проте, будьте готові до того, що ваше здоров'я спантеличить   ваших професіоналів тим, що вони побачать. Більшість з того, що відбувається -  по суті, переміщення  енергії. Така масивна зміна - зазвичай схожа на щось, як іноземна мова для них. Отже, будьте готові запитати у кого-небудь, хто працює з цим видом процесів, щоб допомогти вам. Додатково, будьте готові звернутися до нас для потрібної допомоги.

 Усі ці зміни - частина більшого перетворення, призначеного Небесами десятиліття назад. Наша частина в цьому – консультувати вас  і коли потрібно,  допомогти увійти в цей процес. Як тільки багато урядів і їх втручання заблокують, ми маємо намір з'явитися перед людьми і принести вам комфорт і зцілення. Громадськість була навчена  не вірити в наше існування і дотримуватися мінімуму наших появ. Нам треба бути здатними піклуватися і вести людей. Кожен з вас дорогоцінний. Ви є тут і тому стикаєтеся  з тими змінами, які декретовані  Небесами. Ваші тіла обмеженої свідомості крихкі і можуть  бути декілька  потрясінь для вас. Будьте завжди  обізнані про це і знайте , що багато з того, що відбувається  з вами - містерія до більшості. Викликайте нас, дорогі, і знайте  глибоко в душі, що ми вас по справжньому Любимо!

 Сьогодні, ми продовжили  наші  щотижневі  повідомлення. Істотно, що ви залишаєтеся позитивними незважаючи на постійне почуття, що або нічого не змінюється, або, що прибуття  соціальних, економічних або грошових змін не може статися. Здолайте цю недовіру і знайте, що це царство дійсно змінюється! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE