magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, April 15, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 12 квітня, 2016


Шелдон Нідл - 12 квітня, 2016

13 Muluc, 1 Kank'in, 12 Manik

Selamat Jalwa! Багато чого продовжує відбуватися навколо вашого світу! Глобус затягнуло в дивну головоломку. З одної сторони можна відкрито сказати, що суми  грошей, потрібних для того, щоб почати як численні гуманітарні програми, так і кінцеві стадії пакетів процвітання, були  затверджені фондами. Все ж таки недавнє переміщення туди-сюди усесвітнього бізнесу в першому кварталі створили ситуацію, що привела  до тижневої затримки трансферних операцій. Ці умови повністю неприйнятні. Цьому усесвітньому процесу не можуть перешкоджати старовинні ділові методи або банків, або багатьох союзницьких фінансових корпорацій. Не дивлячись на їх такі ж старі форми затримки, необхідні суми грошей мають кінець кінцем бути переказані. Зараз можуть бути застосовані серії альтернатив,  щоб вирішити будь-які майбутні труднощі такого виду. Ми сподіваємося, що  наші земні союзники використають цю нову систему, яка  дозволить швидко перемістити ці великі суми грошей  з Азії до будь-яких інших континентів, як потрібно. Тому, все з чим  поки що стикаємося  треба відкласти в сторону  і вельми необхідне багатство відправити в дорогу. Початок цього процесу зараз іде повним ходом!

 Як тільки  ви отримаєте свої перші кошти, то будьте готовими їх задіяти. У вашому суспільстві є ті, хто дуже  бажає вам досягти успіху. Контактуйте з цими індивідуумами і побачите, як ваші плани взаємодіють з їх. Мета цих фондів – допомогти  вам і вашому суспільству досягти цілей. Ніколи не забувайте цього. Ви працюєте з іншими, щоб створити лікувальні центри; щоб створити взаємно прийнятні засоби, щоб рухати вперед ваше суспільство і, щоб продемонструвати, як разом, ви створюєте нову дійсність. Оскільки все  це відбувається, то ви готуєте інфраструктуру, щоб поліпшити ваше суспільство і побічно підготувати його для першого контакту з нами. Наші наставники мають закінчити завдання, яке  дозволять  кожному з вас отримати  краще розуміння вашого особистого шляху до повної свідомості. Ця процедура, коли подивитися значно ширше, вимальовує картину того, як  підготувати    ваші завершальні необхідні кроки до повної свідомості. Ці речі допоможуть нам усвідомити, як ваш детальний аналіз  остаточно зробить можливим те, що Небеса  зараз так люб'язно завершують!

 Цей небесний рух так відмінно хронометрований, що ви можете легко спостерігати, як кожен з вас просувається вперед з дивовижним ритмом. Не тільки ви робите так, але і те ж саме  вірне для кожної екосистеми, так красиво підтримуваної Гайя. Ми щодня спостерігали, як ви змінюєтеся і можемо також бачити подібні патерни  в межах різноманітної біосфери Рідної Землі. Темна кабала  поки що тільки негативно впливала на  цей різноманітний набір екосистем.  Гайя, з нашою допомогою, підтримувала роботу  все більш  спустошеної системи. Отже, ваша допомога об'єднається  з нашою непрямою допомогою, щоб підтримати Життя у вашому світі, який  просувається вперед. Вам потрібно значно збільшити вашу пряму допомогу цим багатообразним екосистемам. Те, що ви робите,  допомагає як цим численним "життєвим зонам", так і вашим співвітчизникам. Ці проекти дозволяють Гайї працювати в темпі, який відображає ваш прогрес до повної свідомості. Тому, це королівство змінюється в темпі, встановленому Богом, щоб ввести нове королівство. Це нове королівство може, в зручний момент, об'єднатися з  вищим  королівством  Внутрішньої  Землі.

 Тому ці зміни  мають божественну часову діаграму, яка встановлюється щодня Богом. Ми обізнані  про ці щоденні повторні установлення  і використовуємо  наші медичні і геологічні команди, щоб перевірити, що фактично відбувається. Оскільки цей  григоріанський рік рухається  вперед, ми перевіряємо його прогрес проти діаграм, які ми збирали  з тих пір, коли  ми вперше прибули масово  на початку  1990-х. Бог встановив серії ритмів, які все ще відображають один одного. Ми спостерігаємо один з них, який ми вперше вибрали після  часу 9/11. Це послідовно показує нам інтуїція, щоб просувати це зовнішнє королівство до часу, коли дійсно відбудеться об'єднання  внутрішніх і зовнішніх світів. Це має відбуватися після того, як ви  з нашою допомогою відвідаєте Агарту  і будете поміщені у вашу персональну Кристалічну Світлову Камеру. Цей час відкриєте  тільки ви, коли це трапиться. Ми ретельно спостерігаємо, як Бог переміщає цей грандіозний набір шаблонів дуже поблажливою рукою. Наше завдання – просто  слідувати за цим грандіозним патерном  і діяти на певні елементи, позначені  численними Грандіозними Радами Бога.

Благословення! Ми – ваші Вознесені Майстри! Те, що відбувається у  вашому королівстві – це велике переміщення від темної дійсності кабали  до нового   королівства Світла Бога. Ми відчуваємо себе благословенними, що через тисячоліття, приймаємо  участь у великому переупорядковуванні вашої свідомості. Атлантида дуже хотіла  перетворити її колишніх дисидентів на тямущих слуг  правлячої олігархії. Замість цього, ці новісінькі люди були вштовхнуті у світ в значній мірі позбавлений  його колишніх мешканців. Тому протягом 13 тисячоліть ми всі страждали під жорсткою владою Ануннаків  і  вибраних фаворитів. Зараз, в цей час, ви починаєте уникати долі, яку темрява  давно вважала неминучою. Замість цього, ви звільняєтеся і  незабаром будете повернуті  назад до повної свідомості. Ми – частина  дій, які мають спочатку підготувати вас до цієї дивовижної поїздки,  вивчаючи уроки вашої дійсної історії і не зовсім земного походження. Вони мають комбінуватися з деякими глибокими повчаннями за допомогою   ваших   кузенів.

 Окрім того, є необхідність дізнатися про  багато ваших обов'язків і відповідальність  за Гайю і її численні життєві зони. Ось тому, ми як група маємо намір навчити вас багатьом  речам. По-перше, вам потрібно зрозуміти, що все це відноситься і до ваших компаньйонів і, особливо, до вашого дивовижного Духу. Бог просуває цю дійсність до дуже зміненого стану.  Оскільки ви переміщаєтеся вгору в свідомості, ви починаєте звертати увагу на швидкі спалахи із вашого майбутнього королівства. Це все випробування, створене, щоб поволі зробити вас обізнаними про те,  як швидко ви змінюєтеся. Це стане нормою, з якою ті речі відбуваються, щоб ви не починали або дуже швидко, або дуже поволі. Кожен з вас має природний ритм, який потрібно шанувати. Ми, Майстри, граємо роль, щоб допомогти  кожному  з вас протягом цього швидкоплинного часу. Це вимагає належної кількості  застосованої милості  і милосердя  до того, що може поза сумнівом відбуватися.

 Ця глибока турбота – частина  священного процесу, який містить елементи молитви і священних обрядів. Повний ступінь зміни – величезний. Нам надана священна відповідальність, щоб вести  вас і дозволити вам "зробити це" до останнього кроку. Це вимагає, щоб ми знайшли оперативні процедури від наших священних наставників  з Небес  і обговорили їх  з нашими люб'язними  господарями Агартанцями. Це – те, що ми робимо щодня разом з молитвами  і священними церемоніями. Ми, Майстри,  настроєні побачити, що всі ви виконуєте ваші життєві контракти і стаєте знову повністю свідомими Істотами. Прожиті моменти в цій теперішній  дійсності – це велика деградація, як також  і великий зал уроків. Настав час приходу  нової реальності! Настав час побачити плоди вашого нового зростання і засвідчити, як ви маєте створити  шлях до цієї нової дійсності! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми знову повідомили про те, що відбувається  навколо вашого світу. Ті події, які давно обіцяні  Світлом, мають остаточно починати з'являтися навколо вас. Подивіться на це тільки як початкове підтвердження нового дива, вільного  і процвітаючого нового королівства. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE