magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, April 15, 2017

Sheldan Nidle - April 11, 2017_ua

Sheldan Nidle - April 11, 2017

Шелдон Нідл – 11  квітня  2017

 

11 Men, 18 Mac, 13 Caban

 

Dratzo! Безумство цієї дивної реальності продовжує приносити постійні нові інтерпретації того, як працює цей світ. Ми залишаємося в скрутному становищі, щоб з'ясувати це усе. Через це, ми залишаємося  в зоні чекання, але знаходимося  все ще в завершальному процесі, щоб зробити можливою передбачену ревальвацію  і кінець старої корпорації США. Це царство наповнене постійними пастками, які так чи інакше перетворюються на благословення, які переміщають усе вперед. Незабаром ми чекаємо почути, що початкові довго очікувані  виплати нарешті почалися. Відповідальні за ці завдання наполягають, щоб поточний дезінформований стан цього царства  не відкладався на тривалий період. Ми чекаємо почути сприятливі вісті і узнати, що сталося щось грандіозне. Цю поїздку вам постійно псує блукаюче обдурювання імовірно безпорадної темної кабали. Ми прагнемо посміятися над їх припущеннями. Наша віра в тому, що спуститься головний набір чудес, який  змінить усе.

 

 Ми спостерігаємо це колективне безумство останні декілька десятиліть, і це важко бути формально втягнутим в це. Це царство подібне до сучасної "Аліси в Країні Чудес", де того, що дійсно з'являється – немає, а що смішне, несподівано здається і є  тією істинною реальністю. Ви відповідальні за дії на цьому сюрреалістичному шляху. Тим часом те, що здається неможливим,  стає реальним шляхом. Незважаючи на це, саме це дійсно відбувається  в цій переплутаній  догори дном реальності. Не дивно, що в минулому ми уникали таких неповних світів. Незважаючи на це, ми здійснюємо  виконання того, що дозволить цьому царству зрости у свідомості і вирішити його теперішні труднощі. Ми бачимо, що уповноважені  із створення цього нового світу вже близько до вжиття необхідних заходів. Це дає нам почуття,  що станеться щось  дивовижне!

 

 Ті, чиї життя тісно переплетені  зі священним процесом усвідомлюють, як вдумливо завершується  створення цієї нової реальності, хоча усе здається близько. Справді щось народжується  дивовижне. Темрява починає з'ясовувати, що стара реальність закінчена, і на її місці створюється  нова реальність, яка в недалекому майбутньому обдарує це царство  двома речами. Спершу, – нове  процвітання і його божественний результат, – підвищення свідомості людства. По-друге, – зростаюча  сила в цьому царстві, яка остаточно  зіб'є з шляху, а потім дійсно знищить темряву і її підлі методи. У цьому фарватері з'являється енергія, щоб створити Світло і його істинну Любов, шлях Справедливості! Усвідомте це і знайте у вашому Серці, що ця заповнена нісенітницею трясовина містить сім'я для цієї нової дивовижної реальності. Ви мандруєте  безперестану, щоб досягти цього пункту. Усвідомте, що формується ця нова священна сила і вона  нестиме земне людство до його призначеного пункту небесної слави.

 

 Перетворення цієї реальності  закінчить теперішні  міазми безнадійності  і замінить їх свободою, яка містить Суверенітет і шлях, щоб досягти ваших внутрішніх пристрастей Любові, Світла і Радості. Це той набір пишності, що буде новою республікою і її спеціальним брендом милосердного управління. З усім цим зростає священна сила і трансформує  ваші непотрібні страждання. Отже, не думайте, що теперішні нездорові обставини постійні. Темрява і її численні полки будуть знищені. Ми вітаємо початок нашого часу з вами! Це дозволить вам взяти участь у всьому. Ви маєте розпочати ваш час з Небес на Землі. Усі дива стануть нормою. Алілуя! Алілуя!

 

Ура! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми наповнені радістю, яка  просто визнає, наскільки чудово ви зростаєте  і готуєте себе до нової реальності. Ця земля, яка зараз формується, скоро буде благословенною Небесами і тому здатна, в потрібний час, чарівно з'явитися. Наша дія – підготувати  ці речі і підготувати себе до  маніфестації цієї внутрішньої пишності! Не мучтеся, благословенні! Це нове царство  виникне  із теперішніх міазм, які зараз покривають цю землю недоречних мрій. Вам призначено скоро побачити, як з'являються ці здивування і нова реальність! Ми усвідомлюємо, як легко ви часто плутали виникнення  Добра зі Злом. Ми розуміємо, чому Небеса так усе маскували і це  залишає вас збентеженими  в середині цієї особливо спланованої загадки. Зараз цей процес починає розпускатися і ставати чимось,  на що ви маєте подивитися ясніше.

 

 Цей процес є засобом, який  дозволить вам побачити речі з набагато відчутнішої сторони. Це щось, що зміниться, оскільки ваша свідомість зростає. У цьому новому усвідомленні, ви маєте побачити нас більш чітко і краще зрозуміти, як  усьому  цьому треба було відбуватися. Часто не легко розгледіти стару віру в нових шляхах. Ми стикалися з цим, оскільки ми запустили своє власне навчання, щоб стати хорошими і надійними Вознесеними Майстрами. Це ллється в нові пляшки сприйнять, які ви вивчаєте, як переупорядкувати ваші старі реальності. Це виконується  регулярно, тож ви вчитеся бачити речі по-іншому. Ви швидко дізналися усе про велику силу вашого колективного бачення. Зараз ви маєте показати собі наступний крок, підтверджуючи нову віру з цими найдивовижнішими баченнями. Ця реорганізація ваших старих сприйнять в нові сприйняття життєво важлива до того, що ви зробите потім.

 

 Думайте про цей ріст як новий шлях у напрямі усвідомлення того, ким ви дійсно є і чому ви  зараз знаходитеся тут. Це може бути важко, і, як раніше заявлялося, до деякої міри заплутано. Нехай ці майбутні часи стануть свого роду виміром того, що чекає вас у майбутньому. Скористайтеся цими уроками, щоб допомогти вам краще зрозуміти, що дійсно стосуються Небес. Як тільки ви зрозумієте усередині, дивні міазми, які оточують вас, несподівано набудуть сенсу. Отже, важливо залишатися спокійним і не пробувати осмислити занадто важкі речі. В потрібний час, прихована правда  несподівано відкриється. Усе  виявить себе і дозволить зникнути  поточним точкам  стресу. У цей момент ясності, ви зможете нарешті усвідомити, чому усе це сталося на вашому власному божественному шляху. Методи Небес можуть іноді здаватися заплутаними. Проте, ясність  стане очевидною в потрібний час.

 

 Сьогодні ми продовжили свої щотижневі повідомлення. Наш намір – продовжувати  це до тих пір, поки  Дух і Галактична Федерація відкрито не прибудуть на місце дії. Цей сприятливий час  наближається з кожним днем! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)

 

Website: Planetary Activation Organization

 

Перекладач: Fedir    

 

 

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE