magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, November 28, 2013

Sheldan Nidle - 26 November, 2013 - Шелдон Нідл - 26 листопада, 2013

Sheldan Nidle - 26 November, 2013 
Шелдон Нідл - 26 листопада, 2013 

3 Ahau, 3 Yaxk'in, 10 Caban 

Selamat Balik! Ми повернулися із радісною звісткою! Різні групи, які встановлюють завершальні конфігурації для нової фінансової системи, починають спостерігати за останніми днями одіозної системи темряви. Великий глобальний повторний запуск  валюти готовий до  маніфестації. Перша стадія цієї складної процедури йде повним ходом. Решта  цієї нової системи з'явиться, коли прийде нове управління. Ми ретельно спостерігали,  як численні фракції, які охоплюють  роботу наших Земних союзників старанно просувають  ваш світ до нового і постійного процвітання. Тим часом, для темних постанов застосовуються законні гальма. Численні уряди  вашого глобуса відчувають тиск на їх безперервної корупції і прямого фаворитизму багатіших секцій вашого  суспільства. Цей вид управління більше не працює. Занадто довго це створювало  безвідповідальний  уряд, який  більше не можна терпіти. Отже, рух у напрямі глобальної революції росте щодня. Нове управління і фінансові системи творчо вирішать ці проблеми.

 Ця трансформація у свідомості  відбувається  у  різних суспільно-політичних структурах, які зараз діють у ваших численних неадекватних суспільствах. Оскільки  ваша здатність до будь-якої взаємодії  або  комунікації  змінилась, то вона  забезпечує засоби, щоб легше  відчувати  помилки і  по-іншому  аналізувати ці суспільства. Справи, за які ви одного разу узялись,  більше не здаються правильними. Ви починаєте розуміти, що потрібний різний підхід. Щоденна природа цих соціальних систем починає здаватися вам незначною. Ви ретельно шукаєте  життєздатну альтернативу, але нічого не здається доступним. Ваші внутрішні думки виражають вашу відразу до того, що оточує вас. Зростає ваше розчарування. Тепер цей процес  проникає у глобус. Отже, що суттєвого роблять  наші Земні союзники  для того, що слідуватиме: нові державні і соціальні системи  засновані  на достатку і вільний  рух нової інформації і технології, яка раніше заборонялась  фаворитами темряви. Це виправлене суспільство також відкриє двері до великої кількості викриттів.

 Розкриття Вознесеними  Майстрами  і   новим управлінням нашої присутності і присутності Агартанців являється  критичним, щоб привести вас до повної свідомості. Кожному кроку потрібний деякий час, щоб ви повністю абсорбували неймовірну кількість даних і нову мудрість, яка вам потрібна. Традиційні основи вашого суспільства уперше будуть «підірвані», а потім замінені чимось  повністю новим для вас. Ці зміни «запустять  ваш цикл». Ви фігурально приголомшені цим і вам потрібен час, щоб переробити і створити  ваш мир з цими новими істинами. Як тільки це буде зроблено, ви зможете потім готувати себе для того, щоб йти далі. Ми розуміємо, що безмірність знання представленого  вам викличе у багатьох  дискомфорт. Традиційні приписи вашого суспільства спочатку будуть оспорені, а пізніше відкинуті  в сторону. Нові істини будуть підтримуватись викриттями, які дозволяють вам краще зрозуміти, як темрява створила своє магічне  вариво брехень, обману і владних маніпуляцій. Ця правда підготує вас до  завершальних кроків у напрямі повної свідомості.

 Теперішній час – час  переміщень. Ваша поточна реальність блякне і знаходиться в жорстокій  необхідності змін. Ті в Небесах, хто спостерігає за цією реальністю знають це і просувають це до реальності, де розширюється ваша свідомість  і ви стикаєтеся зі своїми сусідами з Внутрішньої Землі  і нами. Цей набір головних змін до вашого поняття  реальності прискорить вас у напрямі повної свідомості. Відсутність розголошування не може тривати довго. Фактично, Небеса встановили графік часу, коли  це має статися. Ось чому ми знаємо, що  ваше безпосереднє майбутнє принесе зміни, які ми обговорюємо, також як і перший контакт. Це царство  живе на позиченому  часі. Момент для нашого офіційного входу в цю реальність дуже близький. Ваші Вознесені Майстри  і їх партнери готові показати  нові фінансові і урядові системи. Ми залишаємо вас з цією радісною звісткою. Будьте в радості і відчуйте  як близько ця нова реальність до маніфестації. Ваше майбутнє  буде  наповнено  свободою, дивовижними випадками і грандіозним возз'єднанням   з нами!

Благословення! Ми прийшли поговорити з вами про багато речей! Прямо зараз, ви знаходитеся в середині змін, які предтечі до повної свідомості. Ці витончені зміни роблять те, що забрало у нас   багато тривалостей життів  для досягнення цього. Ви в безпеці  на дорозі до нової реальності, яка вимагає вашої повної участі. Отже, Небеса кували спеціальну співпрацю між Агартанцями, Галактичною Федерацією і нами. Ця співпраця змінює вашу реальність  дуже точним способом. Поточні аспекти, які на вигляд управляють вашою реальністю, блякнуть. Їх повноваження замінять ті, хто планує  тільки  щось найкраще для вас. Нині, ваша реальність здається зупиненою, поки обіцянки багатства спалахують  перед вами і ніколи не виконувались. Чутки летять довкола  подібно до рою голодних комарів. Заплутуюча інформація також безупинно бомбардує вас. Ця потворна ситуація зараз готова розплутатись. Готова відбутися дивовижна подія!

 Ті індивідууми і їх відповідні групи, хто таємно щодня працює з нами  готові дати волю  несподіваній Подяці! Впродовж минулих декількох десятиліть, ми монтували засоби, щоб забезпечити перший грандіозний крок в марші до  вашої грошової свободи. Цей крок включає не лише життєздатні фонди, але і методи захисту  їх від потворних схем темряви. Ми можемо тільки заявити, що ці речі готові до маніфестації. Багато темних нелегальних режимів почувають себе удавано упевненими тому, що те, що вони збираються здійснювати може так чи інакше працювати. Це насправді - велика неможливість. Наші благословенні партнери збираються зробити що-небудь спеціальне, щоб допомогти вам у зберіганні вашого грандіозного центру. Не будьте зневірені. Залишайтеся позитивними. Збираються відбутися хороші речі. Мої дорогі, народжується нова реальність!

 Темрява і її фаворити у банківській справі і владі  усвідомлюють ступінь  відрази, яку вони породили у вас. Все ж, вони не турбуються. Кожна  з їх недавніх  авантюр  на межі краху. Майбутнє їх темних підприємств близьке до банкрутства. Наші різноманітні законні і духовні зусилля на грані повного успіху. Все ж, вони продовжують брехати, схема очевидно залишається так само потужною, як завжди. Майбутня "несподіванка" продемонструє, що реальне. Ми тільки запрошуємо, щоб ви трималися за енергію надії і кування нової успішної реальності. Ці дивовижні речі  дійсно відбуваються. Наші численні прибічники дотримуються  протоколів, які  незабаром розквітнуть  і принесуть  вам серії успіхів, які дозволять нам навчити вас  і  розголосити те, що правда знаходиться   вище і нижче вас. Ваші духовні і космічні сім'ї  тут!

 Сьогодні, ми продовжили наші короткі повідомлення про те, що сталося. Настає момент  для святкування. Приходить час позбавити це царство його злісних гнобителів. Ці славні події знімуть  завершальну завісу з того, що зробила темна кабала за  тисячоліття. Радійте! Близько час для вашої перемоги! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE