magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, April 5, 2015

Sheldan Nidle - March 31, 2015 _ua



Sheldan Nidle - March 31, 2015
Шелдон Нідл - 31 березня, 2015

12 Oc, 8 Mac, 11 Ik

Selamat Balik! Ми прийшли  з деякими новинами відносно прогресу  у встановленні  графіку для доставки ваших фондів процвітання. Багато чого  залежить від двох головних рішень. Їх зараз досліджує ряд древніх сімей відносно того, як ці масивні виплати будуть  управлятися міріадами банків, які  залучені  у безперервно зростаючі мережі доставок. Багато урядів також залучаються до трансферу  цих грошей до вас. Тут важливо відмітити, що безпека цих фондів - одна з головних причин  затримки в минулі  декілька  років. Це дуже важко впорядкувати таку систему, якщо головні агентства, які є ключем  до цього процесу, - рішуче проти такого масивного  обміну грошей. На ці  затримки звернули увагу  і нова система встановлена  тимчасово. Ця система буде  використовуватися для перевірки життєздатності новішої системи. SWIFT коди, або коди "Організації всесвітнього міжбанківського фінансового зв'язку", будуть  замінені  новою системою, яка зараз розробляється. Ця система споріднена з новим Китайським AIIB (Азіатським Інфраструктурним Інвестиційним Банком), новим банком  BRICS плюс великою кількістю  банків в Європі, Азії, Океанії і Америці.

 Коротше кажучи, нова система  в он-лайні створить умови для глобального процвітання. Цей процес вимагає деякого ключового випробування і вимагає  загального уявлення  для широкого застосування валютного реформування. Через це, ми знаходимося в перехідному періоді, в якому уряди можуть підготуватися  для перезапуску  поточної системи і створення нової. Отже, певні валюти мають бути "головними" для цього перезапуску. До тих пір, поки система не буде  повністю в он-лайні, -  перезапуск  зупинений. Це невдало, що певні розбіжності тимчасово зупиняють цю нову систему. Певні ключові сили тепер використовують  свої  ресурси, щоб подолати  ці труднощі. Проте, це все займе дуже короткий час у вашій історії, щоб вирішити успішно ці питання. Ми знаємо це тому, що ми виявляємо щоденно. Наші зв'язківці працюють старанно з рядом організацій, які бажають встановити цю нову систему. Ми маємо намір використати  їх вплив, щоб проштовхнути договори, які були уперше запропоновані минулого року, але ніколи повністю не діяли.

 Оскільки цей процес просувається, то ми бачимо, що ряд ключових індивідуумів  більш ніж готові досягти успіху. Цей зростаючий ентузіазм відображається  у фінансуванні процвітання. Граф Сен-Жермен і Гуань Інь бажають, щоб ці гроші були виплачені вам як можна швидше. Наші побажання віддзеркалюють ці нобелівські бажання. Все ж, ми знаємо наскільки дійсно підла темна кабала. Отже, ми рухаємося повільно, але проте безпечно. Ці фінансування в США зв'язуються з NESARA. Ми усвідомлюємо це і працюємо над складними переговорами, які дозволять належним чином звільнити ці фонди. Сучасні режими при владі, які орієнтовані на кабалу,  користуються усіма її хитрощами, щоб уповільнити це. Ми бачимо свою мету в тому, щоб так чи інакше, користуючись нашими здібностями збільшити швидкість цього процесу. Зараз, ми спостерігаємо, як темрява  збавляє швидкість. Наш намір - протистояти цьому і дозволити вам бути здатними використати ваші благословення, щоб допомогти людству. Уже багато чого зроблено. Є природний потік,  з яким  ми встановлюємо зв'язок, і ми маємо намір використати його,  щоб прискорити  темп  і дозволити проявитися цій новій реальності.

 Давно в Атлантиді, ви були все ще повністю свідомими Істотами. Щодня, ви користувалися своїми  здібностями, щоб  тиснути на темряву і повернути це царство на шлях  втраченої Лемурії. Це кінець кінцем привело  до ваших предків, - еліти Атлантиди. Ця огидна еліта працювала з її темними радниками, щоб створити  огидну схему, яка призвела  до вашого падіння в обмежену свідомість. Небеса зараз налагоджені змінити цю темну справу і повернути вас до повної свідомості. Ми знаходимося  тут як вісники  цієї великої зміни. До сих пір  ми запобігли головним спробам темряви  завершити її  злі плани щодо вас. Наше завдання – побачити дійсно тріумф тих, хто бажає вам найбільшого добра. Небеса відмінили цілий ряд темних сценаріїв. Поточні джерела влади у вашому світі зараз здебільшого темні; проте, потоки змінюються. Ми задоволені тим, що відбувається  і маємо  намір продовжувати нашу процедуру створення  такої зміни до тих пір, поки темрява не стане просто  виноскою у ваших історіях. Ми також маємо намір у свій час здійснити масове приземлення. Вам потрібний спеціальний час, щоб взаємодіяти з вашими наставниками.

Namaste, Ми - ваші Вознесені Майстри! Поточні часи - дійсно благословенні. Наші партнери працюють, щоб скористуватися рядом критичних переваг для відсторонення  темної кабали від влади. Усе це  робиться з Любов'ю і щиросердечно! Темрява довго ігнорувала наші зусилля. Тільки нещодавно вони побачили  наші зразки  золота  і судові прецеденти відсторонення їх  від влади. Це викликало серед них деяку паніку. Їх стратегії, щоб впровадити  деякий вид глобального плану Маршалла у відповідь на наші зусилля потерпів невдачу. Ми знаходимося в точці, де   нас не було починаючи з крайніх часів темної Атлантиди. Ми знаємо, що цього разу результати мають бути відмінними! Ми, дорогі, повернемо  вам вашу свободу. Коли ви переміщаєтеся в повну свідомість, наше завдання становиться складнішим. Небеса вимагають від нас, щоб ми були  вашими божественними інспекторами. Ми маємо запропонувати спеціальну раду і надати вибір про те, як завершити ваші священні завдання. Разом, ми маємо кувати нову зоряну націю і дивовижну долю!

 Найголовніший пункт - усвідомити, ким ви є. Заглибтеся в  себе і виявіть завдяки медитації, ким ви  дійсно є. Користуйтеся цією щоденною вправою, щоб розуміти повною мірою, ким ви є. Навчіться консультуватися з цим Внутрішнім Я. Свідомість – це те, що ви можете маніфестувати. Це подібно до духовного саду. Ваше внутрішнє царство починає з'являтися, коли ви використовуєте  велику кількість турботи. Це – щось  унікальне. Це - лагідне джерело для багатьох дивовижних речей. Оскільки ви показуєте свою турботу щодня, починає формуватися  велика мудрість. Спочатку, це - тільки прості вислови. Потім вони стають  інтенсивнішими і відповідають на  ваші  питанням впродовж ваших щоденних бесід. Скоро, ви зможете чекати кожну сесію. Ваша  внутрішня мудрість починає надавати вам способи, щоб  подивитися на ваше життя і ваші щоденні шаблони. Ви стаєте спокійним і краще здатним управляти будь-якою важкою ситуацією. Ця зростаюча мудрість стає чимось, що ви використовуєте, щоб планувати ваше життя!

 Оскільки ви стаєте свідомішими, ви вчитеся, як ваше  зараз більше об'єднане Я може чудово планувати і виконувати ваше життя. Ви починаєте бачити речі, якими раніше ви  нехтували. Ви бачите ясно, як протікає ваше життя і як ви можете виявити, які речі більше пристосовані до будь-якої ситуації. Ви можете бути спокійнішим  і взагалі збільшувати вашу дружелюбність. Ви починаєте притягати речі або події, які ви бажали, щоб сталися. Ви починаєте розвивати поле навколо себе, що здається, приносить вам вигоду. Що одного разу здавалося таким важким,  зараз набагато легше для  проявлення. Ваші часи радості природно збільшуються. Дійсно, ваша поведінка з іншими, здається, змінюється. Життя стає дивовижнішим досвідом. Ви все більше і більше  отримуєте  вигоду з радощів медитації  зв'язаною з молитвою. Навчіться бути милостивим. Від цього виникає багато користі. Ми Майстри навчилися від цього і викладаємо це іншим. Будьте завжди милостиві!

 Сьогодні, ми продовжили  наші повідомлення. Вони мають інформувати і встановлювати енергію для цього царства. Влада темної кабали  в цьому царстві приходять до завершення. Наближається час  грандіозного святкування і нашого формального прибуття до ваших прекрасних берегів! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE