magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, July 17, 2016

Шелдон Нідл – 12 липня, 2016



Шелдон Нідл – 12  липня, 2016

12 Caban, 11 Kumku, 12 Manik

Dratzo! Тривожний напрям думок  існує зараз між старим порядком темних фаворитів і тими, хто створив новий порядок  реальності для цього царства. Ця безвихідь  близька до вирішення і тому, ми збираємося погодитися з цим станом речей на короткий термін. Ми усвідомлюємо, що є  ряд питань, здатних зламати цю безвихідь і швидко трансформувати її при нашому заступництві. Доти, ми збираємося тимчасово дотримуватися поточного стану речей. Ряд наступних подій є передвісниками того, що поточна реальність має бути змінена  на реальність, яка обіцяє набагато позитивніший результат. Ці перші декілька фінансувань мають встановити прецеденти, які зможуть дозволити  ряд інших подібних подій і остаточно побачити, як все може завершитися. Як тільки вони досягнуть успіху, ми зможемо використати наші нові законні події, щоб нав'язати  темряві і її численним союзникам ряд ключових питань.

Схвалення цих початкових тем означає, що ми створили важливий юридичний статус  для  багатьох наших стратегій. Нам доведеться рухатися в темпі равлика, щоб встановити деякий грошовий потік. Навіть зараз, ця дія показує нам здатність відновлюватися старому порядку, якому здебільшого завдано поразки. Ці цілеспрямовані аристократи використали  їх огидну хитрість, щоб утримати деякі життєво важливі  частини старої фінансової системи. На щастя, ці пережитки  виправлені і темрява вимушена погодитися з нашими вимогами. Щодо нас, то цей процес  все ще відбувається занадто повільно. Проте, наші Земні союзники бачать ці напівперемоги, як ознаку кращих часів. Тому ми йдемо за цією найнуднішою процедурою. Тим часом, наші зв'язківці  конструюють ряд ключових сценаріїв, які зможуть остаточно розчистити ці завали. Щоб досягти результатів  нашими  зв'язківцями, ми готові використати ряд додаткових коштів. Наші різні  наради схвалили ці нові плани. Ми дуже близькі до прийняття масивнішого пакету фінансування по всьому  глобусу.

Серед тих речей, яким  ми допомагаємо – завершальна  поразка і повний колапс Америки. Це відбудеться спочатку під маркою  реорганізації повністю розбитого муніципального органу (Вашингтон, округ Колумбія), але стане первинним інструментом для створення  де-факто національної адміністрації. Нині, цей страхітливий режим знаходиться в кінцевих стадіях найбільше бажаного колапсу. Фактично,  сподіваємося, що насувається крах цього нелегального управління. Зараз ведуться переговори, як замінити цей обтяжений боргами уряд на новий, відновив республіку, а також  повернення до справедливих пропозицій Загального Права. Це тільки один із  шляхів, якими NESARA може остаточно бути введена  в повну експлуатацію. Разом з приходом NESARA – буде  американська золото-підтримувана валюта, надрукована  і випущена новим  Казначейством  США. Нещодавно призначений президент  заарештує і ізолює  усіх, хто незаконно проголошував політику проти намірів американського народу. Це буде  ера  світового миру  і глобальної гармонії.

Зараз формується час чудес, коли будуть чинні  божественні милостиві правила. Ми  з нетерпінням чекаємо ці події, оскільки вони – предтеча  до глобальної події розголошування. Тоді, ми зможемо вийти вперед  і розпочати роботу з цими новими урядами, щоб оприлюднити безліч технологій, які старий, темний режим ховав від вас впродовж десятиліть. Частина цієї місії стосується того, щоб розділити численні пристрої таким чином, щоб ви змогли очистити  поверхню цієї планети від забруднення  і покінчити з вашою залежністю  від мінеральних  і рослинних ресурсів Гайї. Ці технології зможуть повернути ваші суспільства від зловживання цими всесвітніми ресурсами до істинного опікунства. Це одна з речей, яких ви маєте досягти, оскільки ви рухаєтеся від обмеженої до становлення надзвичайно свідомої Істоти. Це зростання  вказує, чого ми маємо намір досягти з вами якраз перед і після наших приземлень. Інше, звичайно, уроки Майстрів і прибуття Агартанців. Ці події будуть останніми стадіями маршу до повної свідомості (Галактичного Людства)!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми з'явилися цього дня з великими новинами. Почався процес, щоб направити перший  струмочок  ваших фондів до вас. Ця дія близька до завершення. Наші партнери, разом з цим прогресом, знаходяться в кінцевій стадії, щоб покласти край кабалі  і її багатьом прихованим колабораціоністам. Ці фінансування зайняли занадто багато часу, щоб досягти цієї стадії. Отже, ті, хто  присвятив себе, щоб побачити це   завершення, використовують  інші проекти, щоб остаточно закінчити  довгий  тисячолітній вплив темряви в цьому царстві. Ми дуже вдячні Небесам і  нашим космічним сім'ям, хто змусив темряву відмовитися від її влади в цій реальності. Ця дуже заплутана процедура остаточно дозволила зміни, якими ми всі будемо задоволені. Ми надзвичайно вдячні, що усі ці дивовижні події зараз проявляються по всьому глобусу. Час, який давно пророкувався Небесами,  зараз є милосердно на нас! Осанна! Осанна! Осанна!

Оскільки починають відбуватися  ці дивовижні події, то використайте  ці моменти, щоб удосконалити себе  і допомогти  менш удачливим, ніж ви. Нам треба виховати як терпіння, так і віру один у одного. Підтримуйте своє позитивне бачення і підтверджуйте цю віру, оскільки наші партнери працюють в ім'я Творця, щоб принести вам начала процвітання. Оскільки це розноситься по цьому глобусу, то знайте, дорогі Серця, що ваша милостива підтримка була ключовим елементом в тому, що відбувається. Ми дякуємо усім вам за цю  підтримку і за милість і милосердя, яке заповнює вас. Цими діями  ви зменшуєте великі тягарі на усіх, хто так неухильно працював від нашого імені. Цим гуманітарним проектам була дуже потрібна ваша позитивна підтримка. Отже, ми усі маємо користь  з цього наймилосерднішого старання. Бог благословляє  вас  і можливо  ці перші струмочки  будуть тільки початком чогось справді  більшого!

Оскільки починають траплятися ці найдивовижніші речі, то будьте найвдячнішими! Настає ваш час! Подумайте в душі, як довго ви так люб'язно чекали цього! Будьте сповнені  радості і передбачення. Ми усвідомлюємо, як ваші потужні видіння зробили це усе можливим. Попереду – час, щоб скористатися цими фондами і досягти ваших мрій, щоб вилікувати і створити великі речі. Плануються додаткові події, щоб зробити можливим нове управління і реальність, наповнену радістю і світлом! Ми, Майстри, перебуваємо в екстазі від того, що зараз відбувається! Мрії людства стають реальністю. Усі тисячоліття, наповнені голодуванням і загальною бідністю  збираються закінчитися! Темряві завдано поразки і  процес ізоляції йде повним ходом. Це сприятливі вісті, які ми можемо нарешті повідомити. Ми безмежно вдячні Небесам! Ми дуже горді за  людство і чого воно остаточно досягає! Алілуя! Алілуя!

Ура! Все буде змінено і відбудуться дивовижні події! Радійте і усвідомлюйте, що дія, яка зайняла десятиліття, щоб досягти успіху, відбувається  навколо цієї найпрекраснішої зелено-синьої кулі! Використайте ці майбутні часи, щоб ретельно спостерігати, як реалізуються давно обіцяні чудеса. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir     

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE