magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, November 15, 2013

Sheldan Nidle - 12 November, 2013 - Шелдон Нідл - 12 листопада, 2013

Sheldan Nidle - 12 November, 2013 
Шелдон Нідл - 12 листопада, 2013 

2 Cimi, 9 Xul, 10 Caban 

Selamat Bratzo! (Сиріаньске «Будьте задоволені!») Численні події з’єднуються таким чином, що по справжньому можуть проявитись захоплюючі речі. Дві найбільш важливі теми - нове управління і постачання процвітання. Ми старанно працюємо, щоб зробити ці зміни. Ті, хто  в команді цих проектів  усвідомлюють, що більше не можна терпіти справжній стан ваших багатьох глобальних суспільств і близький колапс вашої глобальної фінансової системи. Все ще тривають зловживання  всесвітніх головних банків. Вони навіть обігнали події, які поступово привели до  фінансового колапсу 2008. Крім того, області корупції зараз включають в основному усі фондові і товарні біржі. Масове  «ціноутворення» таке вульгарне  і ступінь  здобутих нечесним шляхом вигод, таке масивне, що потрібні  докорінні зміни. Наші союзники на Землі знають, що зараз повинно  відбуватися. Настав час «опустити молот» і  швидко припинити  ці  нелегальні  маніпуляції. Настав час також для масивного перерозподілу багатства у цьому світі. Зараз повинні відбутися надовго  відкладені речі.

Ми обговорили з вами життєву природу «правильного божественного часу». На нашу думку, цей час настав. Не лише  темні  сили  діловито намагаються  відкрити шлях  до свого  збагачення, але і ваші уряди знаходяться також в таємній угоді з  безліччю їх! Ступінь глобального неефективного керівництва  і жадності таким чином у всі часи високий. Ці темні співзмовники так чи інакше відчувають, що в їх останні  дні  вони повинні побити рекорди  явної зарозумілості  і неймовірних схем, щоб  залишилися при владі. Ступінь  глобальної злочинної діяльності дійсно досяг свого зеніту. Ось чому ми сказали своїм  земним  союзникам, що настав момент діяти. Ви  усі марно страждаєте. Постійний щоденний біль і страждання,  які ви терпите, необхідно припинити негайно. Потрібне масивне втручання від вашого імені. Ми тому продовжуємо просити про це. Це готово статися і ми маємо намір змусити ваших товаришів зробити це  так швидко, як тільки можливо!

Рівень приготування вимагав  заміни поточного управління і призначення нової глобальної фінансової  системи і  був довгим і нудним. Темна кабала боролася проти нас, оскільки ми почали монтувати  частини, які стануть новою фінансовою системою. Наші земні союзники допомогли здобути  законні  успіхи. Ми допомогли охороняти  приховані золоті запаси, які стали основою нової грошової системи. Тепер, ми завершуємо процедури, потрібні для швидкого  і гладкого урядового переміщення. Коротше кажучи, темна кабала  подолана. Ми бажаємо всім  старанної і винахідливої  роботи, щоб маніфестувати  початок вашої нової реальності. Впродовж 13 тисячоліть, ви спостерігали, як  покоління за поколінням не в змозі вирватися на волю із  ярма  утиску і поневолення, призначеного темрявою. Цей утиск  зараз трансформується  у вашу свободу, процвітання і особистий суверенітет. Ці речі - наша найвища мета!

Як повній свідомості, так і розкриттю треба статися. Ви знаходитеся в моменті часу, де ви зростаєте  у свідомості і приймаєте  нову заповнену Світлом реальність. Події, які  відбулися  з середини  жовтня  полегшили ці високі цілі. Ми просуваємо ці  теми  нашим земним союзникам для маніфестації. Як ми заявляли раніше, ви були вимушені прийняти  безперервне зловживання і брехню, які темна кабала  і її  корпорації накинули на ваш шлях. Це більше не прийнятно. Фактично, зростає  сильний підземний революційний рух, який не дозволить надіям темних сил  кооптуватись так, щоб  продовжити свій час при  владі. Отже, це  навіть більше суттєво, що теперішнє Світло спонсорує  ненасильницьку  маніфестацію змін. Ми просочили цим  сильним рухом темряву. Ми бажаємо уникати  сильної революції. Настав час проявити нову реальність!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли з деякою інформацією, яка торкається поточного стану цього глобуса. Прямо зараз, різні члени наших секретних священних суспільств завершують події, які призводитимуть до маніфестації нового управління і вашого процвітання. Тим часом спеціальний комітет має набір програм, щоб покінчити з глобальною корупцією і дозволити загальне процвітання для цього катованого світу. Ми обіцяли провести ряд божественних навчань, які встановлять  різні брехні, дезинформацію і маніпуляції правди, які відмітять  фундаментальні  роботи головних  всесвітніх філософій. Ці уроки  просто доведуть  велику єдність думки, яка існує в ядрі багатьох філософій. Наша священна робота підготує  шлях для вашого повернення до повної свідомості і для ваших зустрічей з вашими духовними і космічними сім'ями.

Ми по справжньому благословенні Небесами. Грандіозні адміністрації, які інспектували нас,   надали нам ряд  дозволів, які дозволять  нам підтвердити  правду, яка була прихована  від вас спочатку Аннунаками,  а потім темною кабалою. Грандіозна конспірація  перешкоджала вам зрозуміти вашу природу  і колективну силу, яка має змінити  природу цієї реальності. Ми, разом з сімейством китових, управляли  цим світом і робили все, що ми можемо для управління  численними екосистемами. Це завдання становилось все важчим із-за  постійних порушень темної кабали. Отже, настав час  змінити це і дозволити, щоб  шляхи  Небес стали нашими власними. З’явиться новий набір екосистем  на  зовнішній реальності,  як тільки завершиться переміщення у свідомість.

Це велике переміщення у свідомість буде першим благословенним кроком, який знову відновить Гайю. В процесі виконання, він запустить  ланцюгову реакцію, яка  ефектно змінить всю  сонячну систему. Ми маємо священне завдання  бути благословенними наставниками  цього нового царства і використати  наші нещодавно  знайдені божественні зв’язки, щоб розгорнути  божественний  план в цьому фізичному секторі. Наше божественне завдання - залишитись контролювати цю славну діяльність і відновлювати ваші прямі зв’язки з керівними адміністраціями Небес. У цьому грандіозному Світлі, ми будемо діяти  і поширювати це божественне Світло уздовж і впоперек цієї  Галактики Молочний Шлях. Це визначається  указами Небес і Галактичної  Федерації і  ми викладатимемо і допомагатимемо усім  досягти повної свідомості. Ми також матимемо головні конклави, щоб бути присутніми  у фізичності.

Сьогодні, через наше коротке повідомлення, ми дослідили, що відбувається  в цьому світі. Ми отримуємо повідомлення як від  представників команд першого  контакту, так і від Вознесених Майстрів. Ми робимо це, щоб дати вам краще  відчуття того, як близько  усі ви підійшли до  подій, які змінять сучасну  реальність. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE