magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, August 22, 2016

Ukrainian -- Шелдон Нідл – 16 серпня, 2016



Шелдон Нідл – 16  серпня, 2016

6 Kan, 1 Uo, 13 Caban

Dratzo! Ймовірно з'являться дивовижні події. Ті індивідууми, які старанно уможливлюють вашу нову реальність, підтягують завершальні деталі, які потрібні  для успіху. Ці дії мають уповноважити розширені серії фондів до формального трансферу. Ми чекаємо цих трансферів, які схвалені  і формально визнані. Темрява знаходиться в муках поразки. Наступні обміни мають забити цвях  в труну тих, хто так зарозуміло управляв вами. Цим силам завдано поразки і тепер за ними ретельно спостерігають. Як тільки обміняють перші фонди, то темрява буде повністю ізольована від кожного з вас. За останні декілька десятиліть, ці жахливі сили майже оволоділи вашими душами. Небеса втрутилися і ми знаходимося  тут, як інструменти змін. Багато неймовірних людей, працюючих під сприянням Вознесених  Майстрів,  таємно працюють, щоб покінчити з цією загрозою для зовнішнього людства. Отже, ви знаходитеся на мису  нової, вільної і процвітаючої ери! Прихід  NESARA і нового управління – тільки  один знак цього дивовижного часу.

 Коли ми уперше прибули в цю сонячну систему приблизно два  з половиною  десятиліття тому, ви були в середині завершальних маніпуляцій Ануннаків. Темний континуум Анчара готував схему, щоб обійти договори, запропоновані Небесами після падіння Атлантиди. Темрява зробила усе, щоб спотворити те, що Атланти дійсно були. Зовнішнє людство стало підлим експериментом, щоб створити під-расу, яка мала знаходитися повністю під їх контролем. Ця нісенітниця закінчилася завдяки раптовому, хворобливому нападу на вислане потомство правителів, які були відправлені на землі біля сучасної Греції. Результуюча контратака затопила Атлантиду і залишила ваших віддалених предків уразливими до швидкого зникнення. Ануннаки побачили це,  як можливість закінчити грубі експерименти Атлантів. За наступні  3000  років, ваші предки вижили, з таємною допомогою  Агартанців і нас. Ця допомога привела кінець кінцем до різних священнослужителів, Вознесених Майстрів,  і до плану повернути вас до колишнього повністю свідомого стану.

 Цей спеціальний небесний план продовжувався приблизно 4000 років, щоб завершитися. Перша стадія була ковтаючими церемоніями, зробленими таємно, користуючись різними видами атомарного золота, срібла і платини. Ці спеціальні події допомогли думкам відібраних людей  рухатися все ближче до повного повернення до повної свідомості. Ці спеціальні "професіональні сили" сформували ядро священних секретних суспільств Майстрів. Їх завдання – використовувати  їх розумовий ріст і ріст свідомості, щоб виявити шляхи, як  перемістити цю реальність повільно і неухильно  у напрямі Світла. Наше прибуття два з половиною десятиліття назад дійсно прискорило те, що вони зараз роблять. Вас підготували завдяки священному Світлу Небес до  нових сприйнять, які  потрібні, щоб прийняти нашу присутність серед вас. Спочатку, ми стикнулися з дуже великими труднощами, оскільки Ануннаки виростили  у вас глибоку ненависть до іноземного. Вона змушує нас продовжувати повільніше, ніж ми хотіли б. Проте, ми можемо зараз придбати вашу довіру, оскільки ваші сприйняття про цей всесвіт швидко змінюються. Ми  обоє – на   грані великого взаємного прийняття.

 Ми дуже вдячні Небесам і Агартанцям. Небеса забезпечили нас місією, а Агартанці забезпечили нас житлом. Численні дослідники виявили концепт "Електричного Голографічного Всесвіту". Це  в основному те, в що наші учені давно повірили. Коли ми приземлимося, ми збираємося показати цю Правду і змінити ваш концепт про те, як діє таблиця Елементів. Це знання підтверджується древньою алхімією і дозволяє вам легко перетворювати елементи і розшукати "магію"  в простій атомній енергії. Ця наука Духу може переміщати об'єкти, незважаючи на їх вагу, і виконувати безліч подвигів, які ви зараз називаєте неможливими. Ця мудрість – частина  більшого знання існування повністю свідомої Істоти Світла. Наші Наставники мають дечому вас навчити. Решта матиме сенс тоді, коли ви належним чином будете користуватися цими знову придбаними здібностями. Коли ми прибудемо, то почнеться ваш час навчання про ці великі обов'язки. Це  також час свободи і процвітання. Ці події мають початися незабаром, як тільки будуть фактично доставлені перші фонди.

Namaste! Ми – ваші Вознесені  Майстри! Як ви можете бачити,  на горизонті з'являються події, які збираються змінити назавжди природу цієї реальності! Ми благословляємо ці зміни, знаючи, що ці перетворення – частина  дивовижного плану вперше використаного  Небесами еони років назад. Бог знав, що специфічний інтервал вимагав здійснення серії подій, які   пробудили б галактичний темний час до його спеціальної давно задуманої декларації. Це – ця  декларація, яка  дозволить вам переміститися у ваші кінцеві стадії реформації. Ви тепер вступаєте в ці кінцеві стадії. Початок цього має бути відміченим багатством, мудрістю і  ростом свідомості. Це – цей  ріст, який  встановить стадію для нового управління і прийняття позапланетних відвідувачів. Цей дивовижний набір фактів буде сигналізувати нам, що ваш період ізоляції закінчується. У цей момент  ви зможете запустити свої нові життя, час  повернення до цієї спеціальної галактики.

 Ми, Майстри, бачимо, коли ми зможемо відкрито знову познайомитися з кожним з вас. Вам треба представити багато спеціальних уроків. Дуже давно  вам  нав'язали амнезію, яка змусила вас забути, ким ви є і чому ви є тут. Ми  маємо намір представити вам велику масу  інформації, яка дозволить вам повністю зрозуміти ці питання і використовувати цю мудрість, як вступ до того, що мають дати вам ваші галактичні наставники. Оскільки ваша свідомість зростає, то ви також вимагаєте більше знання про те, як ви опинилися тут. Ці уроки мають бути вашим першим усвідомленням  цієї довго-незайманої області. Ви отримували багато несумісної інформації про ваше минуле. Ця плутанина вимагає повного розголошування, яке  покінчило б з вашим  замішанням і надало б вам можливість розширити ваші знання про ці  древні часи. Потім, ви можете  легко побачити, як ви прогресували від Атлантиди дотепер.

 Усі ці дані для того, щоб ви продовжували розпитувати вашого наставника по цих темах і що сталося з вами в дорозі. Вам треба звернути увагу на широту вашого центру і однаково життєво важливо для вас посилити ваше бачення і подивитися, як важливо це для вашого процесу перетворення. Сили, запозичені у вас – все  ще там. Настав час повернути їх і  колективно об'єднатися, щоб використовувати ці здібності і вчитися, як посилити їх в найпозитивнішій формі. Прямо попереду вас – час, щоб зрозуміти це, користуючись вашими потужними тихими моментами, щоб  усе об'єднати. Багато чого збирається відбуватися одночасно,  як тільки  фактично почнеться процвітання. Отже, життєво важливо, щоб ви використали  ці спеціальні  часи, щоб повністю абсорбувати те, що відкривається навколо вас. Майте на увазі, що багато чого очікують від вас,  як тільки цей час почне свої перші прискорення.

 Сьогодні, ми продовжили свої щотижневі повідомлення. Цей момент – спеціальний, оскільки він відмічає час для ряду важливих "прискорень", про які ми згадували на початку. Будьте готові  повністю прийняти безліч дивовижних подій! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE