magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, April 18, 2015

Sheldan Nidle - April 14, 2015_ua



Sheldan Nidle - April 14, 2015
Шелдон Нідл - 14 квітня, 2015

13 Kan, 2 Kank'in, 11 Ik

 Selamat Jarin! Ми прийшли  знову  з дуже сприятливими вістями! Ті, хто працює з нашими партнерами в областях банківської справи і грошей  повідомляють, що ряд життєво важливих  фондів зараз розблоковуються. Ці різні попередні фінансування допоможуть спланувати ряд життєздатних програм процвітання. Отже, ми просуваємося все далі по шляху до отримання фондів процвітання  і з цим  до приходу  нового управління. Усе це - тільки додатковий доказ, що ви маєте остаточно отримати великий пакет процвітання на майбутніх тижнях. Фактично, ці події  також приведуть   нас все ближче до розголошування. Ми ніколи не були так  близько до точки, де має статися розголошування. Наш флот ретельно контролював Гайю впродовж понад двох десятиліть. Вона проходить через цикл зникнення великої кількості  рослин і тварин. Її різноманітне довкілля продовжує розкрадатися темною кабалою  і багатьма її прибічниками. Ось чому Гайя збільшила кількість  відповідей на цю безперервну деструкцію її екосистем. Ми безперечно радимо, щоб ті, хто відповідальний  за такі підлі дії, їх припинили. Гайя готова  захистити це довкілля, що наразилося на небезпеку.


 Поки ці питання викликають побоювання, ви можете полегшити їх, опротестовуючи і просячи про деяку форму допомоги. Фактично, дозвольте нам заявляти з упевненістю, що ваше зовнішнє царство швидко наближається до точки не повернення відносно його численних глобальних екосистем. Що потрібно - міцний рух проти темної кабали і її огидних методів. Нині, ви маєте здатність втрутитися і викликати потрібну зміну. Ми очікуємо, що тільки робота наших земних союзників може зробити це ефективно. Є технологія, яка у недалекому  минулому дуже допомогла  Гайї  і її тривалій важкій праці. Секретно, багато хто зараз сприяє цій допомозі. Ми дякуємо вам за вашу допомогу. Це - також наше завдання, щоб допомогти Гайї  протидіяти цим численним недобрим актам темряви. Вони - тільки деякі із залишкових програм, здійснюваних цими шахраями. Нам, крім того, допомагають агартанці, які користуються їх таємними позиціями, щоб саботувати ці страхітливі акти. Скоро, робота наших партнерів  приведе  вас до нового управління і закінчення цієї нісенітниці.

 Оскільки ви читаєте це, то постійно майте  на увазі, що гроші і банківська справа - тільки тимчасові заходи. Головне рішення - покінчити з грошима у відповідний час. Попереду у вас - технологія, єдина мета якої - змінити цей існуючий порядок. Ця система, яку ви зараз знаєте і використовуєте, - дуже розумний винахід темряви. Поки вона повністю існує, ви до певної міри її необізнаний раб. Отже, темрява розвивала цю фінансову систему, як дуже розумний шлях, щоб  тримати вас в стані добровільної маніпуляції. Темрява на останніх стадіях використовувала  різні іграшки, щоб повністю заволодіти вами. Ануннаки і їх земні фаворити мали план, який мав досягти зеніту в кінці 1996. Перед тим, як це сталося, загальний декрет Континуума Анчара  влаштував  повний безлад. Їх пункт завершального контролю зник і Ануннаки  були вимушені погодитися на гру  Небес. Фаворити відмовилися зробити так і на них була тимчасово накинута грандіозна петля. Результатом були серії конфліктів, які призвели  до 9/11 і інших спроб в грандіозній схемі Ануннаків.

 Цей другий сценарій почав терпіти невдачу навіть перед тим, як впали дві вежі. Світло мало успіх в забезпеченні великої хвилі миру, яка заспокоїла світ. Щоб протистояти цьому, темрява провела дві  американські  "патріотичні  дії" і запустила брехливу дію під назвою "війна з терором". Це мало деякі попередні успіхи. Проте, вся спроба була кінець кінцем приречена. Зараз існують нові організації, які мають витягнути цей глобус з цього підлого плану. Темрява зараз спостерігає, як американський долар, який завжди був найважливішим після кінця Другої Світової Війни,  втрачає свою повноцінність. Долар має бути замінений новими світовими валютами, заснованими на  дорогоцінних металах, введених групою регіональних грошей. Банківська система також буде  звільнена  від влади Федерального Резерву. Ця нова банківська система, як ми говорили, швидко заміниться технологіями, які покінчать з  економічною системою, заснованою на боргу і лихварстві, і замінить її  достатком і радістю! Ця нова технологія - також звільнить вас від продовження  вашої дороги до забуття! Осанна! Осанна!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Благословення  Небесам і усім, хто так люб'язно переміщає цю велику справу вперед! Багато груп, які давно асоційовані  з нашими зусиллями звільнити і вилікувати вас від утиску ваших темних майстрів, створили найбільш ціновані дива! Вони створили ряд трастів, які дозволили  фінансувати  ряд  спеціальних облігацій і гуманітарних фондів. За декілька тижнів ці гроші будуть остаточно доставлені. Це означає, що Майстер  Сен-Жермен  і інші можуть почати остаточне  постачання багатьох фондів процвітання. Багато хто з вас знаходиться  дуже близько до отримання доставки до запитання цих програм процвітання. Ми найбільш  радіємо тому, що частина вашого зцілення  під контролем. Темрява довго затримувала  це і перша тріщина в їх спростуванні нас - зараз  бачиться усіма. Ця тріщина повинна бути  розширена  іншими програмами, які призначаються, щоб побачити славне Світло дня!!!

 За останні декілька тижнів, Небеса дали волю  ряду справді  дивовижних  енергій. Ці Вогні встановлюють базові лінії в усіх ваших чакрах. Ці первинні показання потрібно  порівняти з тими, що ви нещодавно зареєстрували, щоб накопичити істинну міру того, як ви тепер просуваєтеся. Мистецтво лікування, яке постійно змінюється потребує  кращого знавця  вашого справжнього  стану  здоров'я. Коли настане час, то ваша зростаюча свідомість, а також  і ваші  зростаючі нові чакри, - будуть найбільш точною мірою вашого стану  здоров'я. Ми маємо намір, як тільки будуть надані різні уроки, допомогти вам в загальному глобальному загоєнні. Це тренування  підготує вас до того, що бажають зробити Агартанці і багато тих, хто охоплює вашу духовну сім'ю. Тобто, щоб безпечно перемістити вас на шлях, який  приведе  до контакту. В той момент, ви зможете остаточно почути Агартанців, які були нашими захисниками впродовж тисячоліть.

 Більшість з вас добре  обізнана про те, що це царство - або прямує  до масової катастрофи, або до найбільш заслуженого звільнення. Ми працювали з Небесами, щоб очистити шлях у напрямі до звільнення. Флоти суден, які зараз оточують нас, - тільки одна із причин, чому це зовнішнє царство по справжньому спрямовується до звільнення. Темна кабала остаточно усвідомлює, що доля цього світу не опирається на них. Залишайтеся позитивними і зосередженими на ваших багатьох  дивовижних місіях. Ви ніколи не одні. Ми, або ті, хто веде вас з Небес, безперервно контролюємо вас. Будьте завжди  обізнані про це і просіть нас деяким чином, щоб допомогти вам. Ми зв'язані обіцянкою, щоб утішити вас і забезпечити деякий спосіб допомоги. Моліться і просіть нашої допомоги. Ми робимо це  в радості. Для багатьох це важко побачити. Проте, ми - там! У багатьох відношеннях, цей час - темрява перед світанком! Будьте готові спостерігати за підйомом Сонця  і будьте  в ефірній радості від цього!!! Алілуя!

 Сьогодні, ми продовжили свої повідомлення у цій поїздці до вас. Ми розуміємо усе, що це тягне за собою. Іноді це - найбільше розчарування і неспокій. Зверніть увагу, що Світло перемагає і скоро усе має виглядати для вас, як справді  роман жахів, темна мрія!!! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE