magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, March 29, 2015

Sheldan Nidle - March 24, 2015 _ua

Sheldan Nidle - March 24, 2015
Шелдон Нідл - 24 березня, 2015

5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

Selamat Jarin! Ми прийшли, оскільки ваша дорогоцінна Рідна Земля розгойдується від грандіозної кількості енергії, що посилається Небесами. Ця енергія - символ потреби, вираженої  Небесами, щоб Гайя вирішила поточні проблеми, з якими стикається у Світлі. Нині, ви  все ще знаходитеся на грані великих змін. Воістину, ці зміни - предтеча до ряду подій, які готові статися. Ці енергії призначаються  бути ударами блискавки, які починають великий круг критичних змін. Ваша фінансова система  буде  початковим пунктом для цих змін. Інструменти для нової і справедливої  банківської системи вже  виконуються. Тепер ці  зміни перевіряються. До цього моменту  успіх здається гарантованим. Тим часом, багато банків, які зберігають стару систему, вимушені прийняти нову. Численні нації в Європі, Африці, Азії і Америці  згодні з цим. Все більше  таких установ по всьому глобусу  також погоджуються. Ми очікуємо, що  навіть більше банків  створять  справді  дивовижну мережу, яка  зробить банківську справу ефективнішою і справедливішою  у всьому світі. Ці зміни, кінець кінцем, вимагають, щоб NESARA була  оголошена  в Північній Америці. Всі сили зараз працюють у напрямі цієї мети.

 Зміни у вашій  глобальній банківській системі - тільки початок всесвітнього зусилля зробити банківську справу інструментом, який  допоможе людству і не обмежить його. За ці роки ми спостерігали, як найбільші банки цього глобусу і різні багатонаціональні партнери вели війну з людством і шукали всесвітнього впливу на вас. Ця битва ідей і грошей фактично закінчується. Декретована валюта, яку вони підтримували, знецінюється і  почався перший крок в підбурюванні нового виду глобальної валюти. Ці зміни призначаються для  глобального перезапуску  валюти і для остаточного  відновлення нового золотого стандарту. Також, вони будуть  предтечею для нового набору стандартів для чистого обміну цих грошей у всьому світі. Темна кабала, яка повністю призначала правила для вас, зараз блякне. Від неї забирають її великі повноваження. Ви на грані того,  як головні фігури цієї всемогутньої монополії будуть заарештовані і звільнені з посад. Уряди, які були завжди  установами, які виконували їх накази  будуть  замінені  завдяки важливості  здійснення NESARA.

 Це нове царство – буде царством милостивого  переміщення. Ви будете очевидцем глобального ювілею  і побачите  формальну декларацію розголошування цими новими урядами. Ці формальні анонси остаточно дозволять  нам з'явитися  перед вами і відкрито оголосити  наш  часовий графік для вас. У той час, ми зможемо анонсувати деякі попередні інструкції  для приземлення. Ми хочемо, щоб ви мали поняття відносно того, скільки кораблів  плануємо ми  для приземлення  на ваших прекрасних берегах. Наші наставники також бажають розпочати з вами загальний діалог. Важливо, що разом ми починаємо обговорення  вашої істинної історії. Багато того, що ви знаєте - імпровізоване припущення. Ваше падіння в обмежену свідомість в Атлантиді доведеться побачити у світлі того, що відбувається  в останній імперії Атлантиди. Навіть атланти  сперечалися поміж  собою  над цією темною політикою відносно того, як треба карати бунтівних інакодумців. Отже, ця політика прирекла землю   і принесла їй  повну деструкцію. Вам треба знати цю історію і розуміти її  в істинному світлі. Кабала  занадто довго маніпулювала вами!

 Наша головна мета - просвітити вас про усе це  і  підготувати вас для  вашого повернення до повної свідомості. Багато наших наставників усвідомлюють це і з допомогою ваших Вознесених Майстрів   мають повністю підготувати вас до  повної свідомості. Цей священний процес уперше вимагає, щоб ви позбулися  багатьох  брехливих концептів, які були надані вам Ануннаками, а потім повторювалися  їх фаворитами. Теперішня темна кабала  знає цю історію у деталях. Тисячоліттями, їх предки проводили в життя  ці брехливі вірування і користувалися ними, щоб управляти і маніпулювати вами. Фактично, ви  вільні Істоти  присвячені в Любові і Світлі  для богослужіння Світлу. Це служіння  було перерване махінаціями декількох учених і священиків Атлантиди. Ви маєте незабаром відновити це велике служіння. Ми маємо багато того, що нам призначено  досягти разом. Ми вітаємо повернення вашої великої зоряної нації. Багато націй, які були частиною темної Імперії Анчара, чекають в радості і сподіваються на перенесення вашого богослужіння до них  і до усього фізичного створення. Осанна! Осанна! Осанна!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо з великими новинами! Минулі декілька десятиліть ми спостерігали, як наші партнери користувалися їх юридичною і фінансовою компетенцією  для  створення  сценарію, щоб загнати в кут темну кабалу, а також покласти край  її різним таємним методам. На шляху наших партнерів темрява розмістила нескінченні перешкоди. Проте, прибуття наших флотів космічної  сім'ї кінець кінцем призвело  до іншого результату. Ці посли з космосу використали  їх зростаючі позиції для того, щоб нарешті створити альтернативу тому, що регулярно відбувалося. Несподівано, судді підписували папери і виконували спеціальні приписи. Довгий процес зараз просувається вперед  і запропоновано  декілька небесних пророцтв. Кінець нашої довгої тисячолітньої поїздки починає  досягати  мети Світла для цього фізичного царства. Ми регулярно зустрічаємося з їх зв'язківцями  в Агарті. Графік для успіху людства швидко набуває  форму.

 Цей процес спочатку починався  повільно і накопичував рушійну силу. Це було випадком. Тільки в останній  частині першого десятиліття цього тисячоліття  ми почали бачити реальний прогрес. Темна кабала  розпочала діалог з нами  з відчуттям, що в деякому пункті вони зможуть легко перевершити  нас. Дякуючи  багатьом  зв'язківцям  Галактичної Федерації, ця ідея темряви почала терпіти невдачу. Оскільки почалося друге десятиліття, темрява взяла назад свої слова і перервала усі переговори. Роком пізніше, їх викликали зв'язківці для перегляду. У цьому ж дусі  ми почали знову. Результати залишилися такими ж, як у багатьох попередніх зустрічах. Цього разу, розмови врятувала палка згода і зростаюча влада численних древніх сімей. Темрява була вимушена визнати, що вона  більше не має  верхньої влади!

 Ми благословенні цими подіями і були радісні  тому, що робила постійна взаємодія між цими милостивими сім'ями і божественними космічними послами. Як ви можете здогадатися,  темрява повільно почала погоджуватися з нашими багатьма запитами. Це привело  до того, де ми знаходимося  зараз. Новіші нації цього світу зібралися  разом під егідою націй, які користувалися їх об'єднаною силою, щоб створити самий благословенний альянс! Ми зараз стоїмо перед величезними воротами до  нового царства і чекаємо наступних швидких кроків, які розставлять все на місце. Ця темна глобальна олігархія хитається. Вона більше не буде суттю цього світу. Це просто менше на одного гравця в акті. Ми благословляємо Небеса і люб'язно дякуємо усім, хто використав свою владу і ресурси, щоб допомогти людству. Ми залишаємося повними Світла і Радості для всього, що відбувається  навколо цього глобуса. Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми продовжили інформувати вас про поточні випадки навколо цього глобуса. Ми приблизилися все  ближче до рішення  і часу, коли наші Небесні і космічні сім'ї можуть бути поруч. Нам все ще доведеться багато зробити. Давайте присвятимо цей час тому, щоб зробити необхідні зміни можливими. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE