magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, July 1, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 28 червня, 2016



Шелдон Нідл - 28 червня, 2016

11 Kan, 17 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Вже готове статися щось дивовижне! Тисячоліття старого світу темної кабали розвалюються. Голосування про вихід  Британії із Євросоюзу – видима  частина того, що відбувається в  цьому світі. Темрява хиталася  від таємниць  за минулі декілька місяців, оскільки ті, хто бажає з'єднати нове царство створили договори і організації, щоб "ввести нове". Це створило нове глобальне скидання всесвітніх валют, які мають підтримуватися універсально  золотом або сріблом. Фондові біржі темряви і інші фондові біржі знизили ціну,  оскільки набувають чинності  нові фінансові інструменти, такі як  CIPS, BRICS і AIIB. Вони  замінять старі організації такі як  SWIFT і МВФ. Нарешті  настав час для формального розрахунку! Скоро, ви маєте побачити, що ядро керівництва старих фінансових і урядових систем  публічно заарештувано і  заслужено ізольовано. У цьому стані, вони не зможуть більше втрутитися, або начудити, оскільки  нова система  глобально висувається вперед. Дивовижно, що це тільки початок навіть більших подій, які призначені  докорінно надати нового вигляду вашому царству!

 Ці речі вимагають нового управління. Десятиліття тому, була створена NESARA  і ізольований світ не був дійсно  готовий до перетворення. Новій банківській системі потрібні серії бажаних правил, для того, щоб підготуватися до  змін. Також потрібні структури,  нові міжнародні засоби, щоб вести  щоденні справи і вільно переводити великі суми грошей із однієї частини цієї реальності до іншої. Ця структура – CIPS  (Закордонна Міжбанківська Платіжна Система). Вона зараз спілкується з SWIFT, щоб запропонувати міжнародну систему, яка проектується, щоб покінчити з грубими  втручаннями минулого часу, які викликали непотрібні затримки і сумнівні зупинки великих фінансових угод. Нова організація, яка замінить післявоєнний МВФ – буде,  як група  BRICS, так і AIIB (Азіатський Інфраструктурний Інвестиційний Банк ). Таким чином, минулі обтяжливі позики  викликані у світі МВФ  нарешті можуть бути скориговані. Фактично, це початок  встановлення фінансової системи, завдяки якій  процвітання пошириться інтернаціонально, і нове управління може виникнути несподівано подібно до диких квітів.

 Це процвітання завершиться  безліччю способами. Саме головне – вигода  збільшується тими, хто витрачав час для підготовки  приходу  цієї нової ревальвації  валюти. Вона також покінчить з великими тягарами, які уряди і банки нав'язали народам  різних націй. Ці дивні податки, позики і оподаткування мають бути як ліквідовані, так і відшкодовані багатьма урядами і банками. Крім того, усі дивні грошові збори, давно використані банками, повинні бути або розподіленими, або обмежені  розсудливішими угодами. Ви  незабаром маєте жити в царстві, яке вільно дозволяє вам адмініструвати і користуватися тими грошима, які ви маєте. Займіть цей час, щоб дізнатися про владу, створену грошима і, в той же час, побачте, як ряд колись прихованих технологій здатні покінчити  із старою потребою у будь-якій формі грошей. Цей урок буде уроком, який ми можемо вільно передати, оскільки  відчуваємо вашу зростаючу свідомість. З вашим новим процвітанням, ви побачите, як може бути створене інше структуроване суспільство .

 Це нове царство буде  переміщенням від світу, наповненому обмеженими ресурсами,  до світу, заснованому на нескінченних можливостях. Ця нова перехідна реальність  отримає дуже необхідні уроки Вознесних Майстрів  і стане дивовижною реальністю, в якій розпочнеться  масивний перший контакт з нами. Ці події потрібні перед тим, як ми зможемо перемістити вас в час наставників. Наставники тісно зв'язані з вашими медичними командами, щоб забезпечити індивідуальне досьє таким чином, щоб кожен індивід  почав з "однорідного конкурентного середовища". Ви знаходитеся в  процесі, який приготований для того, що  попереду, Кристалічна Світлова Камера. Кінцева мета цієї дії – повернути  вас до існування повністю свідомої галактичної людини. Зробивши так, будуть  скориговані  необачні процедури Атлантів  і усі народи цієї грандіозної кулі мають возз'єднатися. Як тільки це буде  завершено, ви швидко навчитеся  відповідному етикету і швидко дозволите об'єднатися  і створити  вашу нову зоряну націю. Попереду – дивовижна  доля!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ви тільки чули, чого досягли Китайські старійшини і королівські сім'ї, разом з їх партнерами в Західній Європі. Ці вигоди   для вашого глобуса заплановані нашими священними партнерами – тільки  початок того, як Небеса працюють з нами, щоб створити  нову, кращу реальність для вас. Темна кабала довго управляла цією реальністю і щиро бажала надмірно розширити її обмежений мандат і зробити те, що Небеса строго заборонили. З вашою допомогою, ми зробили новий план, який Небеса призначили для вас. Ми перемагаємо з цим планом і маємо намір запустити прояв перших стадій цього дивовижного бачення! Це час, щоб побачити, як розквітає наша об'єднана співпраця, наповнена милістю і покірністю, яка має бути підписом цієї нової ери для людства Гайї. Ваша тривала Любов і Світло можуть привести всіх до  начала нового часу вашої зростаючої свободи і процвітання!

 Оскільки Любов і Світло зростають, то це відкриває  шлях, щоб ви  росли у свідомості і відчували, як кожен з вас дійсно  зв'язаний з іншим. Це зростаюче суспільство Світла може досягти чудес. Ви маєте користуватися давно  ізольованою технологією, щоб виконати благородні цілі Небес. Ви  нехтували природним припливом і відпливом цієї священної кулі і  зараз це буде вашою істинною рушійною силою, оскільки ви перетворюєте велике забруднення цього світу і відновлюєте усі екосистеми до життя! Ви маєте виконувати цю божественну роботу з радістю і демонструвати, що  Бог знав. Ви – фактично  священні і люблячі люди. Спустошення минулого часу небхідно виправити і прийняти опікунство зі священним співчуттям, яке ви  довго не могли прийняти. Це має об'єднатися  з тими концептами, які ми,  Вознесені  Майстри,  незабаром викладемо  вам.

 Усе це  продемонструє  вашу пишність. Відколи ви уперше почули наші повідомлення, а потім довго були не здатними йти за ними, ви були у владі темних сил. Ці невинагороджені Духи готувалися нашими партнерами, які більше не можуть вам зашкодити. Будьте справедливі і люб'язні до цих нових подій. Зрозумійте, що ви знаходитеся в середині переміщення, яке  змінить  вас безперечно  на краще. Залиште усі потрібні деталі  Небесам. Дозвольте долі темних сил  бути в люблячих руках тих, хто знає, ким вони дійсно є. Дивіться тільки позитивно на те, що так люб'язно дане вам. Відбуваються численні дивовижні події! Насолодіться цим і скористайтеся своїми новими здібностями, щоб зробити те, що  так божественно бажають Небеса. Ми всі разом  на священному шляху, який так красиво  декретований  Небесами. Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, в цьому повідомленні, ви тільки подивилися, як близько ми усі підходимо до початку нової і перетвореної реальності. Будьте добрі до себе і  шукайте, як ви можете краще усього сприяти цим новим часам. Це має бути період  справді  дивовижних чудес. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE