magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, January 29, 2017

Ukrainian -- Шелдон Нідл – 24 січня 2017



Шелдон Нідл – 24  січня  2017

13 Cauac, 2 Yax, 13 Caban

Dratzo! Сьогодні ми прийшли  продовжити нашу розповідь. Усе неухильно просувається вперед. Опозиція щодо цього поширення була повністю розбита. За наступні місяці ми сподіваємося завершити цю дуже складну процедуру. Республіка – остаточно готова для повного розголошування. Це забрало багато часу відтоді, коли  її формальний анонс до деякої міри був спірний. Ми чекаємо решту повного пакету, який скоро прибуде. Цей де-факто режим був при владі так довго, що його передбачувана законність здавалася бездоганною. Тому наша місія пов'язана з поясненням усього, що стосується того, як має бути формально проголошено це нове управління.  Ця процедура майже готова для оприлюднення і повністю врегульовані потрібні пояснення цього де-факто нелегального режиму. Життєво важливо, що ці серії розголошувань були повністю деталізовані для Американської громадськості. В цьому відношенні, ми зобов'язалися змінити шлях, яким буде повністю анонсоване і належним чином встановлено це управління. Якщо зробити це без обережного планування, то це могло заподіяти деякий початковий головний збиток. Тому, була використана належна послідовність потреб.

 Ми порекомендували, щоб ці важливі кроки почалися негайно з набором формальних проголошень про цю найчутливішу тему. NESARA і її спеціальна історія вимагає формального набору офіційних анонсів. Як тільки це завершиться, то потрібно сформулювати цілі на наступні 120 днів. В останні два десятиліття відбувалися  ряд таємних подій і їх треба обнародувати. Вони мають бути використані, щоб оприлюднити нову всесвітню фінансову систему. Це потребує, також, загального короткого огляду того, що запасли  для Америки і світу. Ця схема вимагає якомога більшої деталізації. Нині, це царство знаходиться в критичному стані. Першорядне значення має необхідність встановити нову глобальну стабільність. Роль Конституції США в цьому процесі треба роз'яснити. Новий глобальний порядок денний набуває форми. Більшість американців не розуміють, що було зроблено. Для них треба детально окреслити формальну  і захоплюючу історію. У цьому Світлі, може успішно розвиватися  успішна і мирна реальність!

 Наші первинні завдання – підготувати  шлях до вашого процвітання, свободи від безперервного боргового рабства і збільшення вашого персонального суверенітету. Тривалі проекти мають продукувати  нову реальність, яка створює  нових Вас і нову Гайю. Ці 5D об'єкти – на  першому місці для нас, прибулих до ваших берегів. Давно, Небеса видали декрет, що ваша велика поїздка в обмеженій свідомості мала закінчитися, оскільки ви ввійшли в 21-е століття. У той час ви мали відновити свої заняття, як первинних опікунів Гайї. Наші дії спеціально проектувалися, щоб допомогти вам як зоряній нації в головній колонізації Галактичною Федерацією  цієї сонячної системи планет і супутників. Цей проект був прийнятий тимчасово темною силою, командуючою спеціальною командою нападу від Континууму Анчара. Їх місія була успішно зірвана незабаром після того, як почалося ваше 21-е століття. Зараз настав час для відродження нової Республіки і нової, вільної і процвітаючої  реальності. Також, ви знаходитеся  на грані першого контакту з Галактичною Федерацією.

 Ці серії ключових дій наближаються до свого успішного завершення. Нашим завданням залишається – таємне  спостереження і ретельне слідкування за божественними указами Небес. Це продовжується  починаючи з нашого прибуття в кінці  20-го століття. Нашою метою було – завершити  ці різноманітні  цілі незабаром після початку вашого 21-го століття. Нині, ми знаходимося в середині адміністративних змін, які принесуть ряд модифікацій, щоб дозволити нам оголосити нашу присутність на ваших прекрасних берегах. Формальні радіопередачі можуть дозволити нам почати ряд анонсів, які мають підготувати вас до наших масових приземлень і першого контакту. Ми також маємо намір об'єднати ряд наших наставників з вами. Ці взаємодії мають допомогти вам зрозуміти божественну красу повної свідомості. Небеса витратили останні декілька десятиліть, щоб підняти основну оперативну вібрацію вашого тіла. Знову, це знак священних приготувань Небес, щоб  підготувати вас до вашого повернення до повної свідомості.

Namaste. Ми – ваші Вознесені  Майстри! Благословенний цей час, в якому ви остаточно отримуєте вигоди від  нової монетарної  і банківської системи. Щойно придбане багатство – символ  того, що  кінець кінцем ви матимете повну свідомість! Відколи вас уперше обмежили зловісними методами  атлантів  і ануннаків, це царство було інструментом тих, хто вкрав вашу силу,  а потім нав'язав вам тисячоліття огидної примусової праці і поневолення. Проміжок  часу в тіні  позбавив  вас внутрішньої упевненості, яка була вашим спадком. Зараз, ці страшні часи мають закінчитися і початися новіші, більш благословенні часи. Усередині вас є потенційна віра, що ви маєте великий потенціал. Ці внутрішні сприйняття – фактично  видіння вашого колишнього себе. Ми, Майстри,  маємо божественно навіяти вам, які справді ви  великі. Наша місія – показати  вам, як мають прийти ці грандіозні видіння. Цей теперішній час є таким, коли такі чудеса стають можливими!

 Ваші дивовижні видіння проклали шлях до часу, коли великий утиск закінчується і замінюється новим віком. Вік, в якому ви стаєте успішними і виконуєте гуманітарні проекти, що нададуть вам можливість створити нескінченне багатство і зробити транспортні засоби для нової ери миру і Любові. Ці грандіозні енергії божественно дозволять вам трансформувати цей час  і продукувати постійне здоров'я, багатство і суверенітет. Нові організації мають створювати милосердність, надану вам Небесами. Оскільки вони ростуть у ваших серцях, вони мають кувати нові моделі управління. Коротше кажучи, ви маєте побачити великий новий набір наставників, які  змінять цю реальність, і кінець кінцем дозволять нашим космічним сім'ям відвідати вас і крім того направляти нас. Ці дивовижні часи – тільки  вступ до того, що настане. Настає нова божественна ера, принципи якої  Небеса встановили давно!

 Зараз відбуваються ці божественні зміни. Ряд спеціальних операцій забезпечуються Небесами і нашими космічними сім'ями. Спеціальні набори інструкцій майже завершені. Небеса попросили своїх Адміністраторів охороняти ці часи і бути готовими невідкладно діяти  тільки у відповідний час. Разом з нашими партнерами, ми готуємося змінити це царство і помістити його на місце, яке призначено Небесами. Це той час, коли може статися  ряд грандіозних чудес. Ці чудеса мають бути тільки початком інших подій, які мають перетворити цю теперішню реальність. Мають статися багато дивовижних подій. Ми просимо, щоб ви тримали ці позитивні видіння і дозволили "мудрим" Небесам здійснити найграндіозніший експеримент для істинного блиску Людського Духу. Цей процес - буде процесом, який  змінить усе!

 Сьогодні, ми продовжили  наші  щотижневі повідомлення про те, що відбувається навколо цього світу. Усі очікують, що нарешті матиме місце   щось справді спеціальне. Давайте розпочнемо цей час з глобального набору молитов  і вирощування грандіозної події, яка  змінить усе! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE