magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, March 26, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 22 березня, 2016




Шелдон Нідл - 22 березня, 2016

5 Manik 0 Mac, 12 Manik

Dratzo! Продовжується процес, щоб змінити цю реальність. Головним чином – це нерівні зусилля. З одного боку, ми маємо Вознесених Майстрів,  численні секретні суспільства і їх близьких союзників, тих індивідуумів, які  щиро присвятили себе, щоб  швидко і розумно покінчити з владою і багатством  темних фаворитів. Ці олігархи заглибилися в масивну програму винищування, яка нещодавно почала давати деякий ефект в численних малорозвинених і бідніших країнах світу. Цей набір смертельних проектів тільки зараз частково зупиняють ряд освічених "правозахисників". Ці проекти – частина  іншої діяльності, яка отруює всесвітнє повітря, океани і землю смертельними патогенами і поширює радіацію і її побічні ефекти на людство. Ми ретельно моніторимо ці речі і утримуємо ці ефекти на нижчому рівні інтенсивності. Ми можемо позбавити Гайю від  цих речей тільки тоді, коли  головні уряди світу дозволять нашу видиму присутність на великий період часу. Отже, важливість NESARA стає дуже очевидною. Ми чекаємо нового управління, яке стає доведеною реальністю.

 Безперервна маніфестація  різних фондів – тривалий  знак зростаючої  надто обережної поведінки  тих, кому  довірили безпечний рух великих сум через міжнародні кордони. Ми знову заохочуємо ці групи, щоб  дозволили нам докласти набагато більше зусиль до цього найбільш важливого набору дуже чутливих дій. Ми маємо технології, які  здатні вирішити багато  труднощів, які  зараз властиві цій складній процедурі. Незважаючи на ці труднощі, передавачі досягли пункту, де ці фонди можуть поширюватися фактично безпечно. Оскільки настають такі  моменти, то  наш намір – побачити  остаточний  кінець  влади і престижу цих розбещених олігархів. Настав час виправити цю реальність і дозволити кожному з вас насолодитися кінцем як боргового рабства, так і аморальних методів темряви. Ці цілі – також  частина більшої програми, установленої багато років тому за договором між силами Світла і відповідальними за  забезпечення  вашої довго обіцяної нової реальності. Ми чекаємо, що  остаточне  завершення цього відбудеться дуже швидко. Це – справа, час якої настав!

 Нова фінансова система є, як ви знаєте,  комбінацією строгого набору нових банківських регулятивних правил (Базель III і IV) і великих сховищ золота, срібла і коштовних дорогоцінних каменів, давно ізольованих древніми сім'ями, обізнаними королівськими родинами  і божественною роботою Сен-Жермена і Гуань Іня. Це величезне процвітання призначено для тих, хто високо підніметься  з багатством і створить гуманітарні проекти, які дозволяють усім  повернутися до чудового здоров'я, дізнатися про зміни їх тіл, і просунути вперед нові і ізольовані винаходи, щоб допомогти людству. Це допоможе розквітнути Гайї і її багатьом екосистемам. Ці проекти  також допоможуть ввести  нове  управління і зробити можливим закінчення десятиліть приховування  НЛО. Ці події, до того ж, мають інформувати людство про його істинні походження і допомогти посприяти поширенню милосердя, милості  і доброчесності Вознесених Майстрів і їх захисників, Агартанців. Ці проекти  мають забезпечити  здорову їжу і воду. Людству  бракує харчів  і чистої води, що глобально вимагається, щоб  підготувати себе до повної свідомості.

 Ми робимо, що можемо, щоб допомогти розширити добрі справи Вознесених Майстрів і наших кузенів Агартанців. Ми усвідомлюємо, як  більшість з вас закореніла на шляхах,  прищеплених тисячоліття тому Ануннаками. Отже, ми готуємо свій власний набір наставників, хто  приземлиться серед вас, коли ми прийдемо пояснити, як це  сталося в останні дні Атлантиди. Небеса випустили ряд спеціальних дозволів, які є істинною основою для того, що зараз відбувається  з кожним з вас. Цей посланий богом ріст  свідомості пробуджує вас і дозволяє все більшій і більшій кількості вас прийняти здивування значно нової і обізнанішої реальності. Численні події швидко послабляють владу темних олігархів, які управляли цим глобусом з допомогою Ануннаків впродовж тисячоліть. Цей час зараз закінчується. Кожен з вас  закінчить свій час в темряві і узнає свій  великий потенціал. Це грандіозне диво – встановити  прекрасну стадію для вашого повернення і знову стати галактичними людьми (фізичними Ангелами)!

Namaste! Ми – ваші  Вознесені Майстри! Ваш світ входить в завершальний період переміщення. Ті, хто управляв вашими глобальними суспільствами вимушені відмовитися від влади і престижу, який вони вважали безперечним. Ця втрата влади – тільки  початок для них. Численні суспільства, подібно до Ісландії, яка відмовилася від їх правил, зараз вітаються як герої. Багато менших націй йдуть за ними і демонструють усім, як далеко зайшло це падіння милості. Інші події також показують, що старі шляхи темряви швидко блякнуть. Ми, Майстри, горді за ці  держави і їх виклики владі цих численних олігархів. Цей процес росте, оскільки темрява починає повністю усвідомлювати, що в цьому її кончина. Це тільки перша частина глобальної революції у свідомості. Для  кожного з вас починається новий час. Ця нова реальність обіцяє покінчити з непотрібними  таємними правилами і велике звільнення, яке  кожен з вас вбачає в цьому часі.

 Ви вводите революцію свідомості і об'єднану коаліцію свободи, щоб  досягнути ваших мрій. Ці можливості ви давно уявляли  і  так чи інакше  можливість збагнути це вислизала. Небеса використали  їх великий вплив, щоб гарантувати, що ця найбільш  потрібна реальність  буде вашим істинним майбутнім. Тому, на темну олігархію чинився безперервний тиск, щоб гарантувати  ваш успіх в цих питаннях. Агартанці  допомагали  нам подальшим посиленням цих дій. Отже, настав ваш час. Темрява  більше не може продовжувати відстрочення неминучого. Гроші – на  місці і нова банківська система знаходиться в дії. Старі шляхи зараз повністю викриті. Вони  незабаром стануть даремними предметами, які  заповнять  велику переповнену урну для сміття історії. Ви можете бути упевнені, що  ваш час настав  і дуже багато  урядів готові появитися  перед вами.

 Ці висловлені стримано  факти представляють нову  хвилю  старту, щоб  здолати  колишніх олігархів. Їх слово  більше не буде законом для цієї групи глобальних суспільств. Замість цього, їх слова мають довести їх провину і засудити їх до довгої ізоляції від вас. Зарозумілість темряви  закінчується  і починається нова ера свободи. Це  кінець кінцем приведе до нового знання і до зустрічі наших  багатьох  гілок цієї людської сім'ї. Ви довго були не в змозі зрозуміти, як ви стали такими відокремленими від вашої сім'ї і маєте  вивчити велику і складну історію ваших походжень. Цей спадок, як відомо, – стане  дуже дорогоцінним для вас. Ми, Майстри,   окрім того, бажаємо детально це пояснити вам. Важко мати амнезію, яка перешкоджала вам повністю осягнути те, ким ви дійсно є. Це  буде повернуто  разом з вашим давно забутим потенціалом. Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми витратили  багато часу, щоб ви узнали  про те,  що відбувається на цьому глобусі. Зараз відбувається багато дивовижних подій, щоб штовхнути вас в цю нову реальність. Тому, будьте готові прийняти це і усвідомити, як  ваша складна поїздка підійшла до цього  найпрекраснішого  моменту  у вашій історії. Зараз готові з'явитися перед вами  багато дивовижних моментів! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE