magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, June 25, 2016

український -- Шелдон Нідл – 21 червня, 2016



Шелдон Нідл – 21  червня, 2016

4 Caban, 10 Kayab, 12 Manik

Selamat Jalwa! Нарешті починають відбуватися багато дивовижних подій. Ті, хто готує ваші благословення майже готові  їх розповсюдити. Ті, хто має виправити Американський уряд також працюють для переходу від режиму де-факто до істинної республіки  де-юре. Це переміщення має зруйнувати федеральний уряд і закінчити воєнні  дії Америки за минулі  три десятиліття. Як заявлялося раніше, це зайняло набагато більше часу, ніж спочатку уявлялося. Це царство знаходиться остаточно в унісоні, щоб позбавити цей  зовнішній світ від темної кабали і її численних фаворитів. Царювання темряви приблизно 13 тисячоліть майже закінчене. Багато концептів відносно того, що ви вважаєте за норму,  готові до переміщення і заміни  новим набором сприйнять, заснованих на правді і марші історії у вашому зовнішньому світі. Цей процес займе набагато більше часу, оскільки вам треба відмовитися від вірувань, які  довго формували вас. Отже, ми подовжили моменти між одним набором  уроків ваших майстрів і наступним. Ви – люди, які занадто довго щиро вірили  брехні, наданій вам темрявою. Останній крок  для вас – прийняти  і користуватися замінами, наданими вам вашими майстрами!

 Ці зміни  дозволять  вам використати достаток  належним чином. Поточний концепт грошей нарешті поблякне у вашому щоденні. Буде не легко від такого несподіваного бомбардування великим новим набором правди. Ви були на поводі у фаворитів темряви впродовж нескінченних століть. Наше завдання – допомогти  Вознесеним Майстрам  представити вам зовсім інший  стиль життя. Ми знаємо з наших попередніх дослідів, що такий крутий перелом потребує часу, щоб перетравити і оправитися від найбільш прикрих  глобальних потрясінь. Агартанці  постійно просили нас усвідомити те,  як довго може впливати на вас цей величезний набір нового знання. Отже, дуже важливо, щоб ви використовували це нове знання помалу. Оскільки ви все більше звикаєте до нових шляхів, то їх початкова дивність може поступово зникнути. Як тільки ви почнете сприймати цю правду, то може початися новий стиль життя. Подивіться на це, як остаточну можливість створити життя, яке подібне до маленьких квіток лотоса, що плавають разом  і зростають в  гармонії. Цю нову гармонію зробить  вільна  і успішна  нова реальність!

 Це нове довкілля зараз розвивається. Все охоплює  цей новий стиль. Використовуються ідеї,  щоб побачити, як надзвичайно швидко вони стають нормою. Не легко змінитися так швидко, як ви зараз робите. Ця змінювана реальність – це якийсь істинний знак того, що знаходиться попереду. Це царство будується на припущеннях, які зараз усі оспорюють. Нам треба подивитися, що ви робите, щоб оцінити цю зовнішню реальність. Прямо зараз, з'являються події, які показують, як руйнується  ця система,  із-за усіх стресів,  з якими стикається. Політичні і економічні реальності збільшують ті  рівні стресів і фактично спотворюють спосіб, в який діє будь-який аспект цього царства. Ці зростаючі поломки тільки ілюструють те, як близько ви підходите до величезних змін  в усіх частинах цієї реальності. Отже, новий економічний і державний устрій поруч. Ці нові компоненти будуть  передвісниками для повністю нової системи, яка  зробить можливим провести вільніші і успішніші  фінансові зміни і зміни режиму.

 Що дійсно це означає? Це означає, що встановлюються  нові межі і  старі знаходяться під загрозою зникнення,  а потім замінюються. Кожен елемент – просто  шлях, щоб змінити решту точок  неповернення. Ми маємо  контролювати і гарантувати, що ви готові до першого контакту. Це наша найважливіша мета. Ми спрямовуємо  вас і, з іншими, готуємо  вас до повернення до повністю свідомого стану. Це  величезний процес, відколи ви далеко від готовності  досягти свідомості, потрібної для успіху. Тільки через божественне втручання Небес,  це стало можливим. Небеса дали нам божественний план, який  дозволить вам трансформуватися. Ця дія – одна із тих,  яка  дозволить вам  відпустити теперішню реальність  і в радості створити нову. Ми  маємо використати  Агарту як місце, де буде коригуватися ваше марне гаяння часу з темрявою. У цьому ж дусі, вам буде надана священна мудрість,  а потім попросимо  використати її, щоб трансформувати  з тріумфом залишки темряви  в цій галактиці. Це – грандіозне  завдання, яке  надихає більшість нас в нашій роботі з вами!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Недавні часи були благословенням, оскільки милість  Небес дозволяє нам побачити істотний прогрес на багатьох фронтах. Нова фінансова система зараз поширена у всьому світі  і її численні вузли опрацьовуються. Те ж саме справедливо і відносно нового управління. Воно готове для оголошення і Федеральний Резерв  стане історією. Усі ці події відбуваються  завдяки зокрема вашій позитивній позиції і вашому баченню нової, трансформованої  реальності. Разом, ми забезпечуємо грати енергією для прояву цієї реальності. Ці дії приведуть до вас багато індивідуумів, яких ви раніше не знали. Ці дивовижні Істоти стануть вашим керівництвом і процес творення цього царства швидко набуде форми. Ми насолоджуємося цими Небесними справами, які надають нам можливість стати фізичними і дозволять нам стати частиною цього нового царства. У найближчий  момент, усе, що ви уявляли, буде виставлено перед вами. Прийміть цю щедрість і запрошуємо  в ці нові дивовижні енергії!

 Ці події – тільки  початок. Ви вже готові для найчудотворнішого набору див. Темні уряди блякнуть і будуть замінені Світлом, завдяки прибуттю наших духовних і космічних сімей. Ці грандіозні зміни – перша  частина програми, яка  зображає наше формальне повернення і масові приземлення ваших майбутніх наставників. Цей процес  дозволить нам привітати вас і одночасно дозволить нам передати вам деяку початкову мудрість. Давно, коли Атланти померли, Гайя  несподівано була вимушена  значно  знизити енергії її зовнішнього царства. Це вона зробила  майже 13 тисячоліть. Зараз настав час, щоб підняти ці енергії до рівня їх колишніх частот. Ця дія майже готова для фінального етапу. Доти, ми маємо намір користуватися нашими здібностями, щоб  допомогти вам в цій поїздці назад до з'ясування того, ким ви дійсно є.

 Тому, в цей майбутній час є можливість для  багатьох нових дослідів. Наше завдання – скористатися  нашими здібностями, щоб  допомогти провести вас, з милістю і хитрістю, до вашого нового рівня. Ця операція дуже  складна і все-таки абсолютно проста. Часто, багато хто чекає, що ми використаємо наші здібності, щоб пом'якшити те, що трапиться з вами. Ми робимо це і також готуємо вас  навіть до складніших ситуацій. Ви несподівано зустрінетеся  з новим багатством і з істинним значенням того, що значить  бути людиною  зараз. Ви – група, яка починає зустрічати щось, про що ви не знали. Ця зростаюча дивність підготувалася, щоб створити навіть більш незвичайні досліди. Вони – предтечі  подій, які на шляху до Внутрішньої Землі. Наша місія – бути  з вами і разом  кувати найпрекрасніше майбутнє! Краще – все-таки  настає!

 Сьогодні, ми продовжили наші щотижневі завдання, щоб інформувати вас про те, що відбувається глобально. Ця реальність змінюється щодня, приростає приростом. Залишайтеся позитивними і будьте готовими інформувати інших про те, що відбувається, у визначеному місці і у вашому світі. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE