magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, November 1, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - October 27, 2015



Sheldan Nidle - October 27, 2015
Шелдон Нідл - 27 жовтня, 2015

13 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik

Dratzo! Завершальні зустрічі йдуть повним ходом. Графіки знаходяться на місці, оскільки ряд договорів дозволили загальне звільнення фондів і явне начало формального переключення від кабали  до Світла. Ці дії мають привести до початку маніфестації нової реальності. Як було заявлено на останньому тижні, нова фінансова система зроблена і має поступово рухатися в режим он-лайн. Ті, хто  відповідальний за спеціальну безпеку для нових республік упевнені, що нарешті повинні бути належним чином анонсовані ці довгі періоди таємного існування. Цей процес відбувається тільки тому,  що ми пояснили, що програми Небес покладаються на утворення нового управління і закінчення  безперервної маніпуляції безеквівалентною  валютою. Отже, глобальне процвітання  засноване  на всесвітньому переустановленні  валюти і важливіше всього валюти, яка має справжню цінність. Тобто, вона ґрунтується на використанні дорогоцінних металів. Це найкращий тимчасовий захід, оскільки гроші незабаром мають зникнути, оскільки з'являться технології пов'язані з процесорами. Ці пристрої будуть засновані як на земних технологіях, так і технологіях Федерації. Ви входите в час підвищеної свідомості і знання, що ви не одні.

 Нове управління буде  засновано  на перетворенні боргового рабства в свободу. Що це дійсно означає? Мається на увазі, що ви перейшли  межі  серії основних сприйнять вкладених вам Ануннаками  і їх фаворитами тисячоліття тому. Ви досягли свободи і відкинули концепт нестачі  і почуття непотрібності. Успішні чоловіки і жінки виходять за цю віру. Ви повинні прийняти цей головний набір сприйнять, які змінять ваші думки і ваше бачення  про цю стару реальність. Це процвітання закріпиться у вас. Несподівано з'явиться істинна індивідуальність успішної особи. Плутанина з цим – велика  доза скромності і необхідність допомогти один одному. Ви маєте розглядати це царство взагалі в  новому Світлі! Ви маєте побачити важливість створення істинного суспільства. Це суспільство стане глобальним і допоможе  нещодавно сформованому царству покінчити з забрудненням повітря, води і землі. Цей новий світ в радості приєднається  до Гайї і до багатьох  аспектів вашої галактичної людської сім'ї.

 Як ви бачите, це успішне нове царство  сформує  численні нові ринки збуту, щоб виразити його милосердя і показати його витонченість. Ви маєте в дивовижний спосіб  вийти за рамки грошей  і повністю зрозуміти, ким ви є. Вік виживання  і 'кожен за себе' – закінчився  і залишимо це. Ці прекрасні Істоти  мають  повернутися в радості  до повної свідомості. Ми спостерігаємо, як ви використовуєте цю зростаючу свідомість, щоб запобігти війні, узгоджуючи уряд для кращого служіння вам  і вирощуючи  вашу віру в екологію. Ці попередні заходи – тільки  початок того, до чого здатний ваш грандіозний колектив. Оскільки ці різні види фондів стають доступними, ви маєте використати  їх, щоб допомогти один одному завдяки використанню лікувальних центрів, просування великих інфраструктурних проектів і колективного підходу "для контролю" за урядом. Це прихід грандіозного почуття в середині  вас, щоб жити в "пристойному царстві" наповненому радістю, свободою і міцним набором конституційного захисту, який гарантує ваші невід'ємні права. Це перетворення має допомагати як вашим Вознесеним  Майстрам,  так і нам.

 Цим змінам вашої свідомості дуже допомагають енергії, які Небеса переміщають сюди у все більшій і більшій кількості. Ці енергії змінюють гормональну структуру вашого фізичного Я в дуже витонченій формі. Це робить можливим  такі зміни, як зростання вашої свідомості і створення у  вас нових сприйнять цієї реальності і   всього його. Ви готові вийти із вашого дитинства (це царство 3-d) і повільно просуватися  до самого краю   вашого нового царства 5-d. Тут, вам будуть потрібні ваші  власні Кристалічні Світлові  Камери, щоб завершити цю дію. Ми в Галактичній Федерації спостерігаємо  за цим разом з вашими власними фізичними тілами Ангелів. Ця процедура наміряється  досягти наступної критичної стадії, оскільки ви піддані спеціальному процвітанню, яке дозволить вам змінити сприйняття цієї реальності. Цей прихід процвітання – запустить  нове управління і з ним, нове народження ваших природних прав. Це має також сигналізувати про наше прибуття. Це має бути новим часом для вашого попереднього введення у вашу істинну історію і прибуття ваших нових обов'язків!!!

Namaste! Ми – ваші  Вознесені Майстри! Цей день відмічає вододіл у боротьбі зовнішнього людства проти темряви. Небеса надали вам шлях до повної свідомості. Сьогодні, ви відбили перший удар  у вашому повільному, але стійкому марші. У напрямі до досягнення цієї грандіозної мети, нарешті можна звернути увагу на відправну точку. Фаворити Ануннаків відмовилися від своєї влади над вами. Отже, саме перші кроки у напрямі до дуже необхідного процвітання зараз завершені! Крім того, Небеса уповноважили своїх різних ангельських опікунів підготувати  інший набір фізичних змін, які мають завершити першу з багатьох стадій, які готують вас до повної свідомості. Ця фінішна стадія  закріпить  ваші нові чакри  і змінить  дію  системи меридіанів  у вашому фізичному тілі. Нам говорять, що ця основна стадія в майбутньому  призведе  до стадії,  в якій  мають об'єднатися більшість ваших ефірних шарів. Це буде  контролюватися медичними командами і нами.

 Незалежно від того, що відбувається з вами, ми просимо вас  залишатися позитивними і кожного разу, коли вам потрібна допомога, звертатися до нас. Ми знаходимося тут, щоб забезпечити милосердя і допомогти вам навчитися милосердю  в таких важких ситуаціях. Нам треба побачити себе як духовне суспільство, яке збирається  разом, щоб  допомогти один одному в ці теперішні часи. Ви, мої дорогі діти, спеціальні і проходите через самі незвичайні операції,  ініційовані Небесами десятиліття назад. Цей священний процес продовжується   і припиниться,  як тільки ви успішно пройдете  дивовижні нюанси Кристалічних Світлових  Камер. Понад 15 тисячоліть тому,  духовенство Атлантів спочатку здійснило  перший з багатьох огидних експериментів над  вами. Ця група,  відомих з легенд жінок і чоловіків  наполегливо домагалася  запобігти  руйнуванню  їх суспільства  і бажали придбати заступництво в  їх темних  товаришах. Результатом  були  дивні експерименти над вашими предками.

 Ми просимо вас залишатися позитивними. У дуже близькому  майбутньому, ми маємо намір докладно поговорити про те, про що ми щойно вам говорили. Наша об'єднана історія – гобелен, який треба ніжно розмотувати. Наша мета – привести  вас до повного розуміння того, як ви стали Істотами з обмеженою свідомістю, щоб пояснити в зрозумілій формі, як ви будете повертатися до вашого колишнього стану. Кожен з нас прожив, подібно до вас, декілька життів тихого відчаю. Наданою нам милістю, після цих життів, ми мали церемонію, яка повернула нас до нашого стану безсмертя. Цей стан приходить, тому що Небеса бажають, щоб ми користувалися милосердям і владою Любові, щоб вести вас. Небеса бажали, щоб ми представили Богослова, оскільки на його священну думку, ми прожили багато духовно зразкових життів. Отже, ми були трансформовані  через священну церемонію і стали Вознесеними Майстрами. Ми були відправлені до духовного "учбового табору", в якому нам розказали про наше богослужіння.

 Сьогодні, ми продовжили наші повідомлення. Це  повідомлення  про радість і про реалізацію того,  що пройдена важлива віха. Ви  зараз набагато ближче  до вашої священної мети – повернення  до вашого колишнього статусу  фізичних Ангелів. Ця подоріж  зараз готова додати дещо більше задовольняючих поворотів. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir  

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE