magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, May 7, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - May 5, 2015



Sheldan Nidle - May 5, 2015
Шелдон Нідл - 5 травня, 2015


8 Chicchan, 3 Moan, 11 Ik

 Dratzo! Ми схвильовані тим, що відбувається у  вашому світі. Наші зв'язківці  повідомляють, що  робиться великий прогрес по установці безпечної і надійної системи для глобальних трансферів    різних видів гуманітарної допомоги  і фондів процвітання. Ці фонди зараз вирішують, яким довгим і обхідним  процесом  гарантувати їх безпечне постачання. Цей місяць почав  набувати форми, як час, коли ці фонди можна  безпечно надати вам. Ця дія – готує  ряд інших груп, які призначені  замінити деякі уряди і фактично визнати  NESARA. Ці обставини мають бути необхідними попередніми кроками  для розголошування і, щоб Вознесені Майстри   анонсували їх графік для серій дуже важливих навчань. Ці різні уроки мають бути основою для того, що ми маємо намір сказати вам. Наша команда буквально провела роки, щоб відшліфувати кращий спосіб, як сказати вам про наше існування і що  спричинить ваше вознесіння. Ми також почнемо пояснювати вам, як багато наших наставників мають діяти серед вас. Життєво важливо, щоб ви мали чудове розуміння того, як відбудеться ваше вознесіння  і як ви маєте вивчати необхідний галактичний етикет.


   Отже, майбутній час  швидко створить багато концептуальних подій. Це буде  подібно до того, коли уперше в 1781 народилася Американська нація. В наші дні  вам   важко уявити собі такий великий поворот. Ваші колишні вірування здебільшого будуть  змінені подіями, які мають з'явитися в приголомшливій послідовності. Ми тільки знаємо, як дивно це має з'явитися для вас. У дуже короткий період, ви будете приведені  туди, що подібно до нового світу. Ми просимо, щоб ви були готовими припускати подумки, які можуть статися  дивні речі. Уявіть, уряд,  який  довго був для вас звичайною річчю,  зникає в одну мить. Уявіть, ми несподівано змінюємося від уявної появи до грандіозної реальності. Уявіть, відкриту всесвітню появу Вознесених  Майстрів! Усе це - тільки початок. Є недоступність порожнин  Землі і ви маєте побачити, як Агартанці  з'являються  серед вас публічно. Ви маєте несподівано почати  бути Планетарними Людьми і швидко  піднятися  до Галактичного Людства!

    Як ви можете бачите, у вашому  безпосередньому  майбутньому  рішуче зміниться реальність, в якій ви зараз проживаєте. Щодо нас, це - факт, що ви маєте повторно познайомитися  з тими, хто регулярно  допомагає  вам із  Небес і з нами. Ми - ваші духовні і космічні сім'ї. Ми тимчасово втратили вас, коли учені Атлантиди занурили вас в  обмежену свідомість. Зараз, ми чекаємо вашого пророкованого повернення  до повної свідомості. Деякий  час  вами управляли Ануннаки,   а  тільки нещодавно – темні фаворити,  призначені тими ж Ануннаками. Ця темна кабала  закінчила своє панування над вами. Коли Небеса повторно встановили контакт  з вами приблизно 13 тисячоліть тому, то Небеса вибрали спеціальних Духів, які почали контролювати і вести час і метод вашого повторного возз'єднання. Нині, вони - передусім ваші Вознесені  Майстри. Ці священні Майстри  люб'язно допомагали  нам відколи ми уперше прибули сюди. Ви знаходитеся тепер в кінцевих стадіях перед тим, як ви повністю повернетеся до нас. Початок усього цього є, звичайно, поширення всесвітнього процвітання.

   Отже, теперішній час - це серії швидких просувань з  легким уповільненням. Ця зупинка і стартова реальність тепер закінчується. Майбутній час буде просвітлений приходом NESARA і кінцем довгої ери, коли більшістю урядів  управляло домінуюче  олігархічне довкілля. Це буде  замінено реальністю, в якій правилом є правда і прозорість. У цьому довкіллі  ви будете  здатними гарантувати, що уряд передусім представляє вас. Ми прийдемо і дозволимо вам використовувати  ваші зараз ізольовані технології і ті, якими ми маємо намір вас забезпечити. Користуючись цими технологіями, ви зможете вилікувати хвороби і стабілізувати ваше довкілля. Тобто, ви зможете очистити  свою воду, землю і повітря від усього забруднення, яким ви забруднювали її минулі  два тисячоліття. Найбільш задоволеною цими діями буде Гайя. Ми просимо, щоб ви також знайшли час, щоб відремонтувати усі ушкодження, викликані вашою постійною гірничою промисловістю, землеробством і ловлею  риби  у  ваших глобальних суспільствах для виживання. Нові технології дозволяють вам це робити. Залишені структури  будуть  знищені  майбутніми Земними змінами!

   Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли  прояснити вам далі, що наші благословенні брати з космосу говорили вам. Нині, ми готуємо завершальні пункти операції, яка  принесе  вам наші священні благословення. Десятиліття тому, ми почали вербувати тих, щоб завербував багатьох з вас в програму процвітання. Спочатку ця програма плуталася у боротьбі між Світлом і темрявою у цьому світі. Десятиліття за десятиліттям не було успішного рішення цієї дилеми. Потім,  в минулі декілька місяців наші партнери і наші друзі Агартанці  запропонували можливе рішення. Після багатьох обдумувань, шлях для доставки  був встановлений і діяв. Ця можливість була не в змозі забезпечити повне постачання. Багато дискусій  з нашими  союзниками  внесли ясність в те, як доставити  вам ваші благословення. Отже, впродовж цього місяця, Світло готове змусити темряву, щоб  відбулися  масові постачання. Ми хочемо подякувати нашим  духовним і космічним сім'ям за їх милостиву  допомогу!

   Коли ці різні постачання остаточно завершаться, то реальність, в якій ви живете, буде повністю змінена. Нове управління залучить нову прозору фінансову систему, яка  відкриє можливості, щоб ви модифікували  ваші сприйняття про те, як працюють ці людські суспільства. Це - наш благословенний намір дати серії спеціальних уроків про правду утворення ваших так званих релігійних філософій. Багато змін викликали ті, хто сформував і створив те, в що ви зараз глибоко вірите. Щоб бути дійсно  вільними, вам треба відкрити ваші уми до того, що фактично сталося сотні тисячоліть тому. Коли ми уперше досягли безсмертя, ми пішли до спеціального місця, щоб навчитися  для наших відповідних місій. Тут, ми дізналися, що дійсно відбувалося давним  давно. Ми зараз бажаємо передати вам те, що ми вивчали. Ці серії правди зможуть допомогти вам, щоб підготуватися до того, що відбудеться незабаром.

   Нині, ви рухаєтеся через часи, коли одна оздоровча криза йде за іншою. Усе це - те, як Небеса благословенно просувають вас до повної свідомості. Більшість зі священних причин для цього зазвичай пояснені вам. Вам треба мати того, кому ви довіряєте, щоб він пояснив це детально. Спочатку Атланти,  а потім Ануннаки  зробили  частину  великої конспірації, щоб залишити вас у димній амнезії про ваші походження. Що потрібніше всього – це деталізація того, чому кожна частина їх складної головоломки була вставлена на місце. Оскільки ми робимо це, ви можете розплутати, як ви були обдурені і як вами маніпулювали. Озброєні таким свідоцтвом, ви зможете краще абсорбувати те, що  станеться в недалекому  майбутнього. Ви відкриєте, наскільки  широким  був цей обман. Тому, не оцінюйте майбутнє тим, що ви знаєте. Використайте  цю мудрість, щоб гарантувати  кращий і яскравіший час для усіх!

   Сьогодні, ми продовжували свої щотижневі повідомлення. Знайдіть час після читання цього, щоб подякувати Небесам за їх особливу милість. Усвідомте, скільки енергії вже було поміщено в переміщення цієї реальності від темряви до Світла. Будьте готові приєднатися до інших в підтримці Світла і принесенні  грандіозного процвітання усім! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE