magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, May 16, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - May 12, 2015


Sheldan Nidle - May 12, 2015
Шелдон Нідл - 12 травня, 2015


2 Eb, 10 Moan, 11 Ik

Selamat Balik! Зараз ми прийшли  з більшою інформацією відносно того, що відбувається по всьому  вашому глобусу. Нині  призначені  комітети  породжують  різні компоненти, які мають відсторонити  темну кабалу  від влади  і повідомляють про успіх в здійсненні своїх обов'язків. Коли ми уперше прибули масово,  понад два десятиліття тому, цей світ був все ще під повною владою Ануннаків  і їх темних фаворитів. Також ці різні групи під своїм командуванням  мали великі ресурси Анчаріанців. В середині першого десятиліття, Анчаріанці і Ануннаки  покинули Землю. Фаворити несподівано кинулися в різні сторони. Із цих жахливих обставин  прийшли їх початкові відповіді. Їх заступники  тільки що вкрали вибори 2000 року  в США, створили 9/11 і почали війну в Іраку і Афганістані. Це була їх кульмінація. З того часу, їх влада почала блякнути і зараз вона  практично зазнала краху. Наші різні земні союзники майже готові звільнити  їх із займаних посад. Незабаром ви побачите це і узнаєте те,  яким довгим був цей процес. Ті хоробрі індивідууми і групи, які зараз роблять це - фактично, глобальні герої.


   Ця діяльність не стане  відомою до повного завершення дій. Отже, важливо, щоб кожен з вас знав про те, що відбувається "за кулісами". За минулі декілька місяців, закінчилася здатність Федерального Резервного Банку  США  діяти з повним імунітетом. Також, Федеральна Резервна  банкнота (долар) США попала  під повномасштабний напад, який починає її підривати. Ці банкноти будуть  замінені  в недалекому  майбутньому спеціальними банкнотами Міністерства фінансів США. Світова фінансова система, яка  замінить поточну корумповану систему, швидко займає місце серед всесвітніх центральних банків. Ця нова грошова система - буде однією з тих, в якій  серії держрезервів глобально замінять  долар. Це має статися після ревальвації ряду провідних валют, які у свою чергу приведуть до  глобального грошового скидання. Ці речі тепер відбуваються  і майже готові бути анонсованими. Ці нові валюти зв'язуються  з глобальною необхідністю фінансувати розвиток  інфраструктури,  прихід  нового управління і всесвітнього процвітання.

   Ці численні зміни у ваших глобальних суспільствах - тільки перший крок в застосуванні вашої зростаючої свідомості до розширення вашої реальності. Більшість з вас народилася в реальності, де тільки небагато хто мав  гроші і владу, щоб підкорити цю реальність своїй  волі. Такому  виду влади потрібно щось, що  є природженим правом усіх. Уся валюта і банківські перетворення, про які ви щодня чуєте, дійсно підкреслюють це, що ця теперішня  реальність є фактично спотвореною. Як група, ви вимагаєте  засобів поправити це вередливе спотворення і повернути цю реальність до точки, де може відбутися реальна глобальна зміна. Це - те, чим займаються зараз  наші земні союзники. Як тільки це станеться, ви зможете потім справді  почати швидко  змінювати природу того, як працює ця реальність. У той час, ми і інші повністю свідомі Істоти  зможемо втрутитися і забезпечити спосіб повернення  вас вашим сім'ям на Небесах і на зірках. Цей процес, звичайно, має на увазі те, що ті, хто зараз "керує" вами,  будуть  позбавлені їх багатства і усунені з посад.

   У цьому новому світі, ви маєте завершити своє перетворення свідомості. Це - світ без грошей, банківських операцій або необхідності поважати кого-небудь, крім вашого керівництва. Ви маєте керуватися  вашою совістю (вашими небесними наставниками) і мудрістю, яку ви придбали просто проживаючи ваше життя за життям. Ця колективна мудрість управляється в нашій реальності Чотирма Соціальними Законами. Ці Закони привели нас до  постійного контролю того, як ми взаємодіємо з іншими і як ми ростемо органічно. Ми знаходимо радість в керівництві наших життів на шляху, який робить наголос на нашому богослужінні один до одного і дає нам мудрий метод, щоб вирішити колективно будь-яку проблему, з якою, можливо, зіткнеться  наше суспільство. Постійно змінювальний менеджмент – це те, як кожне з наших суспільств може разом і взаємно служити  Світлу. Воно шанує   нас і дозволяє нам вільно бачити один одного в істині і пошані до Світла. Тому, кожен з нас проживає своє життя в пошані  до Небес і додержується певного погляду, як роблять інші. Ми вчимося тільки, оскільки  ми - одночасно як індивідууми, так і грандіозний зв'язаний  колектив.

   Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Дуже давно, нас призначили Небеса, щоб поступово привести зовнішнє людство назад до повної свідомості. Небеса поінформували нас, що цей процес займе  понад десять тисячоліть. Спочатку нас було дуже мало. На світанку сучасної ери, нас було менш ніж сто. За останні тисячоліття, ця кількість зросла до 10000. Ми зібралися як група для богослужіння, щоб використати наші здібності,  допомогти, утішити і благословити вас. Ми завжди були під божественним керівництвом земної небесної Адміністрації, головна мета  якої - благословити і допомогти людству на поверхні. Небеса  видали декрет, що ця місія повинна дуже  прискоритися, коли Гайя наблизиться до часу вашого священного перетворення назад в повну свідомість. Доти, ми мали бути вашими благословенними служителями і бути здатним забезпечити милостиві засоби, щоб ви продовжували  вірно йти  вашим  шляхом у напрямі Світла.

   Це служіння триває, оскільки ми з Любов'ю і Світлом  утішаємо вас і ведемо  вас у напрямі вашої божественної долі. Темрява, поки остаточно не змінилася  посеред останнього десятиліття 20-го століття, була налагоджена гасити ті частини у вас, які робили можливим це перетворення. Це були наші зусилля від вашого імені, які перешкоджали темряві претендувати на все людство, як нову велику кількість  жертв. Ми дякуємо кожному з вас за вашу силу і стриманість, допомагаючи нам в цьому завданні. Разом, ми маємо завдати поразки темряві і возз'єднатися  з нашою сім'єю як усередині Гайї, так і Небесами і цієї галактики. Ми вдячні нашій космічній сім'ї за їх служіння цій справі і забезпечення нас  притулком в  Агарті. Це час, якого    ми всі чекали. Ми маємо покінчити з амнезією і відділенням,  яке нав'язала  нам  темрява  і її земні союзники.

   Ви входите в  час  великого благословення, де є позитивне відношення і багато вдумливого терпіння. Подивіться щоденні газети і відчуйте зміни,  які  дають вам  Небеса. Вони - приготування до того, що потрібно вашому тілу і духу, щоб охопити, як ця реальність трансформується  у Світло. Ці зміни - частина того, що зараз веде до нових реальностей. Вони – передвісники  істинного повернення до наших колишніх ролей як фізичних Ангелів. Отже людство щоденно прибуває на наш поріг, як частина цього найбільш благословенного процесу. Час для грандіозної зустрічі і святкування - все ближче з кожним днем. Ми благословляємо вас, що  дозволить вам показати  чудеса. Ми - раса людей, яку "зробили" Атланти і зараз, ми маємо піднятися в тріумфі від лих нав'язаних нам  огидними зусиллями темряви. Алілуя! Алілуя!

   Разом, ми досягли краю нового дня! Ми просимо вас залишатися позитивними і тільки усвідомити, як близько ви до кінця найтрагічнішої реальності. Ми просимо, щоб ви узяли це повідомлення і користуючись вашою внутрішньою силою, зробили цю найдивовижнішу маніфестацію  реальності! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE