magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, November 18, 2016

Ukrainian -- Sheldan Nidle - November 15, 2016



Шелдон Нідл – 15  листопада, 2016

8 Muluc, 12 Xul, 13 Caban

Dratzo! Ми прийшли із сприятливими вістями про дивні випадки минулого тижня. Американські вибори були просто останньою задухою старої, але все ще діючої корпорації США. Результати були тільки індикатором того, наскільки Америка готова до нової реальності, Республіки NESARA. Фінансові установи мають поступово розпочати  введення нових, різнобарвних банкнот державної Скарбниці США. Вони будуть підтримуватися золотом, що означатиме формальний колапс нелегального Федерального Резерву. Це нове управління встановлюється, щоб покінчити із старою системою, яка місяці тому почала завершальне занурення в пітьму. Нова Республіка  принесе  вам міжнародний ювілей, який видалить усі  борги і дасть вам свободу і контроль, щоб розпочати по-новому. У цій новій реальності, ви маєте процвітати і бути уповноваженими, щоб скористатися вашим процвітанням і досягти вашого пристрасного захоплення. Це переміщення реальності буде забезпечуватися необхідним наглядом, щоб гарантувати, що ті, хто управляв  вами, будуть справді ізольовані від вас. Наближаються часи,  коли ви знову з'єднаєтеся з вашими духовними і космічними сім'ями. Старі страхи і сумніви швидко згаснуть!

 Життєво важливо, щоб ви усвідомили здібності, які ви зараз маєте. Нескінченний потік грошей  дозволить вам покінчити з глобальною бідністю і призведе до закінчення економічних проблем, які привели до ненависті і розділення і які впродовж тисячоліть експлуатували фаворити Ануннаків. У цьому новому царстві вам призначене процвітання. Старі сприйняття, які ви довго приховували, мають зникнути. Ви маєте на глобальному форумі  позбавитися  ваших непотрібних страхів і дозволити миру і співпраці стати вашими новими міжнародними нормами. Цей час також звільнить Вознесених Майстрів, щоб навчити  вас багатьом речам про вашу стару реальність, яка має бути перетвореною в передісторію до вашого завершального перетворення в Галактичних Людей. Як ми згадували раніше, ця складна дія вимагає, по-перше, прибуття наших наставників і по-друге, вашу подоріж до Агарти. Це там зберігаються  ваші індивідуалізовані Кристалічні Світлові Камери. У той час, ми маємо намір вітати вас в царствах усіх Галактичних Людей. Потім,  ви маєте вивчити, як Небеса в дивовижних шляхах богослужіння використовують нас, щоб зробити будь-яку реальність набагато кращою для всіх.

 Тим часом, ми працюємо з нашими кузенами агартанцями, щоб підготуватися до головної реструктуризації зовнішнього царства Гайї. Минулі два десятиліття  ми співпрацювали з Духовними Ієрархіями Гайї, щоб підготувати її основні  24 тектонічні плити і численні атмосферні шари, щоб підготувати її поверхню для головної реконструкції. Це включає розширення її зовнішньої поверхні на третину  і загальне повторне замикання  її зовнішніх плит, разом із зростанням   атмосферного кисню до 35%. Ця дія  дозволить поверхні Гайї фізично возз'єднатися з її внутрішнім компонентом. Уперше приблизно за 13 тисячоліть, Гайя стане  об'єднаним  царством 5-d. Отже, оскільки ви перетворюєтеся у ваших Кристалічних Камерах, Гайя теж  перетвориться і знову з'явиться як її колишній, дивовижний світ 5-d. У цьому новому царстві, ви маєте удосконалити її нові галактичні суспільства, а потім перемістити їх в сформовану Венеру і Марс. Коли усе буде зроблено, ви маєте проживати в новому, об'єднаному царстві, яке  стане вашою новою зоряною нацією! Воно має стати дуже важливою частиною Галактичної Федерації!

 Цей процес підйому вашої свідомості заснований на божественних декретах  ВІЧНОСТІ. Вони наказали, щоб Небеса і його божественні служителі об'єдналися  і сформулювали план, щоб повернути вам вашу спадщину галактичного людства. Перший крок в цьому процесі мав початися з загальної модернізації ваших рівнів свідомості. Напади темрявою на ваше Сонце тільки прискорили ці священні накази. На початку 1990-х, ми у відповідь послали спеціальний науково-технічний флот у вашу сонячну систему. Як відзначалося у більш  ранніх повідомленнях, флот стикався з опором, який був здоланий у кінці першого десятиліття наших взаємодій. З того часу, ми досягли більшого рівня довіри. Цей процес зараз привів до загального плану, який  направить нас до нашої об'єднаної мети - Республіки NESARA. Уявіть собі, що через декілька місяців після запуску цієї нової Республіки, ми зможемо формально представити себе вам. Після цього, ми зможемо ініціювати приземлення і зробити останні штрихи  до повної свідомості.

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Кінець року – зазвичай  захоплюючий час для нас. Ми радісно спостерігаємо і таємно допомагаємо різним релігійним церемоніям, які відзначають цей час року. Це – випадок, коли велика частина ваших енергій присвячена цим церемоніям. Ми пам'ятаємо, коли ми, як колеги, охоче брали участь в цих священних ритуалах. Ми розуміємо їх об'єднавче значення і маємо намір інформувати вас з того, що ми колективно знаємо. Люди розуміють, як ваша практика з цієї життєвої основної віри підтримує духовні аспекти Гайї. Те, що справді цікаво – як  ці вірування зміняться, як тільки ми матимемо спеціальну можливість звернутися до вас. Оскільки ваша свідомість зростає, то ви вимагаєте глибшого пояснення грандіозних значень цих завершальних моментів цього григоріанського року. Це ми маємо намір люб'язно зробити. Починаючи із завершальних днів Атлантиди, цей крайній час  викликав давні спогади про цей затонулий континент і його незгладиму спадщину.

 Ми дякуємо вам за ваші позитивні бачення. Ви дозволили ввести період коригування в цьому зовнішньому царству, яке потрібно перед тим, як буде формально оголошена республіка. Це майбутнє буде часом, коли багато хто з вас зможе продовжувати процес змін, які незабаром проявляться по всьому глобусу. Потенційно масивна війна була відвернена тільки тому, що ви залишилися відносно спокійними перед обличчям вірогідного лиха. Ми тільки продовжуємо дякувати вам за ваші афірмації і прекрасну силу ваших об'єднаних молитов і медитацій. Ці дивовижні енергії допоможуть вам при вашому легкому переході до нового управління і найбільш бажаного процвітання. Гайя радіє  разом з нами, спостерігаючи, як ваші дивовижні повноваження повертаються крок за кроком. Ви гордо демонструєте те, що Небеса завжди знали, і що є вашим дивовижним потенціалом. Насолодіться цим віком могутньої маніфестації. Ви дійсно – його  потужні співтворці!

 Давайте приймати рішення з надихаючою молитвою надії і милосердя. Усі ви рушили через період величезного розладу і розбитих бажань. Ми прибули в цей час з наміром, щоб кожен з вас зосередився. Уявіть собі широку річку енергії, яка тече вниз з Небес,  містячи в собі усе і наповнюючи усе вібруючим, небесним свіченням. Спостерігайте, оскільки ці енергії змінюють усе. Нехай світ бере ці енергії і посилює їх. Нехай ці прекрасні енергії починають швидко роздроблювати старе, насаджуючи повністю нову систему небесної віри. Подивіться, як трансформуються  життєві енергії в прекрасну багряницю, яка швидко збільшує базові вібрації Гайї і перетворює їх на саму захоплюючу тінь глибокого пурпуру. Поза цим свіченням, світ примиряється з тим, що уся ненависть швидко перетвориться в Любов, Єдність і Процвітання! Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні ми продовжили наші повідомлення. Давайте подивимося на це, як на славне завершення того, про що ми довго говорили вам. Обговорюйте це і знайте, що готові маніфестуватися багато дивовижних подій! Використайте  цей момент, щоб уявити собі усі ці елементи, а потім, разом, дозвольте нам створювати нову реальність для вашого довготерпеливого зовнішнього царства! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE