magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, November 4, 2016

Ukrainian -- Sheldan Nidle - November 1, 2016_ua


Шелдон Нідл – 1  листопада, 2016

7 Men, 18 Tzec, 13 Caban

Dratzo! Процес відокремлення ілюмінатів від людей продовжує рухатися вперед. Нова Республіка NESARA швидко оточує усіх, хто так чи інакше залишився лояльним до уряду США. Це тільки початок дії, яка нарешті здолає тих, хто  так довго незаконно управляв Америкою. У цей новий час, Америка стає кандидатом, щоб зайняти місце пліч-о-пліч з тими, хто так мужньо боровся, щоб запроваджувати цей набір урядів GESARA. Ми вітаємо усіх тих хоробрих чоловіків і жінок, які охоче жертвували собою для того, щоб настав цей новий час. Глобальна ревальвація настане швидко, щоб  стати всесвітнім скиданням валюти, а також законним початком нової фінансової системи. Завершальна смерть цієї самовпевненої кабали – дійсно  буде Удачею для людей цього світу. Це  остаточно дозволить усім, хто були провісниками нового процвітання, нарешті  взяти участь  в цьому процесі.  Окрім того, це дозволить  врешті-решт  нам подати петицію всесвітнім урядам "декларацію взаєморозуміння" з приводу цієї славної першої контактної місії. Це глобальне підтвердження є тільки першою і найбільш важливою частиною наших початкових анонсів.

 Ми маємо намір показати, що нове духовно-орієнтоване управління має потужного  небесного союзника. Наша мета – скористатися  нашою першою передачею, щоб покінчити з усією пропагандою, яка поширюється про нас через ваші кінофільми і телевізійні програми. Нам усім треба почати з нуля і зробити  загальне розкриття інформації про те, ким ми є насправді. Ми склали часовий графік стосовно того, коли кораблі зроблять їх початкові приземлення на цьому глобусі. Істотно, що ви упізнаєте нас. Важливіше всього для нового управління – працювати так, як планувалося і принести вам процвітання і свободу, яку ви   заслужили. Масові приземлення відбудуться,  як тільки ви  звикнете бути старанними  "наглядачами" їх і будете упевнені в тому, що усе відповідає тому, що ми  говорили вам. Як тільки ми відчуємо, що ця нова реальність працює і починає досягати її перших цілей, ми збираємося зробити дві речі. Спершу, нам потрібне масове приземлення, щоб представити вас вашим наставникам. По-друге, ми маємо намір представити вам наші  реплікатори. Потім встановлюється  швидкий шлях до повної свідомості!

 Дуже давно, темряві дозволили  розмістити її представників,  щоб вони відповідали за це зовнішнє царство. Небеса сказали їм, що цей час мав бути найчарівнішим моментом для усього людства. Агартанці знали це  і розказали  Майстрам про грандіозні декрети, які виходять із ВІЧНОСТІ. Ці потужні співи  призвели до великих змін, які  почали проявлятися тут тільки декілька десятиліть тому. Ці зміни привели один з наших науково-технічних Флотів до вашої сонячної системи. Цим хоробрим дослідникам сказали бути готовими для спеціальної місії, яка мала повернути вас  до повної свідомості. Отже, ми брали участь в революції свідомості, проведеній  Адміністраторами Небес. Зараз  навколо вас вирують події, які мають ввести нове царство заповнене  свободою і процвітанням. Використайте цей час, щоб  зробити швидкі плани для вашої дивовижної участі в цій прекрасній пригоді для вашого безперервно зростаючого людського Духу! Для вас шлях очищений, щоб ви вивчили тут ваше минуле і  відновили дивовижні здивування від  зіткнення з вашим істинним Я.

 Це возз'єднання, що наближається, між людьми, які мешкають на поверхні Землі і галактичними людьми цього великого сектора галактичного простору було довгим. Ваша історія, яку зберігали фаворити Ануннаків, ми спростували, оскільки ми однакові. Замість цього, наголошуємо на потенційних відмінностях. Брехлива наука фаворитів намагається встановити, що ви – нащадки  певних мавпоподібних істот. Ця нісенітниця повторена в різних інших науках, які продовжують заперечувати, що можуть існувати порожнини у внутрішній Землі! В результаті маємо багато локалізованого знання, якому потрібна велика ревізія. Для багатьох настане потрясіння, хто глибоко вірить в ці "факти", це  надасть нам можливість сформулювати нову науку. У цьому об'єднанні багатьох нових реальностей ви маєте усвідомити їх істинну історію. Вона включає точну природу Лемурії, Атлантиди і ваші три "Золоті Віки". У цій суміші, представленій вашими Вознесеними Майстрами,  ми маємо дати вам можливість нарешті зрозуміти, чому ви знаходитеся тут, і як важливо – ваше  повернення до повної свідомості! Ми можемо тільки сказати Алілуя! Алілуя!

Благословення милості і радості! Ми – ваші Вознесені Майстри! В минулий місяць спостерігався  початок успіхів, які мають призвести до нової Республіки NESARA і виплати великого глобального процвітання. Цей проект зайняв буквально століття. Падіння Ануннаків і їх фаворитів було довгим, з ретельною ілюстрацією зусиль. Зараз цей на вигляд нескінченний проект наближається до завершення. Ми просимо вас усіх  цінувати плоди цієї довгої праці. Наші різні члени всесвітньої мережі секретних, священних суспільств змогли встановити етап для повалення темряви. Вони також змогли розробити плани, щоб поширювати це велике багатство  з радістю і пристрастю тими, кого ми нещодавно інструктували в тому, що було потрібне. Ми радіємо від того, як легко усе це було виконано. Ми дякуємо і благословляємо Небеса за те, як  його грандіозні плани успішно змінили цю землю для Світла. Якими важливими мають бути наступні місяці!

 Більше всього, ми маємо намір подякувати кожному  з вас за те, що ви зробили, як колективно, так і індивідуально. Ваші благословення і позитивні бачення – ще один чинник у блискучому успіху, яким  зараз насолоджується Світло. Зважте на те, чого досягають ваші бачення. Ви робите можливим нове управління і свободу, і гарантуєте ваше власне дивовижне процвітання. Ми тільки просимо, щоб ви залишалися вірними вашим головним баченням на ваші багато проектів. Це тільки початок. Скоро, ми маємо прийти і навчити вас  вашій істинній історії. Використайте ці історії, щоб зрозуміти, наскільки ви дійсно важливі. Гайя залежить від вас, щоб здійснювати цю нову технологію, щоб очистити ваше зовнішнє царство і заставити себе підтримати її нові первісні умови. У цій реальності ви будете неминуче процвітати. Ми бажаємо збільшити наше менторство, відколи темні фаворити більше не зможуть  цьому перешкодити.

 Стосунки між вами і нами просуваються на інший рівень. Тисячоліття тому нам говорили, щоб ми підтримували легкий і постійний контакт з вами. Унаслідок природи цього темного царства, ми були обмежені у виконанні цього священного обов'язку. Зараз, оскільки обтяжливі умови минули, ми відкриті, щоб почати змінювати наші взаємодії. Тепер наші Ради готують новий підхід до того, як можуть відбуватися ці події. Агартанці  запропонували місця в Агарті, де, якщо необхідно, ми зможемо організувати спеціальні індивідуальні або групові навчання. Ми готуємо цей новий набір планів, який набуде чинності якраз перед  масовими приземленнями космічних сімей. Як ви бачите, набагато більш духовне царство має відбутися як для нас, так і для вас! Ми вітаємо ці майбутні зміни і знаємо, що вони можуть допомогти усім вам краще підготуватися до вашого майбутнього, як повністю свідомих Істот Світла.

 Сьогодні ми дослідили, що зараз відкривається навколо цієї кулі, оскільки завершальні шматки цього нового царства поміщаються на своє місце. Довга поїздка завершилася. Ми наближаємося до часу, коли ми зможемо по справжньому святкувати цю еру свободи, процвітання і нового управління! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir     

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE