magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, March 15, 2015

Sheldan Nidle - March 10, 2015 _ua



Sheldan Nidle - March 10, 2015
Шелдон Нідл - 10 березня, 2015

4 Muluc, 7 Ceh, 11 Ik

Selamat Balik! Ми принесли вам великі новини! Нова банківська система, про яку ми казали вам час від часу, швидко стає міжнародною реальністю. Тим часом, продовжується розвал корпоративного уряду США. Всесвітні нації все більше розуміють, що майбутній колапс дійсно матиме місце. З'являється нова економічна і фінансова система, яка поміщає США в паритетні умови рядом з націями  Європи, Азії і західної півкулі. Цей новий набір реальностей остаточно приведе до кінця надзвичайно спотворені  реальності, які управляли вашим світом впродовж перших шістьох десятиліть після ДРУГОЇ Світової Війни. Формується нова ера, яка характеризується приходом  управління NESARA в США, а також великою кількістю нових урядів в Європі, Азії, Африці і Західній Півкулі. Основний момент цього, з нашої точки зору, - розголошування. У той час, ми зможемо легко звернутися до вас і надати вам можливість, нарешті, побачити наші кораблі у вашому денному небі. Ми маємо намір повністю підтримати глобальні звернення ваших Вознесених Майстрів і можливих відкритих взаємодій з вашими родичами з Агарти. Потім ви зможете багато чого дізнатися про себе,  вашу істинну історію і походження.

 Те, що остаточно відбувається у вашому світі, збирається зберегти і захистити вашу реальність. Багато років тому, коли ми прибули, то ми побачили суспільство, яке можна описати, як несвідоме і занедбане. За останнє десятиліття, ваше суспільство буквально виросло. Навіть найбільше екологічно некоректні зараз діловито створюють деякий вид альянсів з тими, хто все глибше захищає ваше крихке природне середовище. Ці раптові переміщення в кожному суспільстві на Гайї – ознака того, наскільки ваш глобус перемістився. Поки ці зміни роблять помітний ефект  в тому, як ваші суспільства реагують на екологію, це є все ще тільки початок. Потрібно багато зробити, як тільки ми масово приземлимося у вашому світі. Природне середовище для  багатьох тварин і рослин все ще швидко скорочується. Вам треба застосувати технології, які мають здатність змінити цю сумну обставину. Вам також треба використовувати більш переконливу аргументацію про те, як повернути велику частину вашого світу до природнішої реальності. Вам треба користуватися технологією, яка створює  належне природне середовище, а  не знищує його.

 У наших світах, древня природа наших зовнішніх і внутрішніх світових царств залишається не потривоженою. Фактично, якщо хто-небудь несподівано з'явиться без оголошення у будь-який з наших світів, то їх початкова думка, що  ймовірно цей світ  здебільшого незаселений. Ця віра – це щось, що  віддзеркалює важливий результат наших священних законів : усе життя священне і його потрібно зберегти в  природному стані  існування. Ця Сонячна система була жорстоко загарбана мільйони років тому назад і за це була заплачена страшна ціна. Нам потрібно допомогти вам і небесному Елохіму  відновити  це сонячне царство до його попереднього древнього стану. Марс і Венера колись мали  великі океани, які рясніли усіма видами життя. Ці речі треба відновити. Це не лише великі океани в цих  і інших сонячних світах, але зараз втрачені  багато видів унікальних явищ. Це відродження - тільки одна з речей, які нам треба зробити. А також - відповідальність, щоб виправити зв'язки з великим рядом нематеріальних Істот глибоко в межах внутрішнього світу ваших багатьох  газових  велетенських світів.

 Як ви бачите, ви успадкуєте великі серії нової відповідальності в той час,  як повернеться ваша свідомість. Для нас, ці обов'язки священні. Коли ви стаєте як планетарними, так і сонячними  опікунами, ви успадковуєте  місце великої краси, обслуговування якого стає вашим щоденним обов'язком. Коли ви станете членом наукового і дослідницького флоту, то цей набір обов'язків значно зросте. Ми були в цій сонячній системі впродовж понад двох десятиліть і частково спростовуємо те, яке це було "оброблене" ануннаками  і їх планетарними фаворитами. Більше усього, у нас викликало відразу те, як ці Істоти  поводилися з  кожним  з вас тисячоліття за тисячоліттям. Час від часу наші кораблі  відвідували вас і подавали історичні рахунки цього хворого ставлення  в  ряду спеціальних флотських звітів про прогрес в цій сонячній системі. Запит  небес до нас спочатку приголомшив. Проте, ми прислухалися до цього  і зараз  тут обслуговуємо  вас. Ми чекаємо, що ви будете  швидко прогресувати в майбутньому році у напрямі повної свідомості,  повністю  переупорядкувавши реальність, в якій ви зараз проживаєте. Осанна! Осанна! Осанна!

Благословення. Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли ретельно  повторити те, що було сказано раніше  нашою сім'єю з космосу. Наші земні партнери створили нову трансферну систему міжнародних фондів. Крім того, ряд змін були вимушені зробити усі головні банки угоди Базель III. Це тільки начала того, що очікується. Банк розвитку групи BRICS готовий працювати  в он-лайні і замінити як систему SWIFT, так і міжнародний статус Федерального Резерву і МВФ. Цей благословенний розвиток має на увазі дві речі. По-перше, міжнародні грошові трансфери - більше не стосуються  банківської системи, заснованої  Думбартонським  договором в 1944. По-друге, західні банківські критерії, якими зараз користується  МВФ, будуть  замінені  критеріями, які  сприятимуть  міжнародному  розвитку. Ці зміни зроблять можливим легкі трансфери  великих сум, щоб дати імпульс необхідності розвитку  інфраструктури  вашого світу.

 Як нерозвинений, так і розвинений світ,  вимагають фондів або для будівництва, або для відновлення  великої мережі для зберігання або транспортування води. Також необхідно  надати цьому царству гроші, щоб сконструювати велику мережу для навчання дітей і дорослих. Занадто довго, уряди  спрощували або нехтували цією великою відповідальністю. Ваша свідомість зростає і вимагає  необхідних засобів, щоб  повністю зрозуміти те, що відбувається по всьому глобусу. Крім того, спеціальна група буде  викладати всім дійсно значимі уроки екології. Попередні упередження проти жінок і релігії закінчаться. Творець воістину зробив нас одним народом. Нам треба благословенно покорятися цьому священному указу і навчитися  жити разом. Усі релігії навчають  цій великій правді. Нам треба покорятися цьому  глобально. Вважайте, що  війна, недоречна  ненависть і проста хвора логіка підтримували  ці бар'єри.

 Оскільки ви збираєтеся  разом, то будьте уважними до певних нових обов'язків, щоб підтримати вашу нововідкриту зрілість, щоб підтримати цілісність природного довкілля і бути готовими допомогти один одному рухатися вперед. Нова свідомість  зробить вас більш духовно обізнаними один про одного, і особливо подарунків, вільно наданих вам Гаєю. Цей світ треба шанувати і щиро піклуватися про нього. Це божественна милість в дії. Ви рухаєтеся духовно від світу, який  управляється безтурботливими силами до царства, веденого вашою турботою. Ця нова реальність вимагає нового відношення, і потребує від вас, щоб ви росли в тому, як ви маєте користуватися вашою новою і розширеною свідомістю. Розпочинайте кожен день  з міцної мети, здобутої із  вашого першого набору медитацій або молитов. Спілкуйтеся  з іншими і плануйте. Життєвий ключ - впродовж кожного дня мати позитивну і духовну мету. Таким чином, ви можете дійсно створити чудеса!

 Сьогодні, як завжди, ми дослідили, що триває в цьому царстві, в якому ви проживаєте. Вивчіться поважати один одного і природне довкілля, яке оточує вас. Цей світ швидко змінюється на краще і по справжньому вражаючі зміни - буквально не далеко. Будьте готові і будьте свідомими  від цих простих фактів! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE