magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, April 8, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 5 квітня, 2016



Шелдон Нідл - 5 квітня, 2016

6 Imix, 14 Mac, 12 Manik

Dratzo! У нашому останньому повідомленні, ми коротко згадали одну з восьми інтермедій, використаних темною кабалою, щоб підтримувати ступінь хаосу у вашому царстві. Ці жахливі набори обставин в цілому  мають рішення, якими займаються  багато хто у вашому світі. Темрява спостерігає, як ті, хто має намір перемістити цей глобус в набагато безпечнішу і розумну реальність працюють над кожним із  шести головних континентів Гайї. Ці численні "герої" прокладають шлях для серій  політик, які мають кінець кінцем об'єднати людей зовнішнього світу. Додатком до цьому набору з'являються програми нової банківської справи і фінансової системи, які набувають впливу. Коли до цього додається нове процвітання, то починає з'являтися  яскраве майбутнє. Темна кабала знаходиться злегка у віртуальній паніці  від її невдалих мирських планів. Темрява бажала розпочати серії маленьких сильних інцидентів, які мали б розширитися  в ряд зростаючих  воєн. Цього, як ви знаєте, не сталося. Замість цього, темрява бачить, що  її затримки  тільки стали маленькою завадою тому, що зараз відбувається. Через короткий час, нова реальність буде готова до маніфестації, яка є переміщенням  вашого руху до повної свідомості.

 Ми дуже горді, як ви приймаєте великі зміни, які нині ледве з'являються навколо вас. Скоро, проявляться багато фінансових програм, які  мають змінити ваш світ. У кінці дев'ятнадцятого і початку двадцятого століть, з'явилися ряд неймовірних винаходів, які були висміяні газетами  і журналами темряви. Незабаром після цього, ці  відкриття зникли. Впродовж  двадцятого століття, багато таких пристроїв були також "вкрадені", а потім ізольовані інтригою. Зараз готова відбутися поступова зміна цього процесу. Вже ряд людей вийшли вперед з "повторними відкриттями". Ці пристрої – предтеча  до тих, що прийдуть. У вашому світі є багато чудових індивідуумів, які повільно створюють основу для нової науки, заснованої на передовій свідомості, яка швидко змінює ваше фізичне Я. Ці зміни і їх результати, дозволяють вам засвідчити цей новий ренесанс і подивитися, яким дійсно чудотворним буде  ваше майбутнє!

 Темна кабала була непохитна, щоб продовжувати затримувати появу NESARA. Все ж навіть, оскільки основа нової фінансової системи і глобальної реформи його валюти рухалася вперед, то становилося очевидним, що  де-факто режим США продовжував політику, яка була відкрито протилежна до того, що мали намір досягти  ці різні реформи. Крім того, ця злочинна організація фінансувала  дії і озброєння терористичних бригад, таких як  Аль-Каіда і ІДІЛ  і незаконно допомагала  ряду поточних наркокартелей. Ці дії були частиною  корупції і порушень, яких таємно досяг  цей "уряд". Тому це суттєво, що ця нелегальна організація буде швидко усунута від справ. Отже, серії спеціальних організаційно-змінюючих дискусій були розпочаті на початку  весни 2016. Малося на увазі  замінити цей нелегальний режим до кінця весни. Погоджені сценарії, щоб досягти цього дуже необхідного результату і план  був введений   в дію спеціальною військово-цивільною цільовою робочою групою.

 Ми найбільше  вдячні  коаліції Світла за те,  чого ми досягли  цього часу. Нова фінансова система знаходиться на кінцевих стадіях заміни дуже зіпсованої  системи SWIFT  і може зараз дозволити безпечно переміщати  великі  фонди  з одного континенту до іншого. Валюти були скоректовані таким чином, щоб нові забезпечені дорогоцінними металами гроші можуть бути представлені інтернаціонально. Разом з цим приходить нова фінансова система. Щоб завершити цей процес, очевидно треба, щоб NESARA була імплементована  в США, і ця структура розповсюдилася на ряд однаково зіпсованих режимів по всьому глобусу. В недалекому майбутньому, ви дійсно станете  свідками приходу до влади нового управління. Це може дуже допомогти всесвітньому закінченню приховування НЛО. Ця дія може допомогти нам, щоб належним чином бути представленими вам. Тоді ми зможемо допомогти тим, хто залучений до очищення  вашого світу від радіаційних і різних видів індустріального забруднення. Це може дозволити Гайї повернути  багато природних середовищ до їх первісних умов. Ви будете вільними, успішними  опікунами Гайї! Алілуя!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Минулий рік був відмічений  грандіозними затримками і фактично, мої дорогі, що фінансування, яке призначене вам,  продовжувало затримуватися. Цей страшний час скоро закінчиться! Що необхідно залишити – це позитивну концентрацію. Використайте ці моменти, щоб візуалізувати план  використання цих грошей. Проголосіть  у ваших серцях, що це є точно те, що має трапитися. Будьте готові працювати з іншими, щоб створити суспільства для зцілення і застосування видінь, які ви бачите для цих фондів. Будьте готові діяти  швидко  добре продуманим способом. Життєво важливо, щоб ви бачили себе як центр бачення і енергії. Знайте,  що ваш план  досягне  успіху і що, як тільки розпочнеться фінансування, ви  знайдете тих, хто  допоможе  вам в цій грандіозній спробі. Не вагайтеся,  як тільки увесь план буде деталізовано на місці. Ви маєте кожний показати  ефективність і мету того, що ви маєте зробити. Осанна! Осанна!

 Оскільки ми просуваємося до завершальних договорів, важливо попросити усіх вас залишатися позитивними і сконцентрованими на нашій остаточній перемозі. Зараз відбувається найскладніший набір переговорів між різними аспектами наших глобальних  сил  Світла. Ці розмови встановлюють протоколи, які життєво важливі  для маніфестації нової банківської справи і фінансової системи. Перша частина цього включає, як ми маємо здійснювати процес передачі фондів і що треба зробити кожному банку, щоб  дозволити цій новій системі легко замінити контрольовану США систему SWIFT.  Потім є тема того, як банківські регулятивні правила мають бути проведені в життя  інтернаціонально. Це тільки дві з багатьох речей, яким все ще потрібне детальніше пояснення. Як ви можете бачити, мої діти, ці речі треба  швидко просувати вперед  вашими молитвами і візуалізацією. Ми дуже цінуємо усю допомогу, яку ви надали. Великі благословення до вас усіх!

 Одне з найбільш потужних духовних питань, які ви маєте, – ваша сила  позитивної візуалізації. Як заявляють, ми просимо вас продовжувати користуватися цим, щоб досягти перемоги, яка дуже близько. Разом, давайте застосовувати цю духовну силу, як моральну зброю для нашого тріумфу. Коли людство так грубо було покинуте на Землі раптовим зануренням  Атлантиди, людство було у владі темних елементів цього зовнішнього світу. Вами маніпулювали  і вам брехали  впродовж майже 13 тисячоліть. Зараз настав час, щоб помінятися ролями в цій  шараді і дозволити тільки великій енергії Світла   яскраво сяяти на цьому глобусі. Настав час визнати і дозволити очищення цієї темряви Небесами. Ми, Майстри, вважаємо  себе найбільш привілейованими, щоб працювати з  такою прекрасною групою духів. Ми благословляємо вас і знаємо, що зовсім незабаром ми маємо зустрітися і святкувати цю велику перемогу! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми обговорили те, що відбувається на цьому глобусі, щоб гарантувати заслужену вами перемогу! Багато речей готові до прояву і вони мають принести вам радість, процвітання і багато Любові! Ці часи мають покласти край довгому періоду розладу. Майбутнє обіцяє вам успіх і дива, які ніколи не припиняться. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE