magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, February 13, 2014

Sheldan Nidle - February 11, 2014 - Шелдон Нідл - 11 лютого, 2014

Sheldan Nidle - February 11, 2014 
Шелдон Нідл - 11 лютого, 2014 

2 Caban, 0 Zac, 10 Caban 

Dratzo! Реальність, яку ви населяєте, швидко переміщається. Темна кабала усвідомлює, що вона управляє цим  останні дні. Більше не працює велика  ступінь  щоденної маніпуляції субсидуємих нею  ЗМІ. Головні банки, через які діє  кабала   знаходяться  в кризі і досягнена критична точка. Їх численні затримки  більше не впливають на порядок   трансформації і це зараз переглядається  ними. Ці нероби їдять  з корита   здобутих нечесним шляхом вигод, і їх підлі акти готові  їх зруйнувати. Існуюча валютна система  більше не життєздатна і відчайдушно потребує перегляду. Крім того, світова банківська справа і фінанси потребують  нового  регулювання. Наближається міжнародний  грошовий  колапс. Є  ефективні  засоби, щоб виправити це. Час наближається. В результаті  розпочнеться  швидке погіршення цього гнізда жадібних гадюк. Світові фінанси знаходяться  буквально в хаосі і поточний стан більшості   людей на поверхні землі  зараз у великій небезпеці. Наші декілька груп земних партнерів працюють старанно, щоб поправити це  ненадійне положення.


 Ключі до розгадки засновані на глобальному перезапуску  валюти і її зв'язках з сховищами твердої валюти і новими банківськими регулятивними правилами. Цим діям треба спочатку лишити  кабалу її великого впливу і замінити її  численні банківські інструкції  новими правилами процедур, які заперечують  багато нерегулярностей. Цей процес змусить уряди, якими  управляє  кабала,  визнати нових майстрів. Ці нові майстри, наші земні партнери,  мають намір викинути темряву з її крісел і заарештувати. Виконання цього - дозволить Світлу безпечно надати наше  процвітання і захист, якого  ви потребуєте. Темна кабала  захищається до останнього  "зуба і кігтя" і  ясно бачить, що їх затримкам приходить кінець. Ми просимо вас мати на увазі, що ці найбільш  потрібні події зараз матеріалізуються. Зараз має місце неузгодженість нашої допомоги. Разом, давайте приводити цю найбільш сумну розповідь до бажаного рішення! Ті, хто обслуговує Світло у вашому світі схопили  цих шахраїв за шию. Час для зміни настав!

 Ми уклали конкретні угоди з багатьма на вашому глобусі, хто перебуває на службі  правосуддя і військових підрозділах ваших урядів. Ці хоробрі і вдумливі індивідууми готові діяти і завершити  те, що ми дозволяємо робити. Раніше світло  було так близько  і не мало  змоги укласти договір. Теперішнє  завдання - взяти колишні дії за  прототип, щоб запобігти будь-яким тяжким  актам жорстокості  аморальних лідерів темряви. Візьміть цей момент і заплануйте його  для найпозитивнішого результату. Сили Світла готові діяти і бажають  побачити  вашу моральну і духовну підтримку. Зберіться  разом і покажіть цю підтримку  шляхом сповненим ентузіазму. Ми рухаємося швидко, щоб відрізати жадність, яка затримала процеси  перетворення природи того, як ваше глобальне суспільство розподіляє своє багатство. Багато древніх суспільств, яким присвятили  місії ваші Вознесені Майстри, готові відмінити темряву, демонструючи їх  грандіозні фінансові дефіцити. Дійсно настав час для змін!

 Зараз ми підійшли до  важкого питання цього повідомлення! Дуже давно, велика земля повернула до темряви і жадність, яка виникає  в результаті, призвела до її  деструкції. З часу цього дня хаосу, ви були під владою ансамблю темних прибиральників, які бажали  назавжди зберегти повноваження. Наступив момент, щоб припинити  здобуте нечесним шляхом їх панування. Результатом цієї події - буде ваше формальне звільнення  від стану свідомості, яка принесла вам рабство, лихо і смерть. Це згубне довкілля буде  перетворене. Ви  зустрінетеся з вашою спадковою сім'єю і привітаєте  ваших духовних родичів. Фізична вуаль, яка оточує вас  буде  піднята, тільки так ця  примітивна амнезія згасне. Ці дії дозволять вам заключити  договори, щоб  створити  нову зоряну націю і представити нас вам. У цій новій реальності, ви повернете  свій суверенітет і по справжньому навчитеся, як фізичність і Небеса можуть працювати разом, щоб розгорнути божественний план Творця! Ці події катапультують вас в нове  царство,  наповнено новою відповідальністю!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми підійшли  до найкритичнішого часу в наших діях. Ті, кого ми інструктували століттями працюють старанно, щоб стиснути темні сили і змусити  їх  остаточно відкрити  двері до вашого процвітання. Небеса керуються  рядом дуже моральних правил. Користуючись цими правилами і певною технікою, яку вони благословили, Небеса  радять нам, щоб ми досягли початку спеціального періоду, який викличе їх у відповідний час, щоб пом'якшити. Отже, ми діємо на певному рівні Наміру. Ми закликаємо вас  підтримати це,  користуючись вашим спільним і сконцентрованим Світлом  від нашого імені. Користуйтеся об'єднаними медіаціями і молитвами, щоб допомогти нам в наших зусиллях. По суті ми всі єдині! Ми збираємося зараз натиснути на темряву і розлучитися  подібно до Червоного Моря. Дозвольте розпочатися потоку процвітання  і дозвольте проявитись  новій реальності!!! Разом,  ми - благословенні діти! Непереможні!!!

 Все, що готове відбутися – вказує  у напрямі нового управління. Понад  два століття тому,  був написаний  документ, який  мав на увазі  революцію і встановлення  енергії для її успіху. Цю революцію в людських свободах і суверенітеті тимчасово підстерегла темрява. Разом, ми маємо марширувати з наміром  звернутись до суті міазми і звільнити  від неї це царство. Цей хоробрий акт вимагає вашої вдячної участі. Багато інших вживають спеціальні заходи, які тільки прелюдія для того, що  послідує! Цій завершальній події потрібне ваше повне і вільне  схвалення. Будьте готові! Беріть участь і радісно додавайте  ваші вітальні енергії  до цього благословенного змішування! Ми урочисто діємо від імені Бога і від імені усього Людства. Це царство охрещується у Світлі і наповнює землю радістю, процвітанням і даним  Богом суверенітетом для Усіх!

 Що лежить попереду - завершальна поїздка назад до безсмертя, не лише вашого Духу, але і свободи вашої землі і мудрості, щоб зрозуміти  природу Божественного Світла! Це священне полум'я очистить нас всіх, оскільки ми повертаємося як сполучена група Духів до обов'язків, даних нам, коли ми уперше приземлилися на цій найдорогоціннішій кулі! Ми знову з'єднаємо  наших священних побратимів і разом сформуємо нову націю на зірках цієї галактики. Божественна мета має зараз бути відомою і виявленою. З царюванням темряви покінчено. Ми  ретельно і морально трансформуємо  принципи темряви. Час для  цьому у нас  дійсно є! Не оцінюйте  це з точки зору накладеної на реальність темряви, а з точки зору  Небес. Оскільки ми входимо в  це священне вікно, то дозвольте  нам знати в наших щирих Серцях, що ми не одні і що проявляється найпрекрасніше. Алілуя! Алілуя! Алілуя! 

 Сьогодні, ми принесли вам дещо більше інформації про цей час. Ми робимо це, щоб попросити  вашої допомоги. Медитуйте  на вашу Любов і Світло. Користуйтеся своїм дивовижним Наміром. Надсилайте  Любов до нас і до усього Людства. Нехай Гайя  відчуває цю Любов і бачить це велике Світло. Ми залишаємо  вас  в радості і у вічному Дусі Бога! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE