magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, March 11, 2016

Ukrainian -- Sheldan Nidle - March 8, 2016_ua


Шелдон Нідл - 8 березня, 2016

4 Ben, 6 Ceh, 12 Manik

Dratzo! Декілька індикаторів показують нам, що початкові гуманітарні фонди були розподілені  до відповідних рахунків в Європі і Північній Америці. Ці фонди – перший  ватажок, який представлений нам. Вони демонструють, що фактично існує здатність передавати великі кількості грошей через ці шаблони. Ми  чекаємо, що ці фонди мають довести, що виклик темної кабали успішно проломлений. Майже теж саме відбувається – це завершальне  розповсюдження до ряду індивідуальних рахунків. Це має бути сигналом до наших союзників, щоб ініціювати складний процес завершення фінансування  процвітання. Вони мають ініціювати прихід NESARA, спочатку в США, і кінець кінцем імплементацію глобальної GESARA. У Азії і Африці, мають бути фінансованими і розпочатися ряд життєвих  інфраструктурних проектів. Це  відзначить початок обширного глобального набору проектів, щоб закінчити турбуватися  про чисту воду і належну санітарію в багатьох сільських областях. Окрім того, ваш світ потребує  встановити засоби, щоб спостерігати за цими великими фінансовими проектами. Має повністю використовуватися мережа більш маленьких "вирощених" суспільством операторів.

 Цей маленький "красивий" підхід – єдиний, який засвідчив свою ефективність  за минулу половину  десятиліття в Африці і Азії, а також  і Америці. Ця дія має бути розширена, як тільки нова фінансова система повністю ввійде в експлуатацію. Наші земні союзники розвинули засоби, щоб легко поширювати ці життєво важливі проекти всюди в так званий третій світ. Цей простір населяє більшість людей, які потребують більше всього уваги. Тому, головна дилема, як починати успішно перетворювати  цю  саму бездоглядну частину вашого глобуса. Крім того, цей регіон традиційно був місцем, де відбувалася більшість зловживань на Гайї. Як тільки ми зможемо вільно  подорожувати у вашому небі, ми маємо намір виправити це зловживання природними ресурсами за допомогою   нашої технології. Цей складний регіон – головна  область для природних лих, які відбуваються щодня навколо вашого красивого живого світу. Як тільки вони будуть виправлені, то може бути формально виправлений поточний цикл вимирання. У той час, енергія вашого електрогравітаційного поля, що зменшується, може бути переорієнтована!

 Оскільки ви починаєте виходити  буквально із тисячоліть боргового рабства, Гайя може  також вийти із  тисячоліть експлуатації. Гайя довгий період часу  була глобально розколота між її  внутрішнім і зовнішнім світами. Гайя бажає прискорити процес великого возз'єднання двох половин. Сен-Жермен  і Гуань Інь забезпечили засоби для свідомого зростання з допомогою Бога. Це внутрішнє зростання комбінувалося з серіями модифікацій до ваших чакр  і нервових систем. Вони комбінувалися з серіями змін  вашої дійсності. Ці численні зміни у свою чергу віддзеркалюють те, що  зараз Гайя робить до цього зовнішнього королівства. Фактично, внутрішнє королівство Агарта  розширюється на це  зовнішнє королівство. Те, що потрібно – обширне  оновлення  частот  вашого королівства. Щоб зростала ваша  свідомість, Гайя одночасно збільшує вібраційну норму вашої дійсності. Це  дозволить вам рости і сприйняти  речі, які раніше  не бралися до уваги  зовнішнім населенням. Це  також дозволить  вам визнати, що ми існуємо і що Вознесені Майстри –   дійсно    реальні.

 Всі ці елементи – ядро  реальних зсувів, які  змінять ваш світ, забезпечать  вам достаток і нових фінансових і управляючих союзників. Ці події створять  нову дійсність, яка   створить нових  "Вас", і  помістить вас в цю нову дійсність. Ваші  представники сімейства Агарти  і наші зв'язківці  працюють старанно, щоб гарантувати, щоб все відбулося якомога швидше. Ця об'єднана операція  зараз досягла  як стародавніх сімейств, так і стосується королівських родин, які  старанно працюють  з їх  радниками, Вознесеними Майстрами. Цій священній коаліції доведеться боротися з темною олігархією, яка не може дійсно представити собі світ без влади, багатства або престижу. Їх дилема тільки уповільнила неминуче. Тому, були серії початкових затримок, які об'єднали  деяку тривогу і острах стародавніх сімейств, оскільки використовувалися нові процедури, щоб гарантувати, що фінансування  успішно здійснюється. Проте, ці елементи нової дійсності зараз на місці.

Namaste! Ми – ваші Вознесені   Майстри! Багатьом з вас не можна більше старіти і помирати. Ми, Майстри, жили після таких фактів протягом тисячоліть. Наше первинне завдання – просто  спостерігати за людством,  використовуючи милосердя і милість. Цей божественний набір завдань ми постійно підтримуємо, радячи вам з приводу того, як  краще всього прожити ваше життя. В даний час, Бог і  багато добрих ангелів  також змінюють вас. Це готує вас до вашого живого вознесіння, щоб знову стати фізичними Ангелами. Тому, наша місія – контролювати також ці зміни. Ви робите все добре. Проте ці події надають вам деякі важкі моменти. Ми полегшуємо їх, втручаючись, коли необхідно із застосуванням божественної милості. Кожен з вас володіє рядом шляхів, якими ви можете краще всього прожити життя. Ми беремо ці запропоновані  альтернативи і вплітаємо  їх в серце цього життя. Виконуючи це, ви рухаєтеся з мінімальними перешкодами  до обіцяного вам повернення до фізичного Ангела.

 Як ви знаєте  зараз, кожен Вознесений Майстер переміщувався завдяки  використанню спеціальної церемонії під керівництвом  Бога. Фактично, ви просуваєте до того ж. Тільки в даному випадку, це  буде спеціальна Кристалічна Світлова Камера. Це має остаточно повернути те, що Атланти  зробили з вами приблизно 13 тисячоліть тому, коли ви були викинуті із лабораторій, які  забезпечували вашу безпеку. Цей раптовий акт залишив вас відкритими  перед строгими маніпуляціями Ануннаків. Все це безумство зараз поволі змінюється. Ми, Вознесені  Майстри,  охороняємо  ці зміни і гарантуємо, що належний результат, якщо такий передбачається  вашими життєвими контрактами, буде успішно досягнутий. Ви маєте вивчати численні факти і досягти чудес, які поряд з священним моментом часу цього грандіозного перетворення. Наші Космічні сімейства готові прийняти ваше повне повернення до Світла і  нових обов'язків, яких ви досягли!

 Ці священні завдання встановлюються цими Космічними сімействами і Богом по-перше, щоб примусити  вас розплутати  ваші  парадигми грошей і  багатства,  а потім спостерігати за вашим поверненням  до повністю досвідченого сухопутного опікунства. Цей божественний процес відбувається  на багатьох стадіях, оскільки це – далеко   від того, що ви знаєте. Мета цього і інших майбутніх стадій – змінити  ваші внутрішні основні сприйняття. Те, що робить Бог – відокремлює  вас від обмеженої свідомості і готує  вас, щоб ви охоче отримали ряд нових мантій. Поки що, ця дія успішна і ви починаєте приймати ряд нових свідомих обов'язків. Оскільки за допомогою їх ви перетворюєтеся, то ви приймаєте виправлене королівство. Це частина вашої конверсійної церемонії. Кожен рік приводить вас все ближче до тих подій, які призначаються, щоб дозволити вам буквально носити нові і прекрасні плащі. Ви просуваєтеся напрочуд добре. Багато Любові і грандіозний Алілуя вам всім!!!

 Сьогодні, багато чого можна сказати і радіти. Як люди, ви просуваєтеся до вашого грандіозного підйому з шиком. Ті речі, які створили деякі останні хвилинні затримки, пройшли. Наші союзники з Внутрішньої Землі, з космосу і Небеса  з нами. Це початок самого славного часу для всього людства! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE