magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, May 2, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - April 28, 2015



Sheldan Nidle - April 28, 2015
Шелдон Нідл - 28 квітня, 2015

1 Etznab, 16 Kank'in, 11 Ik

Dratzo! Ми принесли щасливі новини! Початкові випробування завершилися і підготовлена система розподілу почала функціонувати! Багато  банкірів, залучених в цю систему, мають великий  досвід, щоб ця система була успішною. Крім того, певні Європейські члени цих древніх сімей особливо кваліфікують фонди. Вони знають, що потрібно, щоб ці гроші перетнули Атлантику і були швидко відправлені на ваш банківський рахунок. Усі обережності гарантують, що ці благословення служитимуть призначеним користувачам. Арешти злорадних банкірів і  тому подібне також відбуваються, щоб гарантувати, що ці дії будуть успішними. Отже, ми просимо вас бути терплячими і знайте, що кожен аспект цього процесу ретельно контролюється і оскільки фонди отримані, то наступний крок в цій найскладнішій роботі зроблений. Це забрало у  нас набагато довше часу, щоб повернути усі вкрадені фонди і почати новий процес, який  дозволить вам отримати ваші благословення. Тому ми просимо вас бути більшим терплячими. Це зайняло у нас  дуже специфічний період часу, щоб досягти того, де ми є зараз!


 Оскільки ми досягаємо завершальних кроків в цьому дуже ускладненому  процесі, то знайте, що ми запускаємо спеціальне руйнування глобальної системи, вдосконаленої раз у раз темною кабалою. Ці фаворити темряви були дуже обережні, щоб ввести в експлуатацію глобальну систему з їх далекосяжним контролем. Кожен аспект ретельно перевірявся, щоб бачити, що  їх нечестиві дії бездоганно здійснювалися. Будь-яка спроба не брати до уваги цей процес відхилялась. Отже, ряд членів древніх сімей і команди особливо навчених банкірів і адвокатів остаточно зламали цю систему. Процес в його кінцевих стадіях випробування - тільки начала того, що ми маємо зробити потім. Нам треба тримати ці лінії відкритими і забезпечити  більше альтернатив,  тому ми зараз розмістилися  в інших частинах вашого глобуса. Нам також допомагають інші потужніші нації. Оскільки ця нова банківська справа і система валюти приходять разом, то буде повідомлено про факт, який дуже близький до бачення великих змін у світі. Вони мають принести вам нове управління і розголошування!

 Наше прибуття буде  вододілом для вашого глобального суспільства. Нині, ви – роздроблений народ. Кожен з вас має спеціальну культуру і серії мов. Ви зовсім не пам'ятаєте того, як ви прибули в теперішній час. Кожна група суспільств має мішанину міфів, які імовірно описують ваші походження. Ви також маєте мови, походження яких невідомі. Коротше кажучи, ви по справжньому не розумієте, ким ви є і звідки ви прийшли. Ця амнезія була викликана дуже давно, щоб перешкодити  вам знати, ким ви є. Як тільки ми прибудемо, це буде  замінено  правдою. Ми маємо намір повернути вам вашу  історію і забезпечити  вас груповою генеалогією, яка  покінчить з цією довгою плутаниною. Ми також представимо  вам безліч кольорів шкіри, якими користуються галактичні люди. Використайте цю інформацію, щоб отримати кращу ідею людської різноманітності і як це допомогло   нам, створити  багато культур, які розносять багато тисяч зоряних націй по цій галактиці. Ваша майбутня зоряна нація - бути ще іншим відображенням цієї реальності.

 Як ви можете бачити, ви знаходитеся  зараз в поїздці, яка вперше надає  вам можливість побачити один одного як народ багатьох кольорів, що розділяють цю дивовижну зоряну націю. Цей процес зараз обмежений Гайя. Скоро, ви розширите цю зоряну націю і виявити чудеса, які існують на інших сестринських  водних світах. Оскільки ви пам'ятаєте, що ви - прекрасна обдарована людина зоряних колоністів, які давно прибули сюди допомогти підтримати ці красиві водні світи. Багато чого відбулося  за минулі роки. Знайте цю історію і вчиться, як краще усього  божественно обслуговувати цю зоряну націю. Вона має грандіозну долю. Вона принесе  постійний мир до цієї галактики і дозволить нашим програмам допомоги в інших галактиках  досягти передбачуваного крещендо. Ми щасливіші з того, що  Небеса дозволили нам  обслуговувати вас. Час, в якому   ми будемо разом,  швидко підходить. Подивіться на цей час, як момент, коли ви оновлюєте свої знайомства з цією частиною вашої сім'ї, про яку ви забули. Ця хмара амнезії у той час буде  люб'язно піднята.

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Наші партнери в древніх сім'ях і ті, хто працює, щоб змінити поточну несправедливу фінансову систему,  готові почати завершальний набір процедур, щоб ви отримали  ваші благословення. Головні блоки до успіху - очищені! Багато десятиліть тому, ми, Вознесені  Майстри,  почали процес, щоб надати вам  багатство, яке  дозволить вам маніфестувати  дивовижні проекти. На початку, наші спрямовані медитації і цілеспрямовані молитви  мали тільки обмежений ефект на  махінації темряви. Все ж, ми уперто продовжували і вчасно ці радісні видіння почали мати більший і більший ефект на намірі темряви. Наше терпіння призвело декількома десятиліттями пізніше до втручання Небес. Це дозволило Ануннакам  несподівано проголосити їх відданість великому миру Континуумом Анчара. Крім того, Небеса послали нам Галактичну Федерацію. Ми зараз знаходимося на  краю нової реальності для зовнішнього людства.

 Ми благословляємо і дякуємо Небесам за  його самі   славні  дії від нашого імені. Темрява зараз відступає. Ваша підтримка наших молитов привела до дії, яку ми всі  ретельно уявляли собі. Дозвольте нам цього разу бути  поблажливими до того, що сталося. Подивиться на ці дії, як на силу  колективної дії, об'єднаної  з наполегливістю  нести ці бажання до точки, в якій вони починають проявлятися. Використайте ці події як доказ того, чого ваша позитивна наполегливість може досягти. Оскільки ми починаємо незабаром насолоджуватися цими дивовижними виплатами, то розглядайте  це зусилля як приклад того, чого можуть досягти потужні колективні ідеї. Оскільки ви починаєте фізично здійснювати ці ідеї, то майте на увазі, як ця ступінь фокусування  може робити чудеса. Ви живете зараз в зростаючому царстві таких чудес. Користуйтеся цим концептом, щоб допомогти і вилікувати один одного!

 Оскільки ви стаєте обізнаними про те, що тепер відбувається  в цій реальності, то використайте  цю енергію, щоб допомогти один одному. Ми – фактично  єдині. Ця грандіозна єдність знаходиться в ядрі цих часів. Нікому  не треба йти до Небес вчитися, які чудеса чекають вас. Ваша грандіозна духовна влада така, що цей вік скрізь. Вчіться леліяти один одного і робити багато потрібних послуг для Гайї. Кожен аспект людства і кожна секція екосистем Гайї, дорогоцінні і священні. Це часто легко забути. Ми просимо, щоб ви зосередилися  на цьому  і заохотили   Рідну Землю і кожне суспільство вилікували себе. Ми маємо енергію, щоб змінити цю реальність і дозволити усьому перетворити боротьбу, яка оточує вас. Усередині вас, чекає  проявлення  древня мудрість, яка природжена. Це час, щоб випустити цю велич. Давайте зберемося  разом і маніфестуємо  велике загоєння для усіх!

 Сьогодні, ми представили  деякі з численних подій, які відбуваються  навколо цієї прекрасної зелено-синьої кулі. Як ви знаєте, великий набір благословень очолює ваш шлях. Використайте  цей час для вдячності і  допомоги Гайї  в створенні  нових стосунків між вами і нею. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE