magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, March 4, 2015

Sheldan Nidle - March 3, 2015 _ua



Sheldan Nidle - March 3, 2015
Шелдон Нідл - 3 березня, 2015

10 Ik, 0 Ceh, 11 Ik

Dratzo! Ми прийшли з новинами, яких ми довго чекали, щоб розповісти вам! Енергії для початку доставки знаходяться остаточно під контролем. Цей процес зайняв деякий божественний час,  щоб довести його до кінця. Наші земні союзники упевнені, що повторний запуск усіх програм доставок може поставити все на свої місця. Різні системи, які  вимагалися  для цього,  знаходяться зараз в робочому стані  і нова міжнародна банківська система готова, щоб відбувалися  постачання. Отже, перший необхідний крок у відстороненні  старого порядку - готовий. Інші кроки,  з'єднані  в цій лінії постачання – також готові, щоб виконувати їх різні функції. Ваше царство – починає  велике перетворення. Тому ваше процвітання незабаром буде  у ваших руках. Ці обмінні фонди швидко створять умови, які необхідні для приходу  нового управління. Це, у свою чергу, дозволить  кінець кінцем формальне розпізнавання нашого існування. Усі ці різні дії остаточно перемістять вас на значно  швидший трек до повної свідомості. Темна кабала багато зробила тактичних затримок і ми щасливіші побачити закінчення їх підлих схем. Ви наближаєтеся до нового вододілу у вашому звільненні від тисячоліть рабства!

 Ця нововідкрита свобода  просувається вперед до серій нових одкровень, які швидко перетворять ваш світ. Велике скидання глобальної валюти вашої системи буде під наглядом цієї нової глобальної фінансової системи. Величезний борг, який підтримував цей світ, - зникне. Фактично, борг, яким ви його знали, буде трансформований. Глобальний ювілей має звільнити велику енергію, яка  принесе  вам нові винаходи в медицині, науці і транспорті. Ці пристрої дозволять вашим різним суспільствам перемогти хворобу, оновити  ваші науки і легко подорожувати до найвіддаленіших частин вашого світу! Ви маєте насолодитися великим процвітанням і отримати деякі дивовижні уроки  від ваших Вознесених Майстрів. Ця масивна освіта віддалить  вас від брехні, яка тепер "прикрашає" ваш світ. Ви маєте скористатися цією мудрістю, щоб отримати непочатий край нових усвідомлень про ваші походження і вивчити, як кабала довгий час  маніпулювала вашим царством. Усі ці нові знання є правдою, яка добре послужить вам. Що потім залишається - наші приземлення і ваш ремонт тисячолітніх  пошкоджень  зовнішнього царства Гайї.

 Те, що ви колективно досягнете - перетворить світ, в якому  ви проживаєте. Скрізь на поверхні вашої планети, очевидні ознаки вашого поганого поводження з поверхнею Гайї. Оскільки ця нова технологія – на борту, то вам треба відрегулювати ваші поняття відносно того, як діють  ваші суспільства. Промисловість  і землеробство треба поступово зменшити і масивно реструктуризувати роботу  ваших міст, оскільки це стане  дуже життєво важливим. Повторне поширення багатства - встановить нове визначення, ким ви є і яке ви маєте відношення до Гайї. Повинна буде очищена велика кількість забруднення у водах Гайї, землі і атмосфері. Те, що ви їсте і як ви живете – потрібно переглянути. Нове управління  поставило грандіозний план. Цей план справді  вимагає вашого вкладу і пропозицій. Кожен з вас має внутрішню мудрість, яку треба повністю виразити. Цей грандіозний обмін може привести до реального  діалогу, яким може бути план, який приймає до уваги усі можливі проблеми і легко їх вирішує. Поза цим,  створюються  дії, які показують, скільки кожен з вас може зробити.

 Коли ми прибудемо, то ми бажаємо побачити глобальне суспільство, яке бере  на себе багато відповідальності, щоб рости і трансформуватися. Таке суспільство - ефективне, динамічне і здатне навіть до більшого внутрішнього пошуку. Давно, ваші предки були сильною  групою, яка навіть прийняла повноваження, які були в древній Атлантиді. Це енергія, яка  мала створити найоригінальніше і творче галактичне суспільство. Ця енергія була задушена, спочатку Атлантами,  а потім Ануннаками  і їх призначеними фаворитами. Новий набір енергій може остаточно завершити те, що тимчасово зупинили Атланти. Ви є найбільшою кількістю вібруючих людей, які зараз поглинають "звички" старого  віку ваших суспільств, якими багато маніпулювали. Ці "реальності" будуть трансформуватися і ви повернетеся до шляхів, які зараз здаються вам неможливими. Наше побажання для вас в тому, щоб ви взяли цю нову свободу і спрямували  її  в шляхи, які допоможуть вашій планеті, вашому  довкіллю і вам. Отже, будьте готові  відкрити ваше серце і розум для тих речей, які нині,  можливо  "малопомітні". Новий світ справді  близько!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо, дорогі, із сприятливими вістями! Наші партнери мають намір розпочати доставку багатьох необхідних виробів, які принесуть вам  достаток. Ці програми встановлять  новий і вільний шлях,  легко переміщаючи фонди процвітання і гуманітарні фонди. Ця система зпроектована так, щоб легко упіймати тих, хто незаконно бажає відмивати брудні гроші. Ця нова система покінчує з блокадою, створеною системою темної кабали. Також призначаються інші речі, які  дозволять  новий ювілей для усіх. Наш намір - побачити, що нові гроші, підтримувані золотом, вам надані. Незабаром вони будуть замінені по  спеціальній системі, яка зробить майже неможливим будь-який нагромаджений борг. Ключ – просуватися вперед  до достатку і радості! Також готові до представлення різні технології, які закінчать дні грошей. Це безгрошове суспільство  зробить наголос на впровадженні  реплікатора.

 Ці технології звільнять вас від численних форм боргового рабства, яке  зараз переважає у цьому світі. Одне з найбільших випробувань для людства - дізнатися, що всесвіт щедро забезпечує вас всім, що вам  потрібно. Ми маємо усе, в цей час або інший, живучи в суспільстві, в якому більшість з нас була бідна, і щодня вірили, що наш достаток неможливий. Ця віра - зараз закінчиться. Ви готові дізнатися про достаток. Це приймає багато форм, але що справді потрібно - проста позитивна віра, що  ваш достаток наданий вам, як невід'ємне право. Фактично, Небеса щоденно запитують ваше внутрішнє Я про те, який вид достатку ви вважаєте  можливим. Отже, будьте позитивними  і вдумливо просіть про це, оскільки  небесний всесвіт може погодитися. Отже, життєво важливо, щоб ви відкинули будь-яке поняття  підлості  або нестачі. Ви заслуговуєте достаток і життя, в якому  вам допомагають і де ви допомагаєте один одному.

 Ми говоримо, що ви – дивовижні  Істоти, які заслужили  усі дива і увагу, якої ви щиро бажаєте. Також, вам треба дарувати цю енергію  іншим. Більше усього, ваша увага і підтримка потрібна Гайї. Ми просимо вас поширювати вашу велику Любов один на одного. Використайте цей час,  щоб викликати покриття, яке допоможе Гайї і підтримає один одного. Це буде час для  вирощування багатства. Користуйтеся цим багатством, щоб допомогти цьому світу, один одному і собі. Оскільки темрява блякне, то радійте і знайте глибоко в душі, що вас чекають Небеса. Це, звичайно, богослужіння - прості, безкорисливі дії. Ми можемо цитувати божественні притчі, але це не потрібно. Будьте в радості і насолоджуйтеся цим часом і цими дивовижними можливостями. Потім ви зможете поширювати на велику  мережу ваше власне Світло, яке з'єднується і сплітається з іншими! Отже, цей  час - початок найбільш бажаної реальності! Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні ми продовжили наші повідомлення! Нехай цей екстраординарний час починає наповнювати вас багатьма спеціальними благословеннями! Також дозвольте цьому часу  бути часом,  в який  ви приходите без стресів  і розчарувань,  і трансформуєтеся, щоб висловити радість і великий успіх! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE