magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, April 20, 2017

Sheldan Nidle - April 18, 2017_ua

Sheldan Nidle - April 18, 2017

Шелдон Нідл – 18  квітня  2017

 

6 Akbal. 6 Kank'in, 13 Caban

 

Selamat Jalwa! Декілька останніх завдань майже завершені. Оскільки доставки рухаються вперед, то на кожному рівні  виконується перевірка і з великим задоволенням рухається до наступного пункту безпеки. Ця обережна дія  триватиме до тих пір, поки усі ті, хто заслуговує, отримають  виплати. Ви швидко усвідомлюєте, що ті події  наближають нас все ближче до нового уряду, нових свобод і величезного процвітання. Це також дозволяє темряві підраховувати свої останні дні,  як головного арбітра цієї заповненої  страхом реальності.

 

 Світло радісно вітає майбутню смерть фаворитів темряви. Давно, коли Ануннаки уперше взяли контроль, темні зміни були далеко-далеко. У середині цього темного інтервалу, Небеса повільно починали насаджувати сім'я для нового царства. Незважаючи на це, останні 13 тисячоліть змогли серйозно впливати на вас. Це залишило у вас пекуче відчуття, що усе було не правильно і що потрібно щось дивовижне, щоб все  повторно балансувати. Така річ зараз знаходиться в процесі становлення.

 

 Грандіозна коаліція Світла йде напролом  і навколо вас формується  нова реальність. Це нове царство  вигонить темряву і її злі методи. Старе довкілля буде трансформовано і ваші внутрішні пристрасті мають нарешті бути загальною реальністю. Ми вимагаємо від вас безперервного терпіння. Час радості Небес зараз підготовлений, щоб бути вашим найдивовижнішим набором відкривающихся радощів! Ключ – зосередитися  і знати усередині, що здивування справді  під рукою. Осанна! Осанна!

 

 Ми прибули сюди приблизно два десятиліття тому, знаючи, що ця місія мала бути найважчою. Це підтвердилося, але будьте упевненими, що зміни Небес для цього царства знаходяться дійсно поряд. Не дозволяйте природному хаосу турбувати вас. Це є, фактично, турбулентність, яку іноді вимагають ці грандіозні перетворення. Залишайтеся упевненими і знайте, що ваш момент тріумфу близько. Окрім того, ми знаходимося тут, щоб допомогти вам добитися вашого призначеного успіху. Ці часи  дійсно змінюються!

 

Namaste! Ми – ваші Вознесені Майстри! Ваші грандіозні бачення допомагають нам досягти нового царства, яке має бути наповненим миром, процвітанням і Любов'ю. Ця земля  дозволить вам вивільнити дивовижні пристрасті, які є основою ваших колективних бачень. Будьте готові до того, що розгортається. Як заявлялося раніше, Небеса дозволили темряві думати, що вона здатна швидко створити її тяжку катастрофу. Звичайно, це не той випадок. Благословенні обставини привели  їх до краху  і дивовижне царство проявляється скрізь.

 

 Колективно, нам треба підтримувати це дивовижне бачення нового, успішного і суверенного царства. Ми знаємо, яким розчаруванням була ця складна операція. Проте, до деякої міри, ваш вклад такий прекрасний. Ми пропонуємо вам допомагати нам у створенні. Це справді об'єднана подія, що створили ви і сили з Небес. Ми благословляємо вас за цей запізнілий успіх. Ви справді змусили  усі Небеса і Землю червоніти за дивовижний шлях, який саме ви провели. Велетенське Алілуя за ваші прекрасні зусилля!

 

 Те, що готове відбутися – завершальний  набір справедливих ударів, які мають шанувати великі і відважні зусилля тих зі Світла, які зробили це божественно можливим. Ми бажаємо подякувати тим, хто закінчив усі ті речі, які мають незабаром уможливити Республіку NESARA  і все, що призначено для людства і  цієї славної Кулі, Гайї і її небесної Духовної Ієрархії. Давайте закінчувати  з визнанням і велике спасибі усім  за ваші доброчесності!

 

 Сьогодні, ми представили скорочену версію. Ми маємо намір продовжувати до тих пір, поки усе буде виправлено і ви будете вільно насолоджуватися Любов'ю і Світлом, яке ви божественно заслуговуєте. Наближаються багато заслужених подій. Будьте готові визнати усе, що починає маніфестацію! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

 

Website: Planetary Activation Organization

 

Перекладач: Fedir    

 

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE