magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, August 30, 2013

Sheldan Nidle - August 27, 2013 (27 серпня, 2013)

Sheldan Nidle - August 27, 2013 (27 серпня, 2013) 

3 Muluc, 12 Uo, 10 Caban 


Dratzo!  Cьогодні ми прийшли  поговорити з вами про багато подій! Ваш світ продовжує бути прихованим полем бою з фаворитами темної кабали, що примазались  незважаючи на те, що земля  поліпшується щодня силами Світла. Це затягування  дещо перешкоджає тим, хто  скомпрометував себе перед Світлом і яке кінець кінцем неминуче переможе. Темрява зберігає контроль більшості в міжнародній грошовій системі, яка так чи інакше має справу з  Федеральним Резервом США і його численними банківськими союзниками, хоча ця хватка не така сильна, як було раніше. Проте, Федеральний Резерв і його злочинна, руйнівна діяльність дивляться прямо у вічі своїй Немезиді: ключовий момент наближається, коли вимагається, щоб це зловмисне і неплатоспроможне банківське братерство робило оплату  фактично у  зливках золота, якого воно не має. Цей дефолт надасть силам Світла можливість позбавити Федеральний Резерв його повноважень і викликати громадське банкрутство і законний переворот цього надзвичайно нелегального об'єкту. Ця подія  незабаром проявиться. Падіння Федерального Резерву сигналізує передачу майна у спадок поточному  де-факто  режиму  США.

 Спільно з цим, ряд законних силових агентств оточують різні компоненти  уряду США і схвильовано чекають завершального набору документів, що уповноважують переміщення того, що колись розглядалося, як  справді всемогутній інструмент  темряви. Впливові особи  в економіці, хто довго забезпечував  ресурсами підтримку  існуючого уряду,  або покинув очевидно   тонучий корабель, або готується зробити так, кидаючи темну кабалу у безодню відчаю. Загадка для темряви - знайти шлях, який  врятує  їх від неминучої катастрофи,  без приведення в дію подій, які зруйнували б їх корисливу політичну підтримку. Істинна крихкість  уряду США прихована ззаду старанно витканого гобелену, контрольованих темрявою медіа,  які мають мету  показувати «бізнес як завжди» в усіх секторах уряду і фінансів, але позаду цього фасаду лежить режим,  вищі члени якого мають міжнародні гарантії арешту, що тяжіють над їх головами. Для набуття чинності цих гарантій зараз тільки потрібен підпис судді. І так ми знаходимося в латентному стані, знаючи, що процес йде повним ходом, який незабаром дозволить з'явитися цілій новій реальності.

 Як ви можете бачити, ваш світ сидить на березі перетворення, яке не лише введе цілком нове управління, а  і відновить глобальну рівновагу сил; воно проектується, щоб зовсім перетворити ваші функції реальності. Зараз  велика машина процвітання готова до маніфестації і лежить в основі повного іміджу вашої глобальної банківської і грошової систем. Це, у свою чергу, дуже змінить  основу глобального управління. Ви будете свідком краху темних сил і підвищення де-юре управління,  яке відновить  ваші природжені свободи і права. Ці цивільні і духовні  речі  справді введуть в дію, що планувалось в революціях минулого 18-го століття; фактично, ви переживаєте завершення революції, яка народилася в Англії, і яка виросла  на полях і в містечках колоніальної Америки. Ці благородні ідеї відтоді подорожують глобусом і тепер детально розроблені  в цій найбільш потрібній «тихій революції» початку 21-го  століття. Але як личить цьому космічному  тисячоліттю, ця революція розшириться, щоб включити ваш випуск до наступного духовно-технічного  рівня, розпочинаючи  з введення ваших духовних і космічних сімей.

 Це означає, що карантин, розміщений навколо вас при падінні Атлантиди, - закінчиться, сигналізуючи ваше повернення до рівня мудрості ваших повністю свідомих предків. В давні часи  в Лемурії  ви  уявляли собі, що  станете расою опікунів для Гайї. Але таємна  домовленість влаштувати обхід цієї високої мети, дозволила  Анунакам впродовж зумовленого часу замінити це управління з захопленням людського населення Гайї і повним розоренням вашого світу. Ця ситуація  зараз буде відновлена до її оригінального наміру. Наше завдання - возз'єднати вас з вашими побратимами з Лемурії, які перемістилися до Внутрішньої Землі, і разом ви створите новий світ! Це відшкодує багато збитків первинних  рівнів і на цій умові вона може  почати готувати себе, щоб   переконфігурувати її поверхню 3-D. Це станеться  тоді, коли її любиме зовнішнє людство пройде через його власну реставрацію ДНК, оскільки ви маєте змінитися в з'єднанні з нею. Це - тоді, коли ви підете до ваших резиденцій Внутрішньої Землі, і поселитесь у  ваших індивідуальних Світлових Камерах, разом і ви і Гайя будете  перетворені  у  повністю свідому Особу!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли до вас з деякими дуже цікавими новинами. Закінчені попередні переговори між законними командами Світла і їх темними колегами і ця тривала боротьба ввійшла в дуже критичну стадію. Видані документи, що уповноважують арешт і переміщення урядового персоналу верхнього рівня і потрібні  тільки підписи. Це станеться незабаром. Останні відчайдушні хитрощі кабали терпітимуть невдачу, отже прискорюючи її поразку. Нові тверді валюти, які випущені, знаходяться в  глобальних дистрибутивних пунктах, і отже закінчується  вік паперових грошей і фінансове зловживання. Ми входимо в  час, коли процвітання для усіх  стане нормою і старі шляхи мають стати жахливими історіями! Ви побачите оновлення усіх ваших вкрадених прав і природжених свобод, якими довго  грубо зловживали, або безпосередньо  відхиляли! Давайте  в Любові святкувати цей заслужений, чудотворний поворот подій!

 Наша первинна місія - вести людство і навчити  вас прихованому знанню і мудрості,  яке темрява так довго приховувала від вас. Всього один крок до початку серії уроків, що покажуть вам, як кожному з нас була представлена головна правда Створення. Ці уроки зітруть брехню і порожнечу, які були розміщені у ваших головних філософських текстах Анунаками і їх глобальними фаворитами. Цей перший крок знову познайомить вас з ідеєю, що кожен з вас - є Світлом. Кожен живий Дух має природжене знання енергій, які входять в  його будову. Протягом  темної вічності, ви були залякані доктриною, яка закликала вас відмовитися від вашої природженої влади добровільно для інших. Зараз ви покинете це богохульне кредо і навчитеся, як розвивати ваші Богом дані здібності і користуватися ними спільно серед собі подібних, щоб творчо вирішити  будь-які проблеми, які, можливо, виникнуть, пам'ятаючи завжди, що ви Єдині; кожен з вас, божественний аспект  живої іскри вічного Життя!

 Готуйте себе, бо станеться багато чого! Надмірність подій вийде несподівано з усіх напрямів і ці події перетворять ваші життя  багатьма різними способами. Частина нас, зрозуміло, більш  зацікавлена  в  значному  духовному навчанні, якого ви потребуєте. Це може статися тільки в атмосфері свободи і невимушеності, де ми можемо легко  забезпечити вільне і відкрите навчання і нагляд, якого ви потребуєте.  Ваші наставники Галактичної Федерації дуже корисні,  але є певні духовні питання, які виходять за межі наших специфічних областей компетенції. Це - наша робота, щоб відокремити вас від століть догми для чистої, духовної  божественної правди. Влаштовувавшись безпечно  в цьому небесному Світлі, ви будете готові до шляхів повної свідомості. Ви вдихаєте чисте повітря Небес і споглядаєте красу  благоговійного Блиску Творця!


 Сьогодні, ми спробували дати вам швидкий погляд на те, що важко передати  словами. Майже закінчилися останні страшні дні величезних зрад темряви. Гляньте навколо вас і сприйміть правду того, що  відбувається. Новий світанок і новий день - над горизонтом. Найголовніше, будьте гордими з того, що ви колективно досягли. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE