magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Saturday, August 27, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл – 23 серпня, 2016



Шелдон Нідл – 23  серпня, 2016

1 Chicchan, 8 Uo, 13 Caban

Dratzo! Зараз відбувається великий рух уперед. Серед Старійшин і різних Королівських груп існує сильна і нез'ясовна тривога, що так чи інакше темрява шахраювала свою кончину. Це сильно забарвлює те, як ці потужні групи розглядають це величезне розблокування фондів. Наше завдання – довести, що ці погляди не мають ніякої основи. У теперішній час, працює наша масивна програма, щоб успішно протистояти цим необгрунтованим переконанням. Старійшини ясно бачать, що розблокування цього величезного запасу фондів не може привести до будь-якого провалу. Хоча темрява, можливо, може вкрасти деякі з цих фондів, ми маємо засоби, щоб швидко повернути їх і заарештувати тих, хто причетний до цього. Через цю  випробувану здатність, Старійшини і Королівські родини мають остаточно підготуватися, щоб твердо повторно встановити дату оприлюднення. Отже, ми  відчуваємо, що глобальна ревальвація валюти може фактично бути реалізована і тому дозволить розпочати комплексний процес ревальвації. Потім, ці масивні обміни можуть привести до поширення пакетів процвітання і до нового управління!

 Як тільки з'являться нові гроші, то вони просуватимуть безліч фінансувань, які затримувалися місяцями. Ці затримки зупинили реалізацію великої кількості зобов'язань, гуманітарних фондів і інших подібних проектів. Ми передбачаємо, що в наступні тижні, усі ці фонди, які виставили Китайські і Європейські Старійшини, можуть остаточно бути обробленими і поширенні до тих, кому  давно обіцяли ці дуже спеціальні гроші. Інше досягнення – нейтралізація  фаворитів темної кабали в теперішніх корумпованих урядових режимах цього царства. Ми упевнені, що ці рішення остаточні і дозволять  багатьом суспільствам світу, які наводнені цими грошима, формально  протриматися впродовж років. Ці фонди можуть швидко розпочати  ряд ключових поліпшень санітарних умов, водопостачання і житлових проектів. Вашому світу треба також покінчити з довгою залежністю від природних ресурсів Гайя. Ці проекти включають інший життєвий інгредієнт, а саме, покінчити з деструкцією природних екосистем. Звичайно, це все – тільки  початок!

 Це впливає на людство  безліччю різних способів. Зупинка продовження  злісних стратегій, які проектуються, щоб використати  релігійні шляхи цього царства, щоб створити лиха. Це  ці потенційні лиха, які турбують багатьох і викликають радість у лиходіїв цього глобуса. Отже, зараз є багато можливостей. Ваш світ швидко перетворюється і важливо швидко маніфестувати потік фондів. Багато хто готовий до остаточного завершення старого і початку стійкого маршу у напрямі нової глобальної резолюції. Ми бачимо, що  ваша зростаюча свідомість розвивається в новий і дивовижний спосіб. Стара віра викреслюється і повільно починає проявлятися нова реальність. Вона є в цьому свідомому обміні, який  є надією вашої нової і постійно зростаючої  реальності.

 Наші зв'язківці спостерігають усе, що відкривається і ми знаходимося в постійному контакті з Вознесеними Майстрами і нашими кузенами Агартанцями. Їх об'єднує міркування про те, що ви зростаєте у багатьох різних напрямах. Що дійсно потрібно – це деякий мудрий нагляд. Вам треба виявити історії, які були просто втрачені Ануннаками і їх злісними фаворитами. Цей процес – це щось, про що  ваші Вознесені Майстри повідомлять вам вперше. Ми маємо сприяти деталізації  цих прихованих подій через ряд обговорень з вашими наставниками, які розкажуть вам про це. Спочатку, Ануннаки використали передову технологію, яка пізніше дозволила фаворитам підтримувати благоговіння  і владу, експлуатуючи цю технологію. Цей повний набір минулих історичних епізодів треба розглядати детально. Ми володіємо історією, яка краще усього пояснює "подорож часу". Усе це  може дуже спантеличити. Так знайте, що багато чого вам треба розказати. Ці істинні історії мають встановити етап для вашого повернення до повної свідомості.

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Ми дуже задоволені тим, що відбувається навколо цього світу. Скрізь, нове поширення  свідомості  стає істотним чинником. Ви переміщаєтеся від того, чому вас учила темрява, і дуже бажаєте створювати  нові думки і нові шляхи. Незважаючи на це, є також старі сприйняття, які продовжують приставати до вас подібно до клею. Ми просимо, щоб ви користувалися спільними зобов'язаннями, щоб побороти ці труднощі. Просто пам'ятайте, щоб кувати нові шляхи і досягти прекрасних можливостей,  використовуйте  ваші спільні досліди. Ваша позитивність – ключ, який є вашим баченням. Ці речі можуть допомогти вам продукувати цілі, яких ви так бажаєте досягти. Отже будьте хоробрі і готові узяти життєздатні можливості. Ці дві якості можуть дозволити вам досягти великих справ!

 Кожен з вас зростає своїм власним  унікальним  шляхом. Вам треба зосередитися на кращому методі, щоб досягти вашого найвищого бажання. Одна з речей, яку вам треба зробити – ментально  повторно зосередитися на тому, як ви бажаєте здійснювати ваші плани. Іншими словами, сконструюйте "розумову карту".  Цей план може показати вам, покроково, як краще усього з'єднати ваше бачення. Багато хто з Майстрів робить це постійно. Ми зможемо потім використовувати це  в якості провідника, щоб фактично здійснювати те, що  вимагається, щоб завершити ці благословенні плани. Оскільки ви призвичаїлися для роботи з планами, то ви можете створити і легко маніфестувати те, що б вам не було потрібне, і спостерігати,  як діє ваш потік. Один з кращих способів зробити це – це  просто розділити вашу початкову ідею на необхідні кроки. Потім віддзеркальте це на те, як робить ваш потік в цьому  баченні. Решту буде легко зробити!

 Уся ця внутрішня обробка є важливою, щоб  отримати краще  розуміння того, як ви можете краще усього досягти того, чого ви хочете. Інший ключовий елемент – просто  виявити, як ви працюєте і зв'язуєтеся з своїм Я. Це відкриття того, як ви розвиваєтеся – ключ  до успішної роботи  з іншими. У усіх випадках, вам треба залишатися позитивними і розцінити ваші проекти, як успішні зусилля. Інший чинник – залишатися  сильною частиною глобального колективу. Те, що  відкривається – фактично   колективне підприємство. Це  ваше прекрасне, позитивне бачення, що разом з нашими зусиллями, дозволяє вам досягти успіху. Багато індивідуумів досягають великих подвигів тільки із-за того, що ви зробили, щоб встановити поле для них. Дякуємо вам усім  і благословляємо вас для енергій, які ви вільно надали цим проектам, щоб перетворити Гайю  і її народи. Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжили надавати вам повідомлення, щоб пояснити, що відбувається навколо цього глобуса. Усі ці події стали  можливими завдяки вашим позитивним баченням. Настав час для цих великих змін! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE