magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, November 7, 2015

UKRAINIAN -- Sheldan Nidle - November 3, 2015


Шелдон Нідл - 3 листопада, 2015

8 Manik, 0 Xul, 12 Manik

Dratzo! Прямо зараз, ваш світ знаходиться на етапі переходу. Темрява остаточно дозволяє Світлу і багатьом його союзникам завершити велике завдання переміщення фондів і супровідних зобов'язань в спеціальні сховища. Ця процедура зайняла більше часу, ніж спочатку планувалося, із-за екстраординарних обережностей, яких вимагає  таке велике постачання. Отже, це займе на тиждень довше, ніж очікувалося. Темрява знає, що як тільки це дуже важке  завдання закінчиться, то почнуться давно обіцяні масові арешти верхніх ешелонів темних фаворитів. Доти, за цими  шахраями  пильно спостерігають і багато з них – під  домашнім арештом. Були погоджені спеціальні правила поведінки і служба безпеки Світла захоплено проводить в життя  ті правила. Відколи ваші предки уперше ступили на Землю як люди, з амнезією і невизначеними спогадами їх колишнього Я, темні фаворити були солдатами Ануннаків. Влада, якою вони володіли, зараз закінчується. Час сумніву і страху  має бути заміненим Любов'ю, свободою і достатком!

 У цей новий час, ви маєте знову набути якостей, які вкрали у вас  Атланти. Спершу, ви маєте знову вивчити  історію, яку навмисно заплутали Ануннаки  і їх темні фаворити. Легко побачити, як підроблялися  ваші  походження. Правду так перекрутили, що  вам вона здається подібною до набору неперевірених  міфів. Коли люди втрачають свою історію, вони сприйнятливі до будь-якого виду маніпуляції або наданого їм легкого чтива  їх темними майстрами. Цей процес зайняв приблизно 10 тисячоліть, для того щоб ви  повністю примирилися. Впродовж цього часу, ваші предки пройшли через  три періоди створення і відновлення суспільств, імовірно наданих їм темрявою. У останні шість тисячоліть, вам нечасто дозволялося відновитися з допомогою ваших духовних і космічних сімей. Усе це відбувалося повільно і зважено із-за численних правил Ануннаків, яким доводилося підкорятися. Проте, був досягнутий деякий прогрес у вашій свідомості. Тепер, швидкість просування  значно підвищилася. Час темряви закінчується!

 У майбутньому, ви будете здатними стати  вільними і успішними. Використайте цей час зростаючої  свідомості, щоб прийняти вашу нову позицію і вивчити застосування правил Любові і Світла. Ставтеся прихильно  і шукайте  співпраці з іншими. Дізнайтеся про владу багатства,  а потім дозвольте цьому піти. Найголовніша влада – неймовірна  влада Духу. Зможіть наповнити себе Любов'ю  і дозвольте  Світлу наповнити вас зростаючою свідомістю, яка дозволить  вам відчувати духовну енергію усіх живих  Істот. Відчуйте, що  ви не одні, і як красиво милосердний і граціозний Творець сполучає вас з Небесами! Частина нашої місії – показати, як галактичне людство розвивалося і розносилося по цій великій галактиці. Оскільки ви отримуєте назад свої втрачені здібності, то ви можете знову виявити, як і чому ваші благословенні подорожі привели вас до Гайї, і до спеціальної місії, щоб зберегти і відновити сестринські  світи Гайї, Венери, Марсу  і Паксу. Ви остаточно возз'єднуєтеся  з нами і закінчуєте  це саме священне завдання.

 Оскільки ви робите це, то ви також надаєте підтримку  побажанням колишніх "дітей Анчари", щоб розвивати світлові  тіла і приєднатися до переміщення цієї галактики у Світло. Перед тим, як це можна буде зробити, ви маєте виявити численні дива, які були першими древніми виразами вашої любові до свободи і природних талантів, які були створені коротким  зіткнення з вашими здібностями, щоб  винайти і  слідувати більш розвиненому стилю життя. Ці перші спроби ви давно забули. Ми маємо намір відродити ці таланти і пояснити, як спроби кабали  розчавити їх – остаточно  потерпіли невдачу. По всьому  вашому глобусу  є пам'ятники з каменю, які показують  вашу  внутрішню  геніальність. Деякі з вас робили припущення  про ці частково знищені  будівлі. Вони показують, які  ваші спогади із життя Гайї  вони викликають  і як ви можете воскресити їх. Вони – тільки  декілька прикладів, ким ви знову маєте стати. Кожна галактична людина має унікальний набір талантів, які люб'язно і вільно співробітничають  із всіма.

Благословення! Ми – ваші  Вознесені Майстри! Ми радіємо! Багато наших партнерів діловито встановлюють етап  для нашої нової реальності. Договори були підписані із зціпленими зубами, як для установки нової глобальної фінансової структури, а також і остаточної дати для поширення процвітання і гуманітарних фондів. Щоб гарантувати те, що ці поширення не можуть бути зупинені, були установлені  різні дати для анонсів NESARA і GESARA. Нове царство народжується. Ми просимо вас залишатися терплячими, оскільки  великий  ряд  неймовірних подій приготовані, щоб проявитися. Ми дякуємо Небесам за те, що має намір народитися! Нам дарується милостиве  благословення. Після падіння Атлантиди, це зовнішнє царство прийняли Ануннаки. Їм сказали, що установлений час, коли Світло поверне назад це царство. Зараз, Небеса це  роблять! Ми такі вдячні, що нам помиловали цей великий акт милосердя!

 Оскільки ці численні події починають відбуватися, то будьте  готовими прийняти велике переупорядковування того, що на вашу думку можливо. Подивіться на ці чудотворні випадки,  як утвердження влади і милості  Небес. Вас дуже люблять. Це відбувається тільки так, як  Небеса обіцяли нам. Ми закінчили  період навчання. Це навчання – лежить  в основі нашого галактичного богослужіння. Ця історія  бачиться,  як тривалий час, коли ми пройшли через темряву і терпіли її. Ми – витривалі  солдати Небес. Ми користуємося  цим знанням, щоб пояснити більшості в цій галактиці  не лише, як вижити, але і процвітати. Ви також маєте повернутися до ваших завдань як фізичні Ангели. Наше богослужіння – навчити  і пояснити цю небесну дію. Разом, ми маємо стати найбільш улюбленою групою духів, яка має люб'язно поширювати нашу мудрість по всій фізичності! Осанна! Осанна!

 Від нас багато чого чекають! Ми були позбавлені радості повної свідомості в царстві наповненому  безліччю  жахів. Незважаючи на це, Ануннаки  і їх фаворити були не в змозі забрати у нас  ці священні думки. Ми зберегли свою пам'ять. Наше богослужіння, як Вознесених Майстрів, мало дати вам милосердя і підтримку  від жахливих спустошень темряви. Разом, ми вижили і готові прийняти багатства і свободу, забезпечену Небесами. Ми перебуваємо в екстазі від того, що відбувається! Ви маєте повернутися до  Любові, Світла і милостивого  знання вашого істинного Я. Це повернення – перенесе  вас назад до об'єднання з Агартанцями. Ви маєте повернутися до царства, так злісно знищеного Атлантами на початку цього великого галактичного року. Разом, нам доведеться стільки знову вивчити і стільки, мої Діти, викладати вам! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми пояснили, що відбувається  навколо цього дорогоцінного глобуса! Багато чого  з'явиться   несподівано і буде багато несподіваних  запитань до вас. Отже, залишайтеся терплячими  і позитивними. Ви знову повернете вашу велич. Скористайтеся цим, щоб змоделювати дивовижний світ і вивчити, наскільки  дивовижна Гайя! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE