magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, February 6, 2014

Sheldan Nidle - February 4, 2014 - Шелдон Нідл - 4 лютого, 2014

Sheldan Nidle - February 4, 2014 
Шелдон Нідл - 4 лютого, 2014 

8 Oc, 13 Yax, 10 Caban 

Dratzo! Реальність, в якій ви зараз проживаєте, переміщається. Крім того, залишаються позаду страшні історії темної кабали і її велика  мережа багатства і влади вимушена змінитися. Починають пробуксовувати старі методи, за допомогою яких  темна кабала тримала свою владу. Її влада, яка  наростала впродовж  тисячоліть, переміщається до  нової, свідомішої і гуманнішої групи. Ці нові лідери  розуміють витончену природу переміщень, потрібних Небесам. Це час для святкування цих довгих запізнілих змін і  для повної підтримки того, що ці перетворення означають. Зовнішнє людство трималося в амнезії, оточеній містеріями  і ці аномалії треба пояснити. Це вам пояснять як  ваші Вознесені Майстри, так  і ваші побратими з Внутрішньої Землі. Наша місія - дати вам коротке розуміння того, що відбувається. Оскільки ви видозмінюєтеся, ви стаєте все менше і менше чутливі до "Ігри розуму", який  довго виконувався від імені цієї кабали  вашими ЗМІ і вашою індустрією  розваг.


 Ви безсумнівно  роздратовані і засмучені  тим, як правда  приходить у вашу реальність. Темрява продовжує маніпулювати вашою погодою, фінансовою системою і навіть інструктують уряди в тому, яка політика вимагає дії і яка повинна бути проігнорована. Позаду цієї на вигляд не розореної реальності - секретна сила, яка обмежує темряву і законним чином позбавляє її величезних повноважень. Ця коаліція можлива  із-за її величезного багатства і впливу. Ми крім того духовно допомагаємо цьому набору дій. Дуже давно  була встановлена система, щоб змінити цю грошову систему. Були встановлені різні великі світові трасти і з того часу, темрявою були додані цій основі серії "шарів". У наступні століття,  Світло отримало  контроль над ізольованими серіями  величезних золотих і срібних сховищ. Вони - основа для того, що зараз відбувається  навколо вашого глобуса і що закінчить глобальне боргове рабство  і  принесе  вам особистий суверенітет і приведе до влади  нове управління!

 Наш флот знаходиться  тут для першого контакту. Ми провели останні 2½ десятиліття, щоб дізнатися про вас більше і започаткувати  альянси  з тими, хто мав намір  звільнити вас від ваших темних майстрів. Небеса послали нас сюди, щоб охороняти ваше переміщення до повної свідомості. У божественно правильний час, ми маємо втрутитися і бути наставниками у  вашій кінцевій стадії цього перетворення. Впродовж цього часу, ми спостерігали за вашими темними повелителями, ануннаками, які відступили  і  відмовилися від  роботи, щоб  перетворити вас на їх постійних обмежено-свідомих рабів. Зараз, ми збалансовані, щоб представити себе вам і підготуватися для масового приземлення. Це завдання закінчить ваш довгий карантин. Ви пізнаєте, які понівечені і сфальшовані історії надавались вам вашими історичними і науковими  книгами. Варто змінити ваші сприйняття про ваші істинні походження. Ви  фактично - інопланетяни. Ваші первісні предки були колоністами з різних місць всієї  галактики  і їх ДНК  повністю змішана в усіх вас.

 Отже, ви - фактично дивна суміш дивовижної генетичної формули. Цю ДНК, крім того, змішав  великий наплив  Духів з усієї  галактики. Це робить вас найпрекраснішою сумішшю, яка має бути повторно зібрана  в Світлових  Камерах, які повернуть вас до повної свідомості. Нам сказали Небеса, що результатом усього цього має  бути саме життєве і дивовижне галактичне суспільство. Ви  виконаєте  багато дій, які приведуть до істинного миру у цій галактиці  і принесуть в цей  сектор фізичності  багато великих чудес. Вони  дозволять десяткам  тисяч галактик зібратися разом. Ми насолоджуємося цими численними священними декретами Небес. Вони підтверджують, що ми завжди знали про вас і галактичне суспільство Гайя. Ваше навчання розпочнеться, коли ми  незабаром прибудемо. Розклад ефективний. Наші зв'язківці і посли працюють над  потрібними змінами відносно того, як ми маємо продовжувати. Час для нового управління і приземлень - дійсно швидко наближається!

 Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Триває процес трансформації  цієї благословенної реальності  до Світла. Наші різні партнери завершують  дії, які незабаром приведуть до арештів безлічі індивідуумів, які формують верхні ешелони ілюмінатів. Оскільки ми закінчуємо цю процедуру, ми готуємо інші, щоб запустити формальну установку ряду нових банківських регулятивних правил. Вони створять шлях, яким ми можемо остаточно почати поширення фондів процвітання. Небеса мають план і ми покірно проявляємо його  крок за кроком. Коли усе з цього буде на місці, стане можливим нове управління. В цей момент  ми можемо запустити графік для серій життєвих уроків про істинну духовну природу кожного з вас і вашу істинну історію. Ваші походження приведуть вас, щоб поставити питання про минулий час, оскільки  ви правильно побачите усе, що треба зробити!

 Декілька перебудов, які все ще треба зробити, зараз йдуть повним ходом. Перша з них - закінчити пробудження вашої нової чакри діафрагми. Багато хто з вас відчуває незначні  симптоми, які з'являються з першого погляду, як деякий вид нудоти. Фактично, це не більше ніж відкриття вашої діафрагми і змін її справжніх стосунків до вашого живота і до вашого  процесу дихання. Це може викликати  проблеми дихання, загальну слабкість і деякий біль в ділянці грудей. Відносно живота, ви можете відчувати нудоту і погано почувати себе. Це просто тимчасовий ефект, викликаний різними видами енергій, що вводяться  і чищення ряду багатьох старих енергій, які  довго зберігались  у вашій діафрагмі. Цей набір симптомів може пройти несподівано, або продовжуватись  від декількох днів до тижня!

 На закінчення, є тема змін, які  зараз тривають у вашому горлі і грудній клітці. Вони викликаються  внесенням вищого набору енергій для вашої чакри  горла. Це подібно до болю в горлі або навіть дивної форми ларингіту. Це також тимчасовий стан. Такий стан  часто зв'язується з наступним кроком у внесенні завершальних основ для вашої нової чакри тімуса. Цей набір симптомів може включати нестерпні болі у грудній клітці, дивне відчуття  сильного серцебиття в тій же області і деяке затьмарення  бачення і незначні пульсації  внизу голови і шиї. Подібно до інших симптомів, вони тимчасові і можуть продовжуватись  від декількох днів до тижня. Ці зміни - частина загального прискорення, які  зараз благословенно завершуються  вашими  Ангелами тіла і  призначеними медичними командами. Вони - передвісники того, як близько ви підійшли до  вашого грандіозного перетворення!

 Сьогодні, ми продовжили  наші  щотижневі  повідомлення. Події в русі і  вони  принесуть вам  багато приємних змін. Ці зміни закінчать  довге панування  дуже темної і хитрої кабали. Майбутні події будуть  передвісниками  процвітання, свободи і нового управління. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE