magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, August 20, 2013

Sheldan Nidle - August 13, 2013 (13 серпня, 2013)


Sheldan Nidle - August 13, 2013 (13 серпня, 2013)

2 Men, 18 Pop, 10 Caban 

Dratzo! Ми приходимо! Багато що прогресує  у вашому світі. Спершу, ті, хто  зайнятий викоріненням темряви успішно отримали кошти, щоб висувати обвинувачення лідерам головних урядів вашого світу і це узгоджувалось з різними законними цивільними правопорушеннями (право на позов про стягнення збитків), які встановлюють нову фінансову систему і поміщають бумажну, боргову грошову систему поза бізнесом. Незважаючи на значну опозицію темних  в судах, ці законні інструменти здолали багато спірних перешкод, які розмістила на їх шляху контрольована темрявою судова система. Це істотне досягнення дозволяє вашій новій реальності починати набувати форми, за допомогою декількох нових організацій, які були створені, щоб полегшити нову грошову і урядову системи. Відповідальні за ці законні і фінансові маневри - багаті, мають тилові ресурси, і найголовніше, озброєні прекрасно продуманим і усебічним планом; ті, хто має можливість розглядати частини цього,  повністю вражені   його баченням і вичерпною деталізацією плану виконання. Проте, завжди був виклик, як здолати великі, укріплені  контрольні механізми,  якими темні правили на  вашій планеті, і які не можна пробити  без підтримки сил Світла. Ця підтримка - зараз в дії.

 План земних союзників, щоб   відсторонити  темряву і її фаворитів від влади,  зайняв  деякий  час, щоб дістатися до їх сучасного стану життєдіяльності, але ми  повертаємо борг вдячності багатьом  відважним, хто був готовий прийняти виклик тодішніх, на вигляд непереможних, контрольованих темрявою режимів всього глобуса. Потрібні були три головні законні зусилля, щоб досягти успіху. Перші цивільні правопорушення були подані в   контрольовані темрявою законні суди (спочатку виданих  тільки   за військову гостру необхідність, але ніколи не анулюваних). Другий судовий процес, включаючи прискіпливо досліджений матеріал, знову отримав вигоду за  непокору  визначеним сфабрикованим  процедурним вимогам. І тільки нещодавно,  Небеса дозволили нам користуватися нашою владою і впливом, щоб «вирівняти ігровий майданчик» в судах і дати нашим союзникам шанс на  успіх. Це підкріплення  досягло своєї мети і загальне судочинство  було в останнє спровоковано. Через роки непідходящих ухвал, щоб захистити багатих і потужних, почався рух вперед  і через декілька років нашої допомоги, були досягнуті справжні успішні рішення.

 Ці законні успіхи підтримують прогрес, зроблений  новими твердими валютами і новими правилами для глобальної фінансової системи. Знову, наша підтримка дозволила тим, під чиєю  юрисдикцією  знаходяться  великі депозити дорогоцінних металів і каменів, потрібних для підтримки нової системи, з’явитися і, в строгій секретності,  встановити план перетворення  заснованої  на боргу фінансової системи. Це планування зараз завершене. До того ж, нові, творчі шляхи представлення твердих валют і імплементації  нової системи  зараз стають законом  вашої планети. Очевидне сповільнення викликається  колосальною складністю змін в переході  всієї планети на новий механізм з мінімальним руйнуванням  постачальницьких ліній і інфраструктури. Стільки сталося майже одночасно! Незважаючи на  багато груп, відповідальних за здійснення цих змін, проте вони приходять разом по графікам часу і зараз озброєні необхідною документацією, щоб зробити швидким фінансовий і урядовий перехід. З нашою підтримкою, новий світ починає набувати форми на цьому найдорогоціннішому глобусі!

 Формуються  різні дії, які  будуть  першою ланкою, яка незабаром призведе до першого контакту, і всього іншого,  що мається на увазі. Наші побратими  зовні  і всередині  планети знаходяться в кінцевих стадіях завершення, що може  бути описане, як терміново потрібне диво. Майте на увазі, що контрольовані темними еліти  вірили  вічність, що  такого не може  статися,  оскільки вони управляли судами, урядами, і повною глобальною економікою. Тільки нещодавно  Небеса дозволили нам брати участь в роботі з темним істеблішментом, щоб повернути потік Земних справ. В результаті, ми позбавили темряву її  великих ресурсів і  засобів  знищувати свою опозицію. Ці вторгнення в їх великий захист  також змусило  протистояти тому факту, що їх звільнення від відповідальності  більше не працює і їх старі перевірені  маневри більше не працюють. Навіть нові схеми не в змозі досягти очікуваних результатів. Спектр невдач набирає загрозливих розмірів над їх головами,  оскільки Світло продовжує все пряміше затребувати свою справедливу  владу!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри  і ми прийшли із сприятливими вістями! Замаячили завершальні фази прояву вашої нової грошової системи. В той же час, як  ваші фінансові структури рушаться, також бажано розглянути законність всесвітніх урядів. Протягом  вічності, темні створили «спеціальні обставини», щоб затверджувати створення де-факто урядів, які були відкриті для маніпуляції, завдяки  спеціальним інтересам, як наприклад великих банків, багатих індивідуумів і міжнародних корпорацій. Ці де-факто уряди були  глибоко пошкоджені концептуально і в намірах, і відчували нестачу моральної і духовної субстанції, щоб обслуговувати своїх співвітчизників. Їх єдиною  метою заняття було сприяння егоїзму багатих і потужних. Цю пародію уряду необхідно буде  замінити урядом, який підтримує зростаючу свідомість і дух віку,   підтримує і просуває Вік Світла, що наступає, і народи цієї реальності.

 Наша роль в цей час - забезпечити моральне і духовне керівництво для вашого процесу вознесіння. Сумно, що тепер   вашим світом управляють ті, хто присвятив себе  запобіганню цього за всяку ціну і мають достатньо  багато ресурсів, щоб здійснювати цей самий непідходящий порядок денний. Проте, ми також маємо самий благословенний ресурс: нашу космічну сім'ю. Небеса привели їх сюди, щоб забезпечити потужну необхідну протидію, щоб нейтралізувати цю неподатливу темну силу. Ця підтримка дає нам можливість запустити нашу програму, щоб витіснити темних фаворитів і створити новий світ для усього людства. Цей галактичний елемент дозволяє нам підтримувати наші нові фінансові і урядові системи в дії, які миттєво змінять політичний, фінансовий, і економічний ландшафт вашої  планети і зупинить тиранію, яка душила людство впродовж 13 тисячоліть  подібно до кошмару. Новий світ, який з'явиться, - предтеча до вашого прекрасного, повністю свідомого світу.

 У цьому світі посткошмару ми можемо вийти наперед і почати негайно показувати так багато віроломства, якими годувала  вас темрява, і пояснити багато прихованих фактів і правду про те, ким ви дійсно є і де ви йдете. Шлях до повної свідомості, яким  ви тепер подорожуєте фактично тільки повертає вас вашому оригінальному божественному проекту. Оскільки ви залучаєте  більше Світла, то ви знайдете багато втрачених спогадів минулих життів, що повертаються до вас. Здібності і природні таланти, якими ви не знали, що  володієте, також висунуться вперед, і вони є тут, і ми можемо також допомогти вам, оскільки ми проведемо вас через ці несподіванки безпечно і легко. Впродовж цього часу ми перемістимо духовні і матеріальні «контрольно-перепускні пункти» до цього божественного процесу зміни і ви зустрінетесь  з вашими  Духовними і Космічними сім'ями і сім’ями Внутрішньої Землі. Ви дізнаєтеся про історичну велику картину,  яка приголомшить вас. Усі ці речі принесуть вам велику радість і почуття глибокого благополуччя. 


 Сьогодні, ми принесли вам повідомлення з борту  нашого корабля першого контакту про недавні події у  вашому світі, а  також  обговорення від ваших Вознесених Майстрів. Будьте готові до ряду подій  спроектованих,  щоб  змінити вашу глобальну реальність назавжди і  встановити стадію для дуже іншої реальності! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE