magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, November 29, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - November 24, 2015


Шелдон Нідл - 24 листопада, 2015

3 Lamat, 1 Yaxk'in, 12 Manik

Dratzo! Світ продовжує рухатися в позитивному напрямі. Усі розрахунки фондів і резервів здійснюються і більшість з них  досягли своїх пунктів дистрибуції. Усі такі переміщення робляться під найвищою охороною. У минулому, головна тривога була у співчутті  широких мас  фаворитам  за затримку покарання темряви. Ці хвилювання – більше  не головний привід для цієї масивної охорони. Новим натяком   був загальноприйнятий  хибний шлях, створений  раптовими збоями у всьому телекомунікаційному  процесі. Більшість  цих речей були скориговані. Проте, здебільшого мережі переказів грошей, критичні веб-вузли і рух ключових попередніх документів були зруйновані. В деякій мірі ці проблеми все ще існують. Проте, ця трудність – більше  не першочергове завдання, яким воно колись було. Щоб протистояти цьому, – провели ряд ключових арештів. Ця операція  все ще триває. Наші служби значною мірою використовувалися,  щоб зібрати відомості про те, які інші відчайдушні рухи цих темних олігархів були наступними. Ця комбінована операція перешкодила будь-якому великомасштабному тероризму пограбувати  дистрибутивну процедуру.

 Ми знаходимося зараз на завершальному кроці постачання фондів і встановлення нової всесвітньої фінансової системи. Для цього процесу були створені  нові центри, щоб запобігти великій або невеликій фальсифікації виплат  ваших благословень і засобів. Крім того, система грошового обігу  готова до введення, щоб протистояти невідповідностям старого СВІФТ  (SWIFT) процесу. Ввідні інструкції були відправлені ряду важливих націй і фінансових установ. Набір спеціальних відповідей був потрібний, щоб рухатися вперед і ці життєво важливі  елементи були отримані. Обережність довго була засадничим елементом для древніх сімей і вибору королів. Вони довго жили в диктаторських царствах, керованих темними олігархами. Отже, був повільний процес, які усі покірно здійснювали. Ми знаходимося тепер в режимі одержувача, який, як очікується, дозволить декому  з вас першим випробувати  цю нову, нещодавно імплементовану  систему доставки. Отже, незабаром чекайте перші виплати коштів.

 Оскільки ви готуєтеся до одержання  ваших благословень, то ті, хто завдав поразки кабалі, проводять останню серію переговорів відносно здачі темряви. Ця важлива подія вимагає, щоб ви усвідомили, що це грунтовні засоби. У Атлантиді, ви почали грандіозну подоріж, яка  тепер закінчується вашою остаточною перемогою  над темрявою. Ануннаки, які були  першими наглядачами, створили  суспільство, щоб поневолити вас безліччю різних способів. Ця 13-ти тисячолітня система  буде  замінена системою, яка надасть  вам свободу, правду і процвітання, на яке ви заслуговуєте. Займіть свій час, щоб оцінити значення того, що зараз відбувається. Не лише ви отримаєте правду, але також і  суспільство, яка є провісником нашого прибуття. Ці грандіозні серії переміщень – завершальний  необхідний зв'язок, щоб відновити цю кулю і дозволити вам зробити коригування, які можуть повернути вас до повної свідомості. Цей процес возз'єднає  вас з вашими духовними і космічними сім'ями. Це також зробить вас жителями дійсно  спеціальної сонячної системи.

 Ця дія означає, що вам треба змінити свої фундаментальні сприйняття, за якими ви зараз живете. Ми використали цей час, щоб дуже змінити будову цієї реальності. Поки ця дія частково затримала наші бажані цілі, вона також переконала, що ви повинні отримати ваші благословення і безпечно захистити їх  від втрати. Теперішній час – це бачити  події, які в більшості схожі на диво. Королі  і древні сім'ї створили щедрий дарунок, який може бути використаний вами, щоб покінчити з бідністю, гетто, і більше всього,  забезпечити це царство чистою водою, електрикою і чистим повітрям. Ці нові групи глобальних суспільств – тільки  початок нових можливостей для усіх. Використайте  прийдешній час, щоб проявити ваші мрії. Технології, які можуть змінити місцеві і глобальні подорожі, – тільки  початок нової реальності для людства. Крім того, ви маєте зустріти тих, хто представляє ваших віддалених предків. Радійте  і будьте готові до найдивовижнішого майбутнього!

Namaste! Ми – ваші  Вознесені Майстри! Ваш світ швидко змінюється, оскільки нові енергії для безперервно зростаючої свідомості затопляють цю реальність. Небеса благословляють нас, оскільки ця божественна енергія призначена, щоб допомогти вашим небесним наставникам  у перенесенні основи для нового фізичного тіла. Ці енергії мають допомогти вашій Кристалічній Світловій  Камері  підготувати вас до повної свідомості. Бог  незабаром посилить ці енергії, оскільки ми близько до часу, коли прибуде наступний набір таких енергій. Тому новий рік буде  часом великої зміни, оскільки ці енергії мають бути інструментами для нових сприйнять і нового багатства. Небеса мають намір для цієї дорогоцінної синьо-зеленої кулі відмітити час, коли це царство дійсно почало змінювати його древні темні шляхи. Наші завдання включають основний контроль кожного з вас. Усвідомте глибоко у вашому серці, що нові шляхи починають переглядати древні сценарії і знову встановлювати те, як діяти цьому царству.

 Ми допомагаємо різним медичним командам від Галактичної Федерації. Ми беремо їх висновки  і приводимо у відповідність з нашими власними. Разом, ці пакети встановлюють час для вашого власного входу в Агарта. Наша найбільша радість – підготувати  вас для грандіозного перетворення, яке  матиме місце в Кристалічних Камерах. Ми усі пройшли через спеціальну церемонію, яка мала місце тільки тому, що ми провели  зразкові життя і ведемо їх в наступні часи. У правильний божественний час, Небеса організували спеціальну трансформаційну церемонію. Із-за великого відокремлення, яке ви мали тут в кожному житті, вам потрібний  спеціальний священний  живий пристрій, щоб  досягти  вашого повернення до сонму фізичних Ангелів. Ми користуємося особливостями молитви  і милосердя, щоб вести вас до цієї дійсно чудотворної дії. Темрява може тільки відчути попередні події до вашого підйому, яке має місце

 З часу падіння Атлантиди, темні Ануннаки були вашими нещадними повелителями. Ці приблизно 13 тисячоліть жахливої невдачі залишило більшість з вас оточеними внутрішньою напругою, змішаною з загальним збентеженням про те, ким ви дійсно є. Те, що станеться зараз – виправить  ці анонси  усередині, що ви – великі  Істоти і що ця відсутність віри в себе перетворюється в позитивні і настійно сфокусовані сприйняття вашого істинного заснованого на дусі Я. Ми, Майстри, будемо вкорінювати цю молитву у вас. Користуйтеся цією молитвою, щоб змінити те, як ви бачите себе. Ви переміщаєтеся в місце, де великі внутрішні енергії, якими ви володієте, можуть повернутися завдяки  простому настійному зосередженню  на цій сильній молитві істинного Я. Настав час трансформувати сприйняття, дані вам темними силами. Будьте сильні і готові уявити собі, ким ви дійсно є!

 Сьогодні, ми продовжили  наші  щотижневі повідомлення. Користуйтеся своєю новою внутрішньою силою, щоб зосередитися і маніфестувати цю нову реальність. Темрява хоч-не-хоч не зважає на цю реальність. Це – момент, щоб ви з іншими зосередилися  і досягли цієї найдивовижнішої нової реальності,  наповненої вашими силами, свободою і процвітанням! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE