magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, August 25, 2013

Sheldan Nidle - August 20, 2013 (20 серпня, 2013)


Sheldan Nidle - August 20, 2013 (20 серпня, 2013)

9 Ik, 5 Uo, 10 Caban 

Selamat Balik! Ми повертаємося! Ваш світ заглиблений в кінцеву стадію конфлікту, який почався, коли Аннунаки залишили своїх темних планетних фаворитів, щоб вони самі піклувались про  себе, і приєдналися до шеренг Світла. Цей раптовий вимикач викликав масовий хаос серед різних груп владних еліт у вашому світі впродовж майже половини  десятиліття. Поява другої адміністрації Буша тимчасово поклала край прозахідним клікам темних фаворитів над їх Азіатськими двійниками, але зараз потік повернувся і ті, хто мав владу задовго до гегемонії Заходу затребували їх колишні місця повноважень. Проте, цього разу їх центр перебрався від міжусобних розглядів до ширшої арени: встановлення нової фінансової і грошової системи для всієї планети, у тому числі нове глобальне управління. Різні запровадження закону, як наприклад NESARA - прототипи того, що планується. Намір  такої масивної зміни - перетворити ваше царство в приготуванні до нашого прибуття, таким чином, що як тільки ми прибудемо,  ми зможемо прискорити ваш шлях до повної свідомості. Першим пунктом в цьому порядку денному являється  звільнення вас від будь-якого виду рабства, і є багато форм, які тепер обтяжують вас.

 Найвідвертіша форма рабства - ваші законні і фінансові системи, тож вони будуть поправлені першими. В наших діях домінує  відновлення вашого природженого суверенітету. Розпочинаючи з матеріальних аспектів, буде повне боргове пробачення, універсальне процвітання, кінець нелегальному оподаткуванню, і формальна урядова декларація нової форми управління. Тільки потім - ви відновитесь повністю до ваших природних, наданих Творцем прав. Як тільки ваші життя наповняться процвітанням і проблеми життєзабезпечення зникнуть, ви зможете визнати глибоку потребу в собі  отримати  відповіді  на багато речей, у тому числі, що ми будемо пропонувати вам. Вам  багато чого треба дізнатися, і ваші індивідуальні наставники і ми охоче передбачаємо відверте і відкрите обговорення між нами. Оскільки наші відповіді  на ваші питання приведуть до нових питань, то перед вами розгорнуться   великі нові перспективи. Подібно до голодних покупців, які приходять за дуже високоякісними делікатесами, вам несподівано будуть доступні так багато інших, екзотичних видів духовної «їжі»! І дійсно, ви вимагатимете, щоб це фактичне живлення надало вам можливість зрозуміти повністю, що Небеса планували для вас, у тому числі природу і нескінченні здивування повної свідомості.

 Ми просимо змінити ваше довкілля і перетворити вас до вашого природного стану. Це - ваше право бути оточеним усім знанням, яке ви можете абсорбувати перед тим, як ця священна дія охопить вас в самій божественній матриці. Починаючи з вашого початку на планеті Вега мільйони  років назад, увесь космос був відкритий для вас у вашому природному стані  Істоти, і зараз цей священний подарунок повертається вам. Як суверенне існування, ви  можете побачити побіжно вишуканий стан, який вам бажають Небеса  і тож ми приходимо не лише, щоб перетворити, але також і бути наставниками. Майте на увазі,  те що станеться з вами - унікальний випадок: нормально, такі дозволи не доступні для тих, хто був заплутаний так глибоко і  так довго в жахливих муках обмеженої свідомості. Проте, ваш унікальний проект і історія гарантують цей подарунок, а також наше залучення.  Ми стільки обговорили за такий короткий період і  повністю готові мати справу з будь-якими викликами, бо це продукція стискування часу. Нарешті ми  зайнялись установкою засобів, щоб давати вам інформацію, яку ви вимагаєте.

 Майбутній час буде повний заслужених  святкувань перемог для усіх багатьох альянсів, включно зі Світлом. Найголовніше, ми дуже чекаємо з нетерпінням фінальної зустрічі з вами! Ми встановили зв'язки з різноманітними божественними сестринськими громадами і Братерствами Світла і ваші особисті галактичні наставники були особливо навчені співпрацювати тісно з вашими Вознесеними Майстрами. Ваші наставники зможуть швидко налагодити  зв'язок з багатьма  командами Вознесених Майстрів,  щоб отримати відповіді, які ви просите від них. Цей доступ до інформації - тільки одне з багатьох з'єднань  ваших наставників, буде таємним до того, як ми будемо готові забезпечити вас повним розрахунком усього, що вам треба буде для підготовки вас для повної свідомості. Спочатку з нами логічно пройде діалог без обмежень; потім, процес перетворення вас назад до вашого оригінального божественного проекту, який матиме місце в Агарті, завершиться досконалим навчанням  етикету повної  свідомості. Потім ви будете готові випробувати переміщення на інші планети  сонячної системи, якщо ви того бажаєте,  встановлюючи вашу власну унікальну зоряну націю.

Благословення, дорогі Серця! Ми - ваші Вознесені Майстри  і ми  принесли вам багато сприятливих вістей!  Ті, хто працює старанно, щоб відсторонити темних кабалістів від влади виграли ще одну законну перемогу: усі фаворити кабалістичних принципів під загрозою затримання, що насувається. Далі, головні договори, які мають відношення до установлення  нової грошової системи, зроблені, і   незабаром будуть підписані  документи, які  встановлять процедуру для заміни всесвітніх паперових валют  на тверді. Ці договори будуть імплементовані, як тільки необхідні підписи будуть на руках. Кожна нація  отримає частку  золота в зливках, які тепер тримаються у великих  секретних  сховищах і це гарантує  нові вимоги до твердої валюти. Іншою проблемою, яка вирішується, була дата, коли  це  буде зроблено, і це зараз вирішено; проте, вибір часу залишиться таємницею, поки ця діяльність не завершена.

 В цей час ми Вознесені Майстри  завершуємо  приготування до навчання  людства про правду, що давно тримається позаду фасаду ряду ваших філософій. Ці сумнівні системи думки були легалізацією для різної діяльності і політики, прийнятої вашими головними урядами. Секрет правди, проте, - фактично ключ до шляху у вашу реальність діє і настав час, щоб ви знову познайомилися з ним. Наша місія - готувати кожного з вас для священної подорожі до повної свідомості, і перший крок,  - це зміна управління, завершеного розголошуванням і обнародуванням хазяїна секретних технологій. У цій атмосфері одкровень і обнародувань, ми можемо вільно почати свої глобальні навчання, деякі з яких завдадуть удару по  основним  концептам  ваших головних філософій. У наших навчаннях буде знайдена божественна правда, яка має звільнити вашу реальність!

 Наша місія - відновити освячений зв'язок між цією реальністю і Небесами. Кожен  з нас прийняв  священний шлях вознесіння для того, щоб бути здатним навчати і вести вас в цей час, і ми готові допомогти вам у вашому масивному перетворенні. Процес повернення вас до повної свідомості є не лише священним Вознесінням самим по собі, але також розкриває вам величезну кількість інформації з приводу шляхів Небес. Як нова повністю свідома Істота,  ви зможете залучити  дивовижні рівні присвячення і сфокусувати в собі, і ви знайдете, що цього легко досягти з фахівцем, якого ви  отримаєте. Небеса створили школу етикету повної свідомості, яку ви усі відвідаєте, коли  залишите свої Світлові Камери. Усі, хто придбає повну  свідомість пройде через його зали і наповниться  благоговінням і захватом в чудесах, які будуть там виявлені. Усе це чекає вас!


 Сьогодні, ми продовжили оновлення інформації для вас з того, що сталося. Темрява наштовхнулась  на парапети величезної фортеці, яку ви побудували і  якою управляєте. Це частина процесу, який незабаром принесе вам свободу, процвітання, і священні права, що усі ви так люб'язно заслуговуєте. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріаньске Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

Переклад: Fedir

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE