magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, November 21, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - November 17, 2015



Sheldan Nidle - November 17, 2015
Шелдон Нідл - 17 листопада, 2015

9 Imix, 14 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! Повідомлення залишається позитивним! Ваша нова реальність проявляється повільно. Ті, хто управляє темрявою на цьому глобусі дійсно знаходяться  в стані екстремальної тривоги, оскільки речі, які вони допомогли створити, блякнуть в урнах для сміття історії. Поки ці жителі темного царства тихо спостерігають, що це прийшов їх час, проте вони залишаються непокірними. По всьому  глобус відбуваються  дії тихого відчаю. Ці, так звані терористичні напади і зупинка  телекомунікації – тільки  частина ступені відчаю, який зараз поширюється серед  темних олігархів. Подібно до інших дій, вони також зазнають  невдачі. Світло в його численних частинах утримує контроль і ці хоробрі люди досягають  успіху в підготуванні засобів, щоб поширювати процвітання, відкривати нову грошову і фінансову систему, а  також створювати  нове управління для усіх. Ми також готуємо кроки, потрібні для розголошування офіційної  ширми старих десятиліть. Цей процес  принесе  вам безліч тепер добре прихованих  технологій. Людство має привілейованого чоловіка  подібного до Тесли, щоб заохочувати початок цього нового віку!

 Цей час – це  час,  в якому сили Світла повернулися сильними і  хитрими. Стратегія, застосована прибічниками Світла, поставила на коліна  темних олігархів. Їх неминуча поразка і договори, які йдуть за цим, змусять їх викреслити і покласти надії на глибокі емоції, які можуть так чи інакше обернутися їх зобов'язаннями. Оскільки жах від їх актів блякне, то  виникає шанс, що  їх темні і підлі справи ніколи не матимуть успіху. Замість цього, світ усвідомлює, чому мали місце ці темні справи і маніпуляції Інтернету і шукає швидкі засоби на дії темряви. Ті, хто підтримує Світло, зараз пропонують, як швидше довести їх до кончини. Гроші – на  місці і спеціальні військові і поліцейські підрозділи  готові завдати швидкого і завершального удару. Отже, паніка темряви – дуже  реальна. Ми знаходимося близько до подій, які мають потенціал, щоб досягти того, що було нашою грандіозною метою із самого початку. Тобто, ваше повернення до повної свідомості і прихід вашої свободи і нескінченного процвітання!

 Зараз те, що темрява затримала, швидко просувається вперед. Телекомунікації і різні групи кур'єрів  зайняті тим, щоб переконатися,  що фонди доставлені і в повній безпеці. Ми також переконуємося, що готові безліч  нових технологій, коли прийде нове управління. Життєво важливо, що як передача влади, так і масові арешти відбуваються в легкій формі. Нині, багато хто з верхніх рівнів олігархів знаходяться  під домашнім арештом. Були зроблені певні обережності, щоб гарантувати, що ця дія залишається в графіку. Ми використали частину нашого персоналу, щоб сприяти безпеці в цій ситуації. На вашому глобусі все ще дозволений  дивний маневр, який  вимагає більш детального нашого спостереження. Спочатку, ті, хто був  залучений до безпеки і розвідки запевняли нас, що дивний  маневр тримається  під контролем. Замість цього, було дозволено статися великій операції. Нам треба підбадьорити наші здібності в цих областях.

 Хоча,  завершальне слово за нами. Ми просимо вас зосередитися  на мирі і свободі. Разом, ми зможемо гарантувати, що останні кроки в тому, що було довгим маршем до свободи, остаточно досягають  своєї  грандіозної мети. Нині, там завершується ряд дій. Ви дуже близько до початку поширення фондів. Підтримуйте свій центр! Всі ми, надзвичайно присвячені тому, щоб побачити  завершення  цих перших стадій. Наші зв'язківці і дипломатичний корпус можуть підтвердити значний  прогрес, який був досягнутий  в минулі декілька місяців. Ми знаємо, що ця дія має величезний розмах і що це – найскладніша   справа. Все ж, ми дійсно збираємося досягти повного успіху в усіх областях. Планування усього цього залишається в  таємниці. Незважаючи на це, ми можемо з готовністю сказати, що цей прогрес рушив небаченими темпами. Його успіх неминучий. Має намір статися дійсно  дивовижний день для усіх учасників! Візьміть ці фонди і використайте  їх, щоб створити  нову і набагато добрішу реальність!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми знаходимося в радості і у болі і  також у горі. Нещодавно, темрява організувала масову серію вбивств. Ці непотрібні заворушення на цій священній кулі – тільки  один з багатьох таких нечастих актів,  організованих темрявою, щоб продемонструвати своє боягузтво і повну нетерпимість до усього життя на Гайї. Ми просимо, щоб ви благословили духи покійників і в душі пробачили усіх. Наша божественна мета – використати  наш глобальний намір,  щоб вимагати, щоб  ці підлі акти зникли з цієї прекрасної блакитної кулі. Пам'ятайте, яке життя знаходиться в цьому царстві і використайте ваші позитивні енергії, щоб заспокоїти страждання і бажати вічної Любові усім. Це царство дуже скоро буде змінено на краще. Не дозволяйте цьому або іншим інцидентам забрати ваш центр! Замість цього, посильте свій центр і використайте його, щоб вилікувати це царство. Це момент, коли усі страждання мають бути трансформовані  в мирі і Любові!

 Оскільки цей момент віддаляється, дозволяють нам згадати, як трансформується цей світ. Ми відмовляємося кланятися будь-яким витонченим махінаціям темних олігархів. На цей світ сходить велика хвиля вищої свідомості. Це царство вчиться, як змінити свої емоції і дозволити шляхи духовного лікування. Важливо – думати, уявляти і вірити  у велику кількість Любові і Світла. Якщо ви відмовляєтеся діяти на рівні ваших нижчих емоції і використовуєте для розуміння  Любов, то вас оточує дивовижний стан  тихого миру. Це та нова енергія, яку ми культивуємо. Один з найпрекрасніших талантів людства – відкрити  знову владу милосердя і інструмент, яким є  божественна милість. З цим, ви готові вивчати елементи, які може надати вам ця  нова зростаюча свідомість. Отже будьте готові користуватися новою прозорливістю, яка приходить з цим. Осанна! Осанна!

 У цей час, як ми безупинно казали, будьте мудрими, будьте великодушними, і будьте  здатними поширювати ваші лікувальні сердечні енергії. Божественне милосердя викликає  бачення цілого, що відбувається. Не осуджуйте! Тільки бачте ціле. Коли ви розумієте суть цього, то пошліть Любов і зцілення усім. Ви – фактично  судно Любові і Світла. Ви глибоко розумієте, що містить в собі  кожна подія, яка складає ваше життя і ці часи. Шукайте завершальні відповіді в Небесах і у ваших  наставників. Зараз ви вчитеся тому, що забрало у нас багато тривалостей життя і спеціальний набір інструкцій з внутрішніх рад нашого божественного замовлення. Відбувається значно більше. Давайте просочуватися позитивністю і міцнішати  в цьому великому Світлі. Ви усі – великі  істоти, які  мають спеціальний людський духовний досвід. Цей час – момент, щоб ми показали  вашу правду!

 Сьогодні, ми продовжували свої щотижневі повідомлення. Займіть цей час, щоб молитися і медитувати на ваших внутрішніх сприйняттях і новій зростаючій свідомості. Пробачте і благословіть усіх. Потім, знайдіть час, щоб помолитися за Духів покійників. Будьте готові! Новий час на вас. Любов і Світло дійсно звитяжні! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE