magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, February 28, 2014

18:02:2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation


Sheldan Nidle - February 18, 2014
Шелдон Нідл - 18 лютого, 2014

9 Kan, 7 Zac, 10 Caban

Selamat Jalwa! Ми повертаємося! Таємно відбулися ряд подій. Намір кабали - нехтувати нами і нав'язувати нібито відплату. Це призвело до такої дії декілька днів тому. Ці блукаючі нероби абсолютно відмовляються змінити структуру корупції і аморальності. Це - політика, яка відображає, як  працюють уряди і як вони контролюють, щоб  ставати багатішими і багатішими. Відносно мас, можна спостерігати загальне презирство. Звички і віра кабали з часом проникають у них, коли вони беруть на себе будь-яку важливу позицію в цій ієрархії влади. Зараз є протидія, яка буквально стискає їх і відбивається на  результаті. Повний розмір  їх корупції і зарозумілості не можна  повністю пояснити  і вони попадуть у їх власну пастку. Процесу надано руху, щоб зробити  можливим  велике процвітання, яке перерозподілиться  серед вас. Наші зв'язківці працюють старанно, щоб дослідити найпотрібніший набір протоколів, які швидко призведуть  до глобального перезапуску  валюти.


 Перезапуск валюти - природний процес, щоб встановити певний обумовлений рівень  вартості  між всесвітніми націями. Це основа для глобальної торгівлі, і зрештою, початок дії, яка    призведе  до грошової системи, заснованій на дорогоцінних металах. Цей перезапуск включає - використання нових банківських регулятивних правил, як наприклад "Базель III". Ця перероблена структура розширить поширення різних пакетів процвітання. Намір - перетворити поточну систему "імущого" і "незаможного" і замінити це  всесвітнім поширенням процвітання. Треба відновити стару систему оподаткування прибутку. Буде оголошений борговий ювілей і стара зіпсована система втратить силу. Ця нова система перероблятиме інфраструктури глобуса і встановлюватиме нову основу, яка використає   приховані технології. Пізніше будуть додані  наші світові пристрої. Потім ваш світ зможе рухатися від вашої теперішньої  технологічною дилеми  і готуватися до  нової свідомості.

 Наше прибуття - буде вододілом для вас  і ми представимо вас  воїнству віри і технологій. Прямо зараз, ви маєте здатність вирішити ваші енергетичні  і водні кризи і встановити метод, який може дозволити кожному індивідуумові фактично "законодавствувати"  для їх  країн. Отже освіта  стає життєвим ключем до вашого безпосереднього майбутнього. Хороший учитель стає найціннішим ресурсом. Цей ресурс, зараз обмежений, можна значно розширити використанням Інтернету і поширенням передових цифрових технологій. Ці технології  передбачають  швидке поширення грамотності і введення величезної бібліотеки інформації. Це буде основою для заснованих на свідомості нервових мереж, які швидко замінять комп'ютерний Інтернет. Це введення раніше  невідомих технологій приведе вас до відкриття  вашого позаземного походження і ви почнете усвідомлювати, чому ви були прислані  насамперед сюди. Це  зробить наше представлення вам набагато легшим.

 Цей процес – ваші засоби, щоб  легко повернутися до повної свідомості. Ви представляєте серії переплетених поколінь людства, яких вибрали Небеса для цього першого контакту. Ми прийшли знаючи  це і  розуміючи, що цей контакт має відбуватися під керівництвом Небес і її земних емісарів. Ця процедура формально зайняла  приблизно 25 років. Ми  усі починаємо  дізнаватися один про одного і тільки починаємо придивлятися, як ми можемо взаємодіяти. Розкриття, яке готове початися - просто інший істотний вузол в цьому процесі. Ви буквально прокидаєтеся якраз перед грандіозним лихом  вашого неминучого зникнення. Ми приходимо змінити цю вагому можливість і повернути вас Світлу. Що зараз відбувається - формальний початок заперечення Небес до темряви і виконання священного пророцтва, уперше оголошеного Архангелом  Михаилом  приблизно вічність назад. Осанна! Осанна! Осанна!

Алілуя! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прибуваємо із сприятливими вістями! Зараз тривають події, які  звільнять елементи, щоб гарантувати  ваше процвітання і очевидне нове управління. Ті, хто бажає  підтримувати існуючу скрипучу систему - втратять, оскільки їх  партнери  примкнули до  нової грошової і фінансової системи. Нові валюти, забезпечені золотом і нові міжнародні банківські правила куватимуть основу для звільнення  двоступеневих фондів процвітання. Ці дії підсилять зараз ізольоване законодавство, щоб принести різну забезпеченість "N.E.S.A.R.A.".  Ці правила викличуть доміно подібний  ефект, щоб  змінити управління і повернути його людям. У цій обстановці, управління допоможе Світлу і дозволить статися формальному розкриттю. Це нове довкілля також дозволить нам почати серії всесвітніх уроків про ваше найбільш  підтримуване  сприйняття.

 Життя у вашій реальності засноване здебільшого на темній логіці, яка частково встигла  блокувати  шляхи до серця. Дух такий важливий і життєвий для того, ким ви є. Наше керівництво спершу для того, щоб відновити істинні шляхи Духу і викладати вам, що лежить попереду, коли ви фізично возз'єднаєтеся  з Небесами. Це нове суспільство засноване на особистому суверенітеті, свободі і процвітанні. Це наповнено відповідальністю, яка стане  дійсно реальною для  вас, оскільки ви починаєте жити в цьому новому царстві. Це нове життя вимагає, щоб ми дали вам   правдиве розголошування того, з чим ви стикатиметеся. Наше первинне завдання - вести вас і наглядати, що Небеса чекають вас. Це нове царство  засновується  на успішному  виконанні  вашої об'єднаної відповідальності. Отже,  спочатку потрібно  багато розказати  вам про внутрішні роботи цієї нової реальності.

 Ви починаєте усвідомлювати безмірність того, що вас очікує. Усі попередні фізичні зміни супроводжувалися  зі змінами  вашої свідомості. Отже,  те в що ви вірите або відчуваєте  про цю поточну реальність змінюється. Додаванням до цих  почуттів  являється  очевидна повільність, з якою перетворюється ця реальність. Це викликало деякий розлад. Майте на увазі, що Небеса дійсно мають план. Будьте готові діяти, коли доречно і зрозуміло, що це теж швидко приходить до справедливого висновку. Події, про які  ми заявили заздалегідь йдуть повним ходом. Ці події змінять шляхи, якими поширюються багатство і влада в цьому царстві. Вплив темряви зменшується і засоби, які виштовхують їх на смітник історії,  працюють за планом. Ви не маєте більше перед тим, як піде усе безумство темряви! Ура! Ура! Ура! 

 Сьогодні ми продовжили  щотижневі  повідомлення. Багато чого зараз готове статися. Будьте готові, що відбудуться  великі речі. Світ, яким ви довго його знали, починає розпадатися  на частини. Готові  проявлятися нові валюти і нові правила  і це швидко призведе  до нового управління! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


 Перекладач: Fedir  


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE