magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, April 22, 2016


Шелдон Нідл - 19 квітня, 2016

7 Men, 8 Kank'in, 12 Manik

Dratzo! Ваш світ поволі просувається до божественного рішення неминучого банкрутства США. Американський режим зумів попередити неминуче. Проте, настав час для зміни  головних урядів світу. Кількість підступності  і очевидної брехні  має завершити   його курс. Безперервна упертість до зміни Американського режиму  більше не може підтримуватися. Дуже багато урядів не на його стороні. Дуже багато головних економік відмовилися від його мотивів. Де-факто,  зараз уряд – одинокий  і стає все  більш ізольованим  від його колишніх друзів і довгострокових союзників. Світ щиро збирається  граціозно зруйнуватися  і  замінити управління на  більш конгеніальне до природних змін нової, зростаючої і спроможнішої економіки. Ця надія і намір надає ряд можливих шляхетних рішень  цьому раптово відчайдушному режиму. Зараз Америка  вимагає головного прибирання. Старі шляхи  більше не мислимі. Тільки зовсім  нова перспектива. Теперішня  Американська адміністрація починає реалізовувати цю істину і шукає засоби, щоб досягти цього благородного кінця.

 Оскільки колишня міць Америки зблякла на сході сонця нового дня, то зараз готове проявитися ціле нове королівство, повне збудження і процвітання. Граф Сен-Жермен  знав, що потрібний головний набір подій, щоб встановити необхідні фонди для цього нового королівства. На початку  цього тисячоліття, Америка мала досягти її найбільшого прапора брехні і назвати це "9/11." Америка знищила більше життів її власних людей, ніж повідомлялося, щоб  створити брехливий сенс  безпеки для його правлячої олігархії. Ця безпека розбилася з підвищенням в цьому світі невпинної сили, яка обернула американську "перемогу" в об'єкт, який мав бути головним приводом для її останнього знищення. Цей набір подій привів  до ревальвації ("RV") і початку  глобального  скидання валюти. Ці речі були серцем нової фінансової системи. Це тільки сигналізувало, що американські дні  подібної до божественної влади,  закінчилися. Вона мала бути замінена  NESARA – народженим  новим управлінням і необмеженим процвітанням. Ці елементи мали бути утілені в  нове королівство, наповнене інопланетянами, агартанцями  і новим сенсом мети.

 Це зростання  свідомості надихнула таємна робота Бога. Починаючи з середини  1970-х, кожен опікун тіла  присвятив себе  цілком повільному, але стійкому зростанню свідомості  зовнішнього людства. Цей прискорений рух надихнув близький крах Сонця на початку 1970-х. Бог побачив цю астрологічну подію, як необхідного передвісника для місії  повернення  його учнів з обмеженою свідомістю до  фізичних Ангелів. Ця дія мала початися тоді, коли відбулася прописана  катастрофічна  подія. Цій події запобігло раптове і масивне втручання Галактичної Федерації. Бог потім наказав нам розпочати втручання, яке мало поволі створити масивний флот, який  був на місці на початку 1990-х. Цей флот  прибуде масово на поверхню Гайї в  самому близькому майбутньому. Поки все це трапиться, вашим Вознесеним Майстрам   доручили ряд  секретних священних суспільств, щоб завершити процес, який був запущений на початку 1800-х.

 Ці секретні священні суспільства контактували  з нами, коли ми починали досліджувати стан речей на початку 1990-х. Протягом цього десятиліття ми розвивали товаришування з деякою кількістю цих груп і почали близькі взаємовідношення, які тепер переросли в  дружбу. Через них ми могли починати планувати сценарій "великої картини", який ввели в наступні два десятиліття (з 1990-х до 2010-го). Наш план мав, з нашою експертизою, просто підтримувати Майстрів і призначених агартанців. Цей план  зараз привів  нас до багатообіцяючого успіху. Темній кабалі  по суті завдано поразки і все, що залишилося – це ретельно вирішити ті процедури, які можуть гарантувати  успішну імплементацію. Як тільки це буде зроблено і будуть надані уроки Майстрів, ми зможемо встановити дату для приземлень на ваших красивих берегах. У той час, ми зможемо представити вас нашим наставникам і почати завершальні кроки, щоб провести  вас до ваших особистих Кристалічних Світлових Камер! Потім, ви швидко навчитеся, щоб успішно жити, як повністю свідомі Істоти Світла! Алілуя! Алілуя!

Благословення! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Спеціальний час – досягнутий  в нашому далекому і важкому шляху через темний період наших життів. Прибуває новий світанок, який пророкував Бог. Ануннаки пішли  і їх аморальні фаворити на грані зникнення. Тільки милість і милосердя ВІЧНОСТІ – буде тут  славною ерою Світла. Тема цього моменту – божественний  поступ Світла, оскільки воно рухається через цей божественний ритм грандіозного перетворення. Це перетворення приносить звільнення і процвітання, на яке  довго натякали ті, хто відчуває вічний потік цих нових ритмів життя. Ми просимо, щоб ви залишалися позитивними і використовували  ці божественні моменти, щоб планувати  і підготувати себе для того, що  прибуває. Ми, Майстри, чекали протягом тисячоліття  цього священного часу. Зараз наші плани  здійснюють наші священні суспільства Світла. Це – момент, щоб вам  вилізти із темноти і побачитися. Осанна! Осанна! Осанна!

 Цей священний час є самим особливим часом  для вас. Ключ – залишатися  позитивними і надзвичайно прихильними до вашого бачення. Зараз це королівство  змінюється в його власному божественному часі. Воно знаходиться в його постійно розширюваному природному ритмі. Не дозволяйте, щоб  ступінь цього розширення турбувала вас. Фактично відбувається зміна! Будьте обізнані про це і знайте  у вашому серці, який новий світ свободи і процвітання відкривається для вас. Цей новий період набуває форми і допомагає тим, хто дотримувався позитивних бачень і  їх прояву. Відтепер, важливо, щоб ви підсилювали ці бачення, продовжуючи їх підтримувати. Ми, Майстри,  починаємо кожен день  з ряду молитов,  призначених підтримати ваші зусилля. Наша комбінована сила має велике значення. Разом, давайте ввійдемо в цей новий час і зробимо це, знаючи, що ми допомагаємо підсилити ритми цього нового часу!

 Цей процес змін – дійсно  процес масивного перетворення. Ця дія є, фактично, зміною в тому, як ви щиро сприймаєте  це королівство. Це одна із причин, яка  глибоко впливає на ваше бачення. Наша роль в цій масивній дії – створити  і утримувати позитивні бачення нового світу, який ми вводимо разом. Це справді  колективне зусилля. Цей прекрасний колектив охоплює кожного з нас. Наш шлях, щоб позитивно тримати це грандіозне бачення. Наші священні партнери беруть це духовне бачення і створюють його маніфестацію. Ви можете сказати, що ми здійснюємо  разом цей божественний проект. По частинах це бачення стає реальністю. Проте це робиться, використовуючи нові ритми, які ми створили і продовжуємо утримувати разом. Відтепер, ми можемо тільки дякувати вам за вашу дивовижну енергію і просити, щоб ви продовжували доти, поки ця велика мета не буде досягнута. Namaste!

 Сьогодні, ми продовжили  наш щотижневий звіт про конструкцію нової дійсності. Вона пройшла довгу і важку дорогу. Проте, ви всі наполягали. Зараз ця дорога  в значній мірі прокладена  і ми чекаємо почути незабаром деякі дивовижні новини. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE