magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, May 21, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - May 19, 2015



Sheldan Nidle - May 19, 2015
Шелдон Нідл - 19 травня, 2015

9 Cauac, 17 Moan, 11 Ik

Dratzo! Система доставки рухається повільніше, ніж хотілося б, гарантуючи переміщення грошей. Як завжди, кожна нова секція включає затримки, які зосереджуються на тих, хто або бажає вкрасти, або відхиляє фонди, про які йде мова. Наша охорона  може легко помітити, як ці фонди здійснюють кредитування, і якщо що-небудь трапляється, ми можемо використати нашу  систему, щоб швидко повернути фонди. Отже кожне нове випробування містить можливі збої, які можна легко виправити, здебільшого, арештувавши відповідальних за створення чергової  тимчасової затримки. До цього часу, ми не з'єднали систему, яка дозволяє нам просувати безпечно фонди до їх завершального місця призначення, - вашого рахунку. Як ви бачите, ми арештовуємо  банківський персонал і заміняємо його. Наші зв'язківці не відстають і  мають інвентар для  кожної секції нашої системи, щоб протидіяти  зупинкам кабали. Ці затримки помічаються і на місці встановлюються шляхи, щоб запобігти зловживанням. Ми дуже близькі також до переміщення наших більших трастових фондів. Як тільки ця система стане повністю безпечною, то відбудуться більші постачання.


 Небеса інформували нас, що  цього тижня  зростає кількість ваших чакр, які  готові зайняти своє місце. Ці зміни здебільшого включають головні чакри. Ви можете відчувати деякі головні болі і іноді спалахи світла, які, здається, відбуваються несподівано у вашому полі зору. Вони будуть замінятися болями  вашого плеча і м'язів ребер. Удосконалення  ваших надниркових залоз і імунної системи створять  деякі швидкі, раптові поштовхи. Потім ці болі зникнуть  і будуть повертатися з дуже нерегулярними проміжками. Ваші опікуни тіла вимагають серії перевірок, щоб тільки подивитися, як добре діють ваші нові оновлення. Як тільки ці випробування завершаться, ви зможете чекати подібні відчуття у ваших кінцівках. Це тому,  що ці оновлення зв'язуються з дослідженням того, як ці зміни дозволять пристосовуватися  нервовій системі, перед тим, як буде повністю встановлена нова діафрагма. Ці набори установок можуть бути дуже болючими. Отже, є потреба в серіях попередніх оновлень.

 Гайя, оскільки вона чекає наших приземлень, продовжує готуватися до  великої катастрофи, яка поглине  теперішню зовнішню поверхню. За минулий рік, зросла кількість  вулканічних рухів, цунамі і землетрусів. Вони відбуваються, щоб перемістити поверхню і загалом готують вас до свого приходу. Земля була в цьому стані  з часу падіння Атлантиди. Вона надає нам попередження, щоб збільшити швидкість тих змін треба переробити ваші глобальні суспільства і легко перемістити їх у Внутрішню Землю. Ми знаємо про це і інформували наших земних союзників, щоб дозволили значно підвищити потрібні передумови,  щоб ми приземлилися. Гайя  серйозно бажає повернути себе до її колишнього стану  5-d. Це робить її неспокійною, оскільки є  розкол між внутрішньою реальністю 5-d і зовнішнім царством 3-d. Ось чому так звана передсмертна спіраль зростає через її різні зовнішні екосистеми. Ваші корумповані  суспільства тільки допомагають їй в цьому масовому зусиллі.

 Кабала  усвідомлює, що її  вплив у  вашому світі швидко блякне. Ці шахраї розуміють, що використання війни, хаосу і розбрату  більше не досягають тих же результатів. Отже, вони погрожують створити великі катастрофи в глобальній економіці. Ми протиставили цьому створення альянсів, щоб перешкодити такому хлоп'яцтву зірвати те, що очікує нас попереду. Доки, ці дії стримують кабалу. Що потрібне – пожвавити темп  наших союзників. Уже готові ряд нових дій для набагато швидшої системи передачі фондів, і скоро, з допомогою наших союзників, ми зможемо почати зупиняти систему "SWIFT", яка знаходиться в центрі  цих численних затримок. Крім того, сильний новий інфраструктурний банк уже готовий  обійти сучасну громіздку банківську систему. Кабала  бачить, як "долар федерального резервного банку" починає руйнуватися. Нове вільне, успішне царство зараз майже готове до маніфестації. Осанна! Осанна!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Наші партнери надзвичайно радіють тому, що зараз відбувається. Ми наближаємося до краю часу, коли темна кабала впаде  і остаточно закінчиться ера темряви. Найголовніший елемент цього - оголошення закону NESARA в Америці. Цей момент - буде одним із тих, в якому будуть маніфестовані благословенні декрети Небес. Ми радіємо, що закінчується реальність, яка була накладена темрявою на зовнішнє людство. План – прибрати тих, хто так довго тероризував вас і продукував  еру, в якій ваша свобода була втрачена або із-за їх примх, або з природи боргового рабства. Це буде  замінене  великим набором знання, яке  ми маємо намір передати вам на багатьох майбутніх уроках. Вам треба змити зовнішній лиск брехень і підозр, якими користувалася  темрява, щоб управляти вами. Ці нові реальності - тільки початок того, що вам треба знати.

 Майбутні часи будуть часами великої зміни. Кончина  темряви - відкриє можливості для Світла, щоб навчити і пояснити, як діє ця нова реальність. У минулому, ви підпали під  брехні і маніпуляції, які запобігли вам впродовж тисячоліть  легко  виявити  правду про те, як діяло це царство. Зараз, ви стаєте  свідомішими того, що відбувається, як у визначеному місці, так і інтернаціонально. Це витікання правди - додається до того, про що незабаром ми маємо намір говорити з вами. Кожен з наших уроків розроблявся так, щоб навчити, як ви можете збільшити свою здатність розпізнавати  і показати, як Створення працює щодня в цьому царстві. Небеса мають намір через  нас пояснити  вашу історію і чому вам треба покинути ці зовнішні землі. Вам треба стати опікунами цього священного місця і інших водних планет цієї сонячної системи.

 Ви дійсно призначені, щоб бути одним з головних опікунів цих найблагородніших світів. Оскільки ви робите так, ви маєте вивчити речі, які дозволять  вам побачити наскільки по справжньому священне це божественне завдання. Багато тисячоліть тому, ми навчилися від нашої сім'ї Агартанців, що дійсно є це спеціальне завдання. Ті, хто зараз займає теперішні світи цієї сонячної системи говорили нам, наскільки  дійсно дороге наше завдання. Отже, ми вважаємо  нашим завданням бути  милосердними  і милостивими  до усього людства і до нашої священної матері, Гайї. Небеса дозволили нам пройти через священну церемонію і стати під крило наших попередників. У свою чергу, ми вчилися  від наших багатьох  щоденних завдань, як краще усього обслуговувати вас. Ми благословляємо вас і благословляємо Небеса за  допомогу. Ми горді за кожного з вас. Знайте глибоко в душі, що цей світ безмовного страждання готовий до перетворення!

 Сьогодні, ми розглянули, що відбувається  і що  зараз тільки ледве  починає  маніфестуватися. Ця нова реальність - закінчить боргове рабство і дозволить вам охопити нове царство, наповнене багатьма здивуваннями, зробленими вашою позитивною силою до зміни. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE