magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, March 17, 2016

Ukrainian -- Sheldan Nidle - March 15, 2016


Шелдон Нідл - 15 березня  2016

11 Ahau, 13 Ceh, 12 Manik

Selamat Jalwa! Прогрес у напрямі масового глобального успіху йде повним ходом! Не дивлячись на серії процедурних коригувань на останньому тижні, продовжувалося потрібне переміщення фондів. На даний час, спеціальні історичні облігації  переміщені і по ним складений звіт. Світ готовий до нової валюти, яка набагато більш справедливо пояснює і дійсно представляє реальне значення кожної національної економіки. В додаток до цього,  завершується  усесвітнє переміщення золота в безпечні сховища, щоб легко забезпечити золотом  кожну національну валюту. Ця дія була частково призупинена, оскільки довелося забезпечити безпеку  численних процедур  і золота. Стародавні Сімейства і Королівські Родини вимагали, щоб спеціальні дії, погоджені  раніше здійснювалися, як заплановано. Ці речі зараз  зроблені і спеціальні заходи  по координації – ефективні. Це означає, що постачання продовжується  і скоро фонди повинні бути на рахунках тих, хто, як заздалегідь планувалося, отримує ці суми грошей до початку різних гуманітарних проектів. Коли це буде завершено, то в гру вступлять ряд інших ресурсів. Це фінансування буде  передвісником нового управління і за цим замаячить кінець довгого приховування  НЛО.

 Оскільки ці події рухаються вперед, то мають значно прискоритися масові арешти банкірів і їх політичних щирих друзів. Прихід NESARA в Америці – незабаром  сигналізуватиме зростання подібного управління в Європі, Азії і Америці. Це має бути те, що ми називаємо  "GESARA". Іншими словами, нове управління поширюється по всьому глобусу. Тому, глобальна ревальвація валюти (G.C.R.) в цьому контексті  має бути усесвітньою і, на додаток до цього, – бути  радикальним зсувом  в банківській справі, щоб сформувати нову фінансову систему. Ця система буде сприяти  закінченню  боргового рабства і початку зростаючого глобального процвітання. Крім того, будуть уроки Вознесених Майстрів,  поки зростає наш справжній контакт із зовнішнім  людством. Ви зростаєте у свідомості і стаєте обізнанішими про те,  як буде функціонувати  нове королівство. Ви граєте дуже важливу роль для його успіху. Життєво важливо, що ви використовуєте свій  час, щоб стати ключовим наглядачем того, що відбувається навколо вас. Це ваша усесвітня кооперація, яка  буде істотним елементом в тому, як діє це нове королівство. Ця реальність  надзвичайно діалогова і виключно крихка. Цьому королівству потрібна ваша повна допомога.

 Ця свідомість, що змінюється – звичайно  робота Бога і ваших добрих Ангелів. Людство не може існувати в тій же реальності, в якій воно  жило на початку Двадцятого Сторіччя. Світ  більше не є світом, який  працював так завдяки Ануннакам і його грандіозним радникам. Фаворити також переконалися, що втратили свою владу і багатство. Договір Анчара вмить змінив ландшафт вашого сектору цієї галактики. Земля і її Сонце зараз готуються  до нової долі і багато тих, хто насолоджувався великою владою були переміщені від того, що вони вважали непереможною позицією. В цьому останньому  десятилітті ми побачили прихід ряду різних освічених груп, які на грані великого успіху. Цей успіх  помістить кожного з вас у саму безодню нової дійсності. Ця дійсність  дозволить вам зустрітися з  вашими  предками і  остаточно завершити повстання, яке розпочалося  понад 13 тисячоліть тому протягом останніх днів Атлантиди. Це повстання призначається, щоб відновити вас до шанованого статусу фізичного Ангела.

 Ми спостерігали цю довгу боротьбу, як неупереджені свідки Бога. З того часу, ми підтримували  свою взаємодію з вами до наказаного мінімуму. Ви самі винахідливі і навчені, як краще всього покорятися, щоб  чинити опір вашим придбаним майстрам. Кінець кінцем, із цього керованого опору з'явилася група мудреців, які  звернулися  до ваших Вознесених Майстрів. Бог спонсорував цю відібрану групу Духів, щоб піклувалися і надавали поради людству. Ми дізналися багато про вас від них. Їх мудрість величезна і стала планом для наших дій від вашого імені. Ці священні Духи глибоко люблять вас. Їх милість і милосердя не знає ніяких меж. Вони  говорили нам, як  багато уповноважених Світлом священних секретних груп готують цей світ до його нової дійсності. Ці божественні стратегії мають привести  вас до самого краю перетворення. Завершальні кроки мають управлятися об'єднаною співпрацею між Агартанцями, Вознесеними Майстрами  і нами. Нарешті, всюди в Агарті був сконструйований  обширний набір Кристалічних Світлових Камер. Зараз, ряд найбільш  дивовижних речей на межі появлення!

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Дуже давно, людство було раптово доведене до стану  обмеженої свідомості групою підлих, темних Атлантів. Коли Атлантида затонула, людство залишилося  у владі їх попередників, Ануннаків. Будучи швидше бунтарською групою, людство "втратило" ряд золотих століть і терпіло довгий період гоніння. Ми, Майстри, приєдналися до вас як учасники цього дивного процесу. Бог, який дуже любить вас, через якийсь час  створив нас, щоб спостерігати за вами і захищати вас протягом цього дійсно темного періоду для людства. Тому, нашими первинними завданнями із самого початку були захист і  забезпечення милосердям, коли необхідно і уважно наслідувати  наповнені милістю  укази  Бога. Цей божественний обов'язок привів  нас зараз до священного пункту, коли великі декрети Бога мають проявитися. Вони мають вирішити ті вельми необхідні зміни в цій реальності, щоб дати бажаний результат. Справді, серії великої свідомості і переміщень дійсності – ефективні. Це та  дія, яка змінює це королівство на краще.

 Наше теперішнє  завдання – підготувати  вас до завершальних аспектів процесу підйому. В даний час, ви завершили  половину того, що потрібне. Завдяки різним прискоренням від Бога в минулому році, в майбутні місяці ви побачите обширне збільшення  "симптомів підйому" серед вас. Найбільш  сконцентровані ознаки  будуть знайдені у вашій голові, шиї і вверху грудей. Ці речі робляться, щоб просунути вашу свідомість вперед на декілька гігантських кроків. Нервовій системі серця потрібно  приготуватися до цих змін, поки ви не знаходитеся у вашій кристалічній камері. Мозок вимагає серії коректувань не тільки із-за внесення нових чакр, але і також зростання його відкритих комунікацій з вашим дуже зміненим серцем. Ці модифікації можуть іноді бути дуже болючими. Всі ми готові допомогти і порадити вам з приводу цих питань. Вас чекає час дивовижної зміни! Осанна! Осанна!

 Як наголошувалося, ці зміни – частина  тих численних подій, яких вимагає Бог. Ви повертаєтеся до милостивого стану  Існування. Кожному майстрові довелося  завершити ряд спеціальних актів в багатьох  життях перед тим, як Бог забезпечив нас нашою церемонією Підйому. Цей масовий підйом, який абсолютно рідкісний і настає  через довгий період зловживань і кари  від темноти і її союзників Ануннаків. Зараз ці жахи  змінюються. Що потрібно додатково – ваша  власна участь в цих актах милосердя і милості. Одного разу ви маєте вознестися  в радості в спеціальних  кристалічних  камерах. Коли досягнете цього, то ви  насолодитеся Світлом, яке ви  ледве могли уявити! Наше божественне завдання – ретельно  охороняти вас і спеціально благословити кожного  з вас. Не сумнівайтеся! Бог готував нову реальність  для життя всіх і дітей ваших дітей. Це королівство (Зоряна Нація) нової Землі – ваша  нагорода за те, що ці майбутні болі  принесуть вам. Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні ми знаходимося біля спеціального пункту в цьому грандіозному марші  від рабства до свободи! Це сигнали руху, що ви знаходитеся нарешті у великому часі значущого переходу. Знайте це і залишайтеся позитивними і здатними передати цю зростаючу внутрішню радість  іншим, з ким ви  щодня стикаєтеся! Ця реальність – дійсно  змінюється і це освітлюється  божественним Світлом, яке колись вона містила в собі! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE