magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, January 13, 2017

Ukrainian -- Sheldan Nidle - January 10, 2017


Шелдон Нідл – 10  січня, 2017

12 Chicchan, 8 Chen, 13 Caban

Dratzo! Поступальний  рух плану Старійшин продовжує  безпечно представляти глобальну ревальвацію. Тим часом, також мають місце контрудари темряви, підтверджуючи, що спеціальна безпека є більш ніж виправданою. Із-за того, що відбувається, ми встановили захисні пункти, щоб нейтралізувати і завдати поразки огидним цілям темряви. Перші дуже необхідні гроші знаходяться в процесі доставки до їх місця призначення. Ці початкові успіхи тільки показують, як добре сформульовані наші плани для завдання поразки злим проектам темряви. Ця складна безліч спеціальних стратегій тільки доводить, наскільки справді  ефективний наш об'єднаний захист. Користуючись цими успіхами, ми маємо намір створити тривалу тактику, яка може завдати поразки добре спорядженим силам темряви. Отже, ми дуже близько до заслуженого тріумфу над ними. Ми розподіляємо час, що залишається в цьому місяці, щоб завершити решту наших ускладнених планів. Вони дозволять нам своєчасно завершити масивний арешт темних лідерів і остаточно припинити їх нечестиві цілі,  щоб завдати нам поразки. Звичайно, наближається кінець  темного старого устрою, який  управляв  цією зовнішньою реальністю впродовж майже 13 тисячоліть!

 Загальне очищення поточної Американської республіки йде повним ходом. Воістину, вона була заснована в 1871 і є дітищем  Американської автократії. Вона буде повалена правдою, де-факто Республікою NESARA. Завершення цього проекту залишається неясним. Нам говорять, що наступна адміністрація оголосить цю республіку, але нас не переконали в цьому  і викладають проект, щоб побачити, що це дійсно відбувається. Тому  ми зосередилися на запевненні, що ця мета залишається в темі  і стане проявленою реальністю. З цією метою, ми ретельно спостерігаємо за новою адміністрацією, щоб гарантувати, що вона все ще планує анонсувати нову республіку. Як тільки це станеться, то існують плани, щоб поширювати глобальні зміни, які  змінять  світову геополітичну систему. Доти, ми спостерігаємо уважно, щоб відчути, що дійсно відбувається в Америці. Ми маємо намір зробити все необхідне, щоб трансформувати споруди  вашої теперішньої реальності. Ми налагоджені досягти повної перемоги!

 Наша операція будується навколо створення на цій зовнішній землі середовища, яке буде сприяти першому контакту. Це середовище повинно швидко надати притулок безлічі персоналу, навченого, щоб привести кожного з вас до берега повної свідомості. Ми спостерігали за усіма вами більш ніж  десятиліття і розуміємо, що вам треба досягти цього древнього душевного стану. Це менторство – дуже  складний процес і ми повністю обізнані про те, як краще усього взаємодіяти з вами, щоб досягти необхідних результатів. Ми оцінюємо, що це менторство  може зайняти місяці, щоб досягти успіху. Отже, ми розуміємо, який вид взаємодії кращий, щоб досягти наших основних цілей. Кожен з вас має набір внутрішніх наставників, які також готують вас до вашого наступного еволюційного кроку. Те, що вам потрібне – є  належним набором розумових стимулів і вправ, які надають вам можливість рухатися все вище і вище у свідомості. Тому, просто слідуйте за директивами, наданими нам Небесами. Цей процес екіпірує  вас для ваших трьох  днів у Світловій  Камері.

 Як ви бачите, цей процес включає просування вас ще на ряд кроків вперед від того, де ви знаходитеся  зараз. Ви знаходитеся на грані отримання глобального процвітання і початкових дій, які мають дати вам нову і дивовижну фінансову систему, а також валюту,  забезпечену золотом. У минулому, темні сили зробили це завдання важким, щоб ми змогли його здійснити. Проте, ми зламали їх фізичні і законні бар'єри. Теперішні затримки – не  більше  ніж глибоке застереження, яке гарантує, що кожен необхідний крок буде успішно завершено. Ця додаткова повільність у відповідь досягає моменту, де фактично потрібний менш попереджувальний набір кроків. Отже, ми переконали наших зв'язківців, попросити відповідальних за цей процес, збільшити швидкість постачання. Це повільне і обережне фінансування – процес, який спочатку бачився як подія, яка швидко здійсниться. Наш намір – ефективно   завершити ці глобальні виплати таким чином, щоб дійсно маніфестувати необхідне нове управління!

Namaste! Ми – ваші Вознесені Майстри! В цей день ми  радіємо з приводу того, що продовжує відбуватися у вашому світі. Давно обіцяне процвітання мало-помалу наближається. Усі, хто має відношення до цих благословенних подій,  вчасно інформують нас, незважаючи на очевидну повільність, що скоро будуть реалізовані серії спланованих термінів постачання. Агартанці говорять нам, що усі готові до того, що тепер очікується від них. Ми маємо намір зробити пропозиції, щоб прискорити цей спеціальний процес. Божественна мета – ізолювати  і перешкодити корпорації США  продовжувати ще довго існувати. Ми інструктували свої різні Священні Секретні Суспільства, щоб сказали кожному членові залишатися присвяченими приходу Республіки NESARA і святкового боргового ювілею, який супроводжує це. Людство буде звільнено з  альянсів брехні і насолодиться поверненням його свободи і особистого суверенітету, і закінченням  маніпуляцій. Ми благословляємо усіх  і бачимо, що Світло справді повернулося.

 Те, що відкривається, благословенні, – це боротьба між тими, хто бажає безстрашно завершити цей божественний проект і тими, хто має намір досягти цього священного зобов'язання тільки тоді, коли вимога належної безпеки залишається на рівні доцільної безпеки. Ці події треба виконувати в темпі, який  дозволяє божественний розклад, щоб рухатися вперед негайно. Ми маємо серед наших союзників групу відданих істот, які можуть гарантувати повну безпеку цієї найскладнішої операції. Ми розуміємо, як усе це можна маніфестувати. Небеса говорять нам, що темну кабалу треба повністю ізолювати від нас. Тому, вони вимагають негайно провести швидкі серії глобальних арештів. Крім того, невід'ємна частина цього – нове  і надійне управління. Також критична швидка імплементація Республіки NESARA. Ми просимо священної довіри, повністю усвідомленої і маніфестованої  усіма.

 Ця зовнішня реальність повинна змінитися, мої благословенні! Ми зобов'язані імплементувати час вашої свободи, вашого суверенітету і вашого процвітання. По нашим переконанням, все треба продовжувати ефектніше. Більшості тих, хто знає, що дійсно відбувається, треба отримати більш вагому ознаку того, що "все старе " згоріло. Знайдіть час, щоб пояснити і довести, що монументальна З-М-І-Н-А відбувається по всьому світу. Потрібно публічно проголосити ключові анонси цієї перебудови. Ми, Майстри, побачили, як такий "публічний театр" може фактично вдихнути нове життя в пересичений ландшафт. Це змусить обмежену природу цього процесу до трансформації, яка  вселяє як благоговіння, так і дійсно дивовижна. Тому ми просимо, щоб цей процес став барвистішим, живішим і гострішим. Це  те,  що потрібне, щоб покінчити з  безжиттєвими і тиранічними старими методами. Адонай! Адонай!

 Сьогодні, ми продовжили своє повідомлення про події, які відбуваються на цьому глобусі. Ми дякуємо усім за те, що зробили можливим введення нової реальності. Ці прекрасні зміни нашого світу тільки зараз починають відкриватися. Ми просимо усіх приєднатися до нас, щоб маніфестувати це блискуче нове царство! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE