magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, January 21, 2017

Sheldan Nidle - January 17, 2017_ua

Sheldan Nidle - January 17, 2017

Шелдон Нідл – 17  січня   2017

 

6 Eb, 15 Chen, 13 Caban

 

Dratzo! Узгоджені процедури продовжують рухатися вперед в їх власному повільному темпі. Акцент, як завжди, на безпеці  і підтримці  плавного потоку. Отже, ця дія була зменшена до відновлення головних послідовностей і збереження публічності темряви,  поки не досягнуті певні первинні пункти безпеки. Це стало дуже важливим  для успіху цього процесу. Початкові елементи залишаються – глобальне  введення нових казначейських грошей від нової Республіки, комплексна операція ревальвації  в Америці і глобальне скидання валюти (GCR).  Ці нові гроші мають супроводжуватися офіційним розгортанням нової  міжнародної фінансової системи. Тоді, новий призначений Президент зможе роз'яснити NESARA і ювілей. Цей набір спеціальних анонсів  кінець  кінцем дозволить статися розголошуванню і остаточно дозволить нам розпочати для вас  наші радіопередачі. Це має встановити етап  для інших подій, які можуть викликати світовий мир і шлях до створення омріяного довкілля,  коли уперше в кінці 1990-х була запропонована NESARA. Ця глобальна умова може призвести до ряду інших подій.

 

 Одною з головних подій, яка супроводжує прихід NESARA і нової Республіки NESARA – формальна  імплементація нової фінансової системи. Ми вже  можемо побачити, як нова міжнародна банківська система буде представлена у всьому світі. Спершу вона  розгорнеться в Китаї і інших частинах Азії. Потім вона стане домінантою в Європі, Америці і Африці. Океанія буде завершальною зупинкою для нової банківської реальності. Нові глобальні валюти мають заохочувати нове процвітання для усіх і формальне закінчення боргового рабства. Цьому світу треба показати, що Гайя серйозно налаштована  очистити повітря, воду і землю. Разом з цим, необхідно відновити пов'язані системи потоків океанів, які регулюють  і живлять навколишні землі і фауну у всьому світі. Цей щоденний процес регулює  всесвітні погодні системи і здатний допомогти океанським потокам в забезпеченні елементами, які допомагають підтримувати глобальні  екосистеми.

 

 Цей природний патерн був перерваний секретною урядовою організацією. Її прихована дія була всесвітньою по масштабу і досягла успіху в перериванні регулярного океанського нагрівання і охолодження. Це також почало впливати на повітря на просторах океану і вище. Ця урядова операція почалася на початку 2010-х. Вона викликала незвичайно інтенсивну весняну повінь в Європі, сильне танення Арктичних і Антарктичних плавучих крижин, і особливого, зимовий холод і шторми в Європі і на півночі Північної Америки. Цей секретний погодний експеримент також викликав сильну посуху в Каліфорнії і великі погодні аномалії в Азії і Північній Африці. Важливіше всього, це вимкнуло північноатлантичний конвеєр (Гольфстрім). Головний погодний зсув обіцяв перетворити природне переміщення  глобальних умов в головну кліматичну катастрофу.

 

 Ці серії штучних погодних змін додали несвоєчасного тиску до природного шаблону вимирання, що за останні декілька десятиліть привело до зникнення 40% всесвітньої флори і фауни. Це відбулося завдяки грандіозній зміні, що ініціюється, щоб підготувати поверхню Гайї до возз'єднання її Внутрішнього і Зовнішнього царств. Крім того, небесний набір декретів уповноважив  покінчити з корумпованим  і нежиттєздатним світом фаворитів Ануннаків. Ця дія знаходиться зараз на її  кінцевих стадіях, щоб досягти успіху. Гайя бажає дозволити вам повернутися до вашого природного 5D стану і вирішила з процедурою  повернення до її власного об'єднаного 5D стану. Подібна доля впливає на решту планет цієї сонячної системи. Ми тільки спостерігаємо, як цей необхідний процес триває на кожній планеті і його унікальній системі супутників. Необхідні конверсії водних планет і реконструкція великого трансмарсіанського світу – найбільш  цікаві явища для спостереження. Це ясно показує прекрасні могутні шляхи Небес!

 

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Теперішня ситуація швидко покращується. Наші партнери застраховуються, щоб незабаром продовжити виплати. Ті, хто так довго чекали сигналу, знають, що очікування скоро закінчиться. Ми хочемо подякувати також тим, хто зберігав позитивні енергії у ваших мріях. Ми дуже цінуємо і благословляємо вас для ваших щоденних афірмацій. Вся ця дія  ясно показує, як позитивне терпіння зрештою винагороджує вас.  Це царство знаходиться в грандіозному переміщенні, яке буде відмічено нашою появою і деякою мудрістю, яку ми бажаємо розділити з вами. Коли усе буде  остаточно досягнуто, ви матимете реальність, яка характеризує свободу, ваш суверенітет і величезне загальне процвітання. Ви маєте жити на цій землі і виявляти її численні благословення. Це царство покаже, як правильно об'єднати землі Внутрішньої і Зовнішньої Гайї. Будьте мудрі! Будьте відкриті і готові відкрити, як працюють  ці нові землі!

 

 Оскільки ви починаєте розуміти усе це, то ви зможете розширити свої сприйняття і звільнитися від ваших страхів і тривог. Ці зовнішні землі світу  останні 13 тисячоліть дрейфували  в страху,  створеного і підтримуваного жорстокими заявами фаворитів. Подивіться на цей новий час,  як на момент, коли цей страшний кошмар  остаточно залишить вас. Це священне місце щодня перебуває у вогняному Світлі Небес. Окрім того, ви маєте зустрітися з кузенами з  Внутрішньої Землі і дізнатися багато речей про ваше переміщення з минулого до теперішнього "пробудження". У цій новій землі ви будете охоче вітати свої космічні сім'ї і вивчати природу багатьох ваших духовних сімей. Пам'ятайте глибоко у душі, що ви  ніколи справді не були самотні. Ваші нові компаньйони приведуть вас до вашого славного майбутнього і поділяться з вами тим, як це було досягнуто. Ласкаво просимо і більше  усього відчувайте, що    вас справді люблять!

 

 Те, що відбувається навколо цієї божественної кулі – це величне навчання. Це навчання має потенціал, щоб вилікувати усе. Давно, ваші предки прибули сюди і відправилися в багатостадійну  поїздку, яка привела  вас далеко від того, для чого вони спочатку прибули сюди. Тепер, ви отримуєте усе  і навчаєтеся, як краще усього підготувати себе до того, що вас очікує. Це час не лише переміщення, але і безлічі  ретельно даних уроків. Завжди будьте готові прийняти їх і благословити їх за те, що вони говорять вам. Скоро, ви маєте зустрітися із своїми наставниками. Вони разом з нами – це спеціальна команда, яка  спокійно проведе вас до нового і значно більш свідомого існування. Вам іноді  буде важко  прийняти усе це. Просто користуйтеся своїм могутнім баченням, щоб пройти до кінця навіть через найважчі моменти. Ми знаходимося разом в цій священній поїздці. Будьте відкриті і здатні користуватися вашою Любов'ю, яка приведе  вас до перемоги!

 

 Сьогодні, ми продовжили свої щотижневі повідомлення про цю найскладнішу землю. Залишайтеся позитивними і відкритими до усього, що  незабаром перетне  ваш шлях! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

 

Website: Planetary Activation Organization

 

Перекладач: Fedir    

 

 

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE