magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, January 29, 2014

Sheldan Nidle - 28 January, 2014 - Шелдон Нідл - 28 січня, 2014

Sheldan Nidle - 28 January, 2014 
Шелдон Нідл - 28 січня, 2014 

1 Akbal, 6 Yax, 10 Caban 

Selamat Jalwa! Багато чого сталося  навколо вашого глобуса. Лідери темної кабали повністю розуміють, що  їх довге царювання закінчується. Наші земні партнери  здійснюють  завершальні  штрихи перезапуску  глобальної валюти і використовують  цю подію, щоб швидко запустити нову  всесвітню банківську систему. Прямо зараз відбуваються речі, які  приведуть до  першого успіху  глобального процвітання  цього царства. Нова золото-підтримувана валюта виключить колишні обмеження, встановлені за Договорами Думбартон-Окс. Закінчується ера долара Федеральної резервної системи. Формується новий фінансовий ландшафт, щоб повернути  контроль кожної національної валюти назад в руки нації. Потім кожен банк  дотримуватиметься строгого набору правил, які залишать  фальсифікацію і крутійство в минулому. Банківська справа більше не буде ліцензією на крадіжку, і закінчиться велика  "афера", в якій   були відмічені банки. Дуже швидко, нове управління, яке з'явиться в результаті цього процвітання, введе ці нові правила. Ця нова реальність буде предтечею розкриття, яке затвердить ваш марш у напрямі повної свідомості.


 Теперішня щоденна  робота  флоту будуються навколо необхідності гарантувати, що усе, що  погоджено дійсно проявиться. Теперішній час є тим, в якому старий темний порядок,   одержимий жорстокою  жадністю, зарозумілістю і безвідповідальністю, принесе  успіх тим, хто користується своєю свідомістю і зростаючою відповідальністю, щоб принести  нову реальність. Ця  спеціальна нова реальність, яка повністю відродиться, коли закінчиться  теперішнє перетворення вашої свідомості. Це, як ми говорили раніше, вимагає, щоб ми забезпечили багато наставників,  первинним завданням котрих буде повернення  вас назад до повної свідомості. Цей шлях включить міста Агарти. Спеціальні місця  цього царства  прибережені  для кінцевої стадії вашої подорожі. Ми координували будівництво  і роботу Світлових  Камер, які  закінчать це  божественне завдання. Коли ви залишите ці живі трансформатори, ви станете  повністю свідомими. Після короткого навчання ви будете здатні працювати  в межах нової 5-ти вимірної реальності!

 Попереду для вас - великий стрибок у свідомості. Ця божественна дія призначається, щоб підняти цю реальність до п'ятого виміру і підготувати вас до ролі  головних  опікунів  цього сектора фізичності. Ви  возз'єднаєтеся  з вашими братами з Агарти, і разом  колонізуєте інші три водні світи. Ці нові галактичні суспільства створять  галактичну раду, щоб керувати  цим спеціальним опікунством. Окрім того, ви  введете  цю нещодавно сполучену зоряну націю в Галактичну Федерацію і будете виконувати вашу священну долю. Численні галактики, близькі і далекі, дізналися про вашу грандіозну долю і бажають розділити ці події з вами. Фактично, ви станете прототипом  миру, процвітання і єдності! Багато кораблів  від цих галактик зараз знаходяться тут, спостерігаючи і допомагаючи нам у вашому тривалому перетворенні. У поверненні до статусу фізичних ангелів, ви дали уявлення про те, як відкриваються чудотворні шляхи божественного плану. Це дає багато радості усім в цьому величезному флоті.

 Усе про  що ми заявили відкривається, пам'ятайте, що цей набір божественних змін – лише частина  більшої зміни, яка мчить через  всю галактику. Ми уперше колонізували цю сонячну систему з повного підтвердження Духовної Ієрархії цього регіону. Ми давно спостерігали за прибуттям темряви   і знищенням  цієї першої колонії. Потім ми  отримали дозвіл, щоб  втрутитися і була створена земля Му. Пізніше була  Атлантида  і дійсно чудернацька  схема темних, щоб зробити людей  расою рабів. Цей процес зараз потерпів невдачу. Ви залишаєте  окови обмеженої свідомості. Ви  багато чому навчились за  тисячоліття  пригод під твердою рукою темряви. Це закінчується. Настав час повернутися до царства повної свідомості і виконати грандіозну долю, дану вам Небесами. Ми і ваша духовна і космічна сім'я, зараз збираються  разом і виконуватимуть спеціальну заздалегідь заплановану алхімію. Ці події направлять  цю галактику до Світла і дозволять  вам зробити велике і необхідне чаклунство. Алілуя! Алілуя! Алілуя! 

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Події, які  зараз мають місце, змінять цю реальність. Різні секретні суспільства  як на Сході, так і на Заході  завершують завдання, які дозволяють світу починати глобальний перезапуск  валюти і ввести  нову фінансову систему. Теперішня  банківська олігархія складається  із "старої гвардії",  для якої настав час  поразки. З часів древнього Риму, ця флегматична група зберігала  контроль над глобальним гаманцем. Ці небезпечні і егоцентричні люди  будуть  викинуті  за борт і представлені самі собі. Послідують арешти,   а з ними і передача майна. Ці благословенні події зайняли тисячоліття, щоб домовитися і десятиліття, щоб стати реальністю! Що досягнуто, - їх  система  очищається від  аморальності і великої неповаги до людства. Люди були їх  рабами і були не в змозі бачити велику силу, яку кожен має. Це – час  примиритися з тим,  що ваше звільнення близько.

 Перша стадія вашого процвітання буде завершена поширенням різних фондів процвітання. Вона  складається з двох частин. Перша частина завершиться, коли проявиться нове управління. Як ви можете бачити, це дійсно по справжньому благословенний час для усіх. Стара обтяжена боргами система  впаде. Нова система, яка  замінить її,  звільнить  вас від боргу і дозволить  вам досягати ваших священних бажань. Найдіть час для роздуму. Подивіться уважно на ваші суспільства. Подивіться, як вони можуть бути вдосконалені. Подивіться також на Землю. Подивіться її в новому світлі. Допоможіть їй і швидко трансформуйте, як  ваші суспільства забезпечують вас  енергією і здійснюють  перевезення людей і товарів. Будьте готові сприйняти  нові технології, і найголовніше, зробити  так в духовному контексті вашої зростаючої свідомості! Будьте свідомі у всьому і не дозволяйте  вислизнути цій  можливості!

 Ви збираєтеся зустрічати представників ваших предків. Ви  також будете спілкуватися з духовними Істотами з  Небес. "Завіса" - відкривається. Ми  тут, щоб  вести вас до повної свідомості і навчити вас  первинним речам, з якими вам потрібно познайомитися. Цей час  буде часом  радості і нарівно відповідальності. Для вас стануть відомими багато див.  Використайте  цей час, щоб поліпшити себе і пробачити один одного. Дізнайтеся про вашу загальну єдність з усім Життям! Зрозумійте, що   ваше життя, а незабаром  і  Гайї – це великий подарунок. Будьте готові відмовитися від ваших багатьох вірувань і  поширити це  на інших. Це дуже моральна і відносно безкровна "революція". Це дозволить покинути ваш стан свідомості, в якому  ви не насолоджувалися  фізично впродовж понад 13 тисячоліть. Будьте вдячні. Будьте поблажливі і Благословіть усіх за те, що трапилося  з цим царством.

 Сьогодні, ми продовжили наші повідомлення, які пояснюють вам, що тут сталося. Ми просимо, щоб ви узяли це і зробили те, що радить ваше Вище Я, коли ви молитеся або медитуєте. Будьте горді з того, ким ви стаєте і будьте готові вітати усіх, хто прийшов передати ці дива для вас! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE