magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Monday, September 28, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - September 22, 2015



Sheldan Nidle - September 22, 2015
Шелдон Нідл - 22 вересня, 2015

5 Chicchan, 18 Zip, 12 Manik

Selamat Balik! За минулі декілька місяців, цей світ прогресував від світу, в якому темна кабала все ще управляла до світу , де ці непристойні шахрайства потрапили у безвихідь. Різні групи наших Земних союзників остаточно усвідомлюють, як треба пристосувати цей всесвітній сценарій. Оскільки свідомість в цьому царстві піднімається, то фінансові системні зміни і нове процвітання вимагають виявлення. Ми попросили, щоб цей набір точних процедур був зроблений  набагато швидше. Ця вищезгадана порада  була значною мірою проігнорована. Зараз настав час для цих змін, щоб проявити  і пояснити  вам. Майбутнє процвітання - просто інструмент, яким ви можете досягти своїх мрій. Користуйтеся цими символами влади, щоб переробити ваш світ в мирний і гармонійний світ. Усвідомлюйте те, що ви робите. Нехай це усе лине потоком і користуйтеся вашими синхронними силами, щоб змінити речі граціозно і божественно. Цьому світу треба змінитися і змінити те, як він сприймає себе. Старі насильницькі шляхи вимагають закінчення. Різноманітність культури вимагає шанування. Ви живете  на  дивовижній землі з технологією, яка  покінчить з бідністю і голодом. Світ  вимагає побачити себе як велику і славну сім'ю!

 Оскільки ваше царство просувається  до нової реальності, то ніколи не забувайте, ким ви є і що ви стаєте одним цілим. Ніколи раніше зовнішнє людство Землі не мало  здатності звільнити себе від усіх бід, які турбували його  починаючи з Великої Повені приблизно 10 тисячоліть назад. У той час, Ануннаки, служачи вашими темними повелителями, фактично ввели систему, що змусила кожного страждати. Ви знаходитеся в точці, де це грандіозне страждання буде трансформовано. Ви входите в  час, де процвітання і нове управління – дозволить  вам перетворити Гайю на рай. Людству  більше не буде  потрібне сільське господарство, гірничодобувні  і інші галузі, які шкодять вашій дорогоцінній планеті. Ви швидко розвинете нову перспективу, яка дозволить вам користуватися вашою зростаючою свідомістю, щоб змінити кожну культуру на поверхні Гайї. Ця нова глобальна суміш людства – встановить  стадію для нашого прибуття. Ви можете остаточно зупинити  вірування в  прямі брехні кабали. Уряд може формально покінчити з приховуванням  НЛО  і підготувати вас до нашого прибуття. Це дозволить нам почати ряд передач про наші початкові цілі.

 Перші цілі включають наших наставників. Усі ви жили у величному неуцтві починаючи з вашого народження. Вас годували купою легкого чтива, вперше придуманого Ануннаками  еони років назад. Ці сприйняття  реальності треба відкинути і придбати нові сприйняття,  засновані на новому і свідомішому  наборі  реальностей. Ця стара матриця Ануннаків зробила вас поступливішими і зробила це набагато легше,  ніж  ваші урядові і інші майстри, щоб маніпулювати і управляти вами. Ці "контрольні точки" треба замінити  вільним роздумом і нещодавно придбаним умінням знову розрізнити ключі, які можуть використовуватися, щоб визначити, коли вами маніпулюють. Це грандіозне завдання  для вашого наставника, щоб  передати їх вам. Це потрібно  зробити тонко з включенням реставрації  вашої древньої і сучасної історії. Ця історія буде  наповнена  дуже важливим поворотом істини. Деякі істини про  ваші війни  і  використання  вашої економіки, як запоруки олігархії бути  найбільш просвітленими. Ви готуєтеся стати галактичною людиною. Час останніх 13 тисячоліть вичерпаний і треба ознайомитися з  логікою декретів Небес, які  дають повне  пояснення.

 Інша мета - описати вам, на що схоже  бути  галактичною людиною. Ви знову придбали здібності, які дозволяють вам здійснювати божественні інструкції Небес. Фактично, ви стаєте  фізичним Ангелом. Це означає, що ви можете зробити безліч справ. Робота наставника – не  лише переглядати ваше життя, але якомога краще  пояснити вам ваше майбутнє життя в повній свідомості. Ваша наука ставить питання, що означає "повна потенціальність". Усе це  буде  досліджуватися  з вашим наставником. Наша історія з вами дуже довга. Ми допомагаємо вашим Вознесеним Майстрам, оскільки ви знаходитеся в стані, де ви можете попросити про небесну допомогу. Нині цей процес  частково відхиляється матрицею, яка створює цю теперішню  реальність. Цю матрицю зараз надзвичайно ослабляють великі хвилі енергії, що приходить із  вашого галактичного ядра. Ці хвилі енергії значно допомагають в тому, чого досягають наші Земні союзники. Ця об'єднана дія знаходиться на  грані дивовижного успіху. Вона  принесе  нову реальність, яка  возз'єднає вас з вашою сім'єю з Внутрішньої Землі, Духовними і Космічними сім'ями! Осанна!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли  з грандіозними вістями і дивовижними новинами! Темна кабала повністю самозакохана. Вона відмовляється коритися усьому тому, що роблять наші земні партнери і отже, приходить час для загибелі її влади. Гайя  просто є їх  заставою і вони користуються їх страшними пристроями, щоб підкреслити не важливість наших різних союзників. Темрява знаходиться зараз на краю її кончини і наші численні союзники мають незабаром застосувати їх власний "смертельний удар", щоб завдати поразки цим злим тюхтіям. Попереду у вас, мої Діти, лежить  найпрекрасніша реальність, наповнена радістю, свободою, процвітанням і новим управлінням, присвяченим вашому взаємному щастю. Старе буде відкладено в сторону і нова ера піклування про Гаю буде  початком вашого зростаючого присвячення  богослужінню. Разом, ми маємо сформувати грандіозне об'єднання допомоги  усьому на поверхні Гайї. Буде тільки мир, співпраця і зростаюча свідомість служіння  один  одному  і Гайї. Ви маєте побудувати найпрекрасніше царство. Небеса   спустяться  на Землю! Алілуя! Алілуя!


 Ця реальність – в переході. Вона благословенна і готова зробити пропозицію Небесам. Великі хвилі божественної Любові навіть зростають, як ми говорили вам. Будьте готові слухати і переміщатися  завдяки ентузіазму  цих дивовижних наборів подій. Це царство переміщає кожного з вас у все вищу і вищу свідомість. Ви берете участь в русі, який містить в собі усі народи і усі нації. Наше благословенне завдання – направляти вас до центру цього наймилостивішого і божественного Світла. Оскільки ви розкриваєтеся, ви стаєте фізично різними. Ця різниця хвилинна. Все  це - частина процесу, який переміщає цю реальність. Ми Майстри схвильовані значенням цього великого духовного переміщення. Це примушує багатьох стати більш духовно орієнтованими. Щодня, ми знаходимо Істот, які готові попросити нашої допомоги і ми просимо наших  численних відданих забезпечити цю благословенну допомогу. Ви дуже близько до самого благословенного нового дня!

 Це царство знаходиться  зараз в переході від жахів темряви. Чи означає це, що усе  зміниться в одну мить? Не реально. Що вам треба зробити, щоб залишатися позитивними. Будьте готові отримати. Будьте також готові користуватися цією позитивною енергією, щоб допомогти проявитися цій допомозі. Зробіть так,  знаючи, які ви потужні  і наскільки позитивнішими  ви маєте стати. Ви, дорогі Діти, – Світло     цього світу. Ви – свічка  Світла, яку ніхто не може загасити. Користуйтеся цим, щоб перенести дива цього часу  до швидкого здійснення надій. Згадайте всі, ким ви дійсно є. Будьте сильні і незворушні. Нехай темрява знає, що її  день справді  приходить до  раптового кінця. Ви – коло  прекрасних  Істот, які мають привілей, щоб бачити чудеса, які дуже скоро з'являться  перед вами. Отже, зможіть залишитися сильними і позитивними. Ми позаду і попереду вас. Ми штовхаємо  і ведемо  вас до дуже гідної фінішної лінії!!

 Сьогодні, ми надали вам щотижневий звіт про те, що відбувається  навколо цього глобуса. Дух постійно рухається над водами цього царства і готує цю кулю для її  найграндіознішого переміщення в нову реальність. Ця земля жива і готова наповнитися  чудесами і божественними діями Небес. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE