magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, November 21, 2013

Sheldan Nidle - 19 November, 2013 - Шелдон Нідл - 19 листопада, 2013

Sheldan Nidle - 19 November, 2013 
Шелдон Нідл - 19 листопада, 2013 

9 Ben, 16 Xul, 10 Caban 

Selamat Bratzo! Ми прийшли із звітом про те, що формується  навколо вашого глобуса. Нині, темрява вимушена відмовитися від багатьох  земних багатств і влади. Тому, усі головні уряди у вашому світі,  або банкроти, або майже неплатоспроможні. Цей факт приховується, щоб підтримувати поточну хитрість без пробудження гніву і паніки, яка в результаті вийде, коли цій правді нададуть гласності. Істинне багатство ваших глобальних суспільств  з'явиться тільки тоді, коли знову установиться глобальна валюта, заснована на золото-підтримуваних валютах. Ця реальність дуже близька до того, щоб стати очевидною для громадськості. Коли отримаємо ці повідомлення, то в них  також згадають про нові серії тимчасових урядів. Прямо зараз, закінчуються чутливі переговори,  які  дозволять  усьому  з цього статися. Наші союзники Землі мають зараз посади у владі і роблять все, що потрібно робити, щоб це важке переміщення пройшло якомога гладко. Скоро настане спеціальний момент для всіх, щоб   ми дали цій планеті і її зовнішньому населенню найчудотворніший подарунок.

 Старий порядок фаворитів Ануннаків,  які  так нахабно управляли цим зовнішнім царством все ще  не уявляють  собі, що настає час для їх відповіді. Нині, гарантуються  серії арештів  рядом національних організацій, які мають справу з правосуддям і законом. Також, переговори йдуть повним ходом, які приведуть  до масових  відставок керівництва великих фінансових установ і численних урядів. Ці арешти  близькі до здійснення. Ключові елементи – звільнення фондів  процвітання і початок  формального   випуску нових валют, які зв'язуються із заснованими на золоті  валютами. Темна кабала усвідомлює ненадійність їх позиції. Все ж вони залишаються  самовпевненими. Отже, нам треба завершити цю операцію  з апломбом і належною законною проникливістю. Наші представники і ті, хто підтримує їх зусилля готуються натиснути на кнопку в правильний божественний момент. Ми  чекаємо, що це станеться  незабаром!

 Наші зв'язківці спостерігають, як гроші переміщаються  з місця на місце і посилюються позиції наших посередників. Наступний період часу один із тих, в якому матимуть місце багато грандіозних подій. Цей набір моментів - дійсно час глобальної подяки. Ми побачимо як тепер проявиться те,  що  так довго  йшло  разом. Темрява і її  численні партнери мають бути заарештованими і утримуватися до швидко проведеного   судового  процесу, який закінчить їх тисячоліття правління. Цей процес  повинен відбутися  в правильній і законній формі. Майте на увазі, це ваше сучасне  царство - все ще юридично  «Імперія Риму» і її численні суверенні філії. Це треба розглядати відповідно таким чином, що ваш майбутній період перетворення свідомості може бути зроблений у священній і божественній формі. Це намір і шлях Небес. Отже ми, і наші союзники, діють відповідно, і кожна дія відповідає  цій  думці. Кожен  написаний  документ, логічно виходить із  строгих  небесних указів. Ми самі задоволені тим, що робиться.

 Зараз, може початися дійсно захоплююча частина. Ми дуже близько до змін у вашій реальності, яка досягне апогею з формальним урядовим розголошуванням. Це розкриття  дозволить нам вийти  і дати пояснення  вам  про себе. Це також дозволить Вознесеним  Майстрам  переорієнтувати  вас до правди, яка довго перекручувалась  у  багатьох ваших  священних текстах. Це дозволить велике переміщення в те, як ви розглядаєте цей світ і навіть себе. Це - головна подія у вашому житті і треба  зробити  правильно і божественно. Це  відбудеться  у встановлені терміни і дозволить вам також повністю абсорбувати значення того, що сталося. Це буде найбільш усеосяжним переміщенням, з яким ви коли-небудь стикалися. Воно буде божественним передвісником реальності, яку більшість з вас не можуть  швидко охопити і вимагатиме, щоб ми розглядали ці події детально, щоб допомогти вам зрозуміти, що сталося. Ці події запустять нову епоху для людства, і готуватимуть вас для царства повної свідомості, до входу в яке   ви дуже близько. Це диво  зараз проявляється!

Осанна! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли  цього дня розповісти  вам про багато благословенних речей! Наші священні партнери старанно працюють, щоб підготувати нову глобальну фінансову систему. Ця система наповнена традиційними часовими обмеженнями, оскільки ми входимо у святковий сезон. Це справді  час, щоб вшанувати намір Небес і дозволити цьому світу проявити  глобальне процвітання. Навіть більше, це самий доречний час, щоб почати процес, який благословляє цей світ з прихованою  правдою про невідомі причини для святкування цього святкового сезону. Ми наближаємося до зимового сонцестояння і до  спогадів минулих  золотих віків, і падіння як Му, так і Атлантиди. Ми також готові усвідомити, як ми усі пішли  від зірок. Небеса благословили нас і відправили нас до цьому самого священного місця. Ми зараз наближаємося до її дня народження і у божественному часі треба розуміти повне значення цього. Наші благословенні традиції треба зробити відомими в новий спосіб.

 Наші уроки розширять те, що ви знаєте і підготують  вас для відповідальності, даної нас Небесами. Це світове суспільство знає мало про себе, як людей. Правду необхідно надати  в яскравих тривалих кольорах, які вводяться  «кліками» до  їх колективного ума. Ці «кліки» збовтають духовну пам'ять, яка розповість  історії того, як ми добралися сюди і що сталося з нами за тисячоліття. Наше священне завдання - забезпечити засоби, щоб навчити вас збагнути, де ви ходите і чому. Це глобальне суспільство має спадок, який нині для вас невідомий. Досі, це все ще перебуває  глибоко в межах вашого внутрішнього вищого розуму. Уроки, які ми дамо, розблокують  цю глибинну  пам'ять і дозволять вам краще  зрозуміти, як ви добралися сюди. Ми усі виконуємо  священну місію. Ми усі маємо священні обов'язки до Гайї, цього життя,  світу.

 Творець послав нас сюди з набором прописаних  обов'язків. Ці обов'язки були переписані темрявою  у ряд так званих священних текстів. Нам треба повернутися до того, що було дано  насправді  і прийшло разом з людьми. У цьому найбільш благословенному стані, ми можемо виконувати ці священні функції і приймати наші нові повністю свідомі форми. Ми  тут, щоб  вести і наглядати за вами у Світлі і  Любові. Ми інформуємо нашими навчаннями. Ми інформуємо,  звільняючи вас від тягаря  і непотрібного «страху» з Небес. Немає ніяких встановлених «покарань». Небеса займаються  Любов’ю, Світлом і виконують розгортання божественного плану. Ми  тут, щоб  підготувати вас до звільнення від  віри, яка перешкоджає цьому процесу у вас. Настає час  пробачити, об'єднатися і працювати душа в душу один з одним. Думайте про усе, чого  ви маєте досягти!

 Сьогодні ми продовжили свої серії повідомлень. У них ми спробували дати вам картину  того, що відбувається  на цьому глобусі. Ми також надали деяку мудрість від Галактичної Федерації на майбутньому першому контакті  з вами. Висуваються необхідні події,  які зараз стають очевидними. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE