magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, September 2, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - September 1, 2015


Sheldan Nidle - September 1, 2015
Шелдон Нідл - 1 вересня, 2015

10 Kan, 17 Uo, 12 Manik

Selamat Balik! Ми знаходимося в грандіозному часі переміщення! Темна кабала продовжує слабшати. Договори - на місці, які  рішуче окреслють її кончину! Темрява була вимушена підписати договори, які описують, як  закінчиться Федеральний Резерв США  і як буде здійснюватися ревальвація. Ці серії документів також пояснюють, як GCR (Глобальна Ревальвація Валюти) - перемістить світ до модифікованого золотого стандарту і перетворить ваш світ в новий набір валют, заснованих на золоті і сріблі. Цей набір валют має діяти під новою банківською системою, уперше запропонованою Китаєм і Росією. Цей надзвичайно прозорий канал інвестування буде засобом,  за допомогою якого можна інвестувати  великий надлишок грошей в безліч  дуже необхідних гуманітарних  і інфраструктурних  проектів. Разом з ними наступить процвітання, яке має бути використаним, щоб поступово виводити гроші як інструмент цінності. Будуть представлені технології, які перемістять  вашу свідомість вище простого концепту "гроші". Вам треба сприйняти вашу  реальність у більш духовному  сенсі. Оскільки ваша свідомість зростає і ви знаходитеся на  краю "контакту," ви маєте побачити нову реальність, яка значно змінює те, що ви зараз вважаєте можливим.

 Ми знаходимося у благоговінні того, як швидко ви перетворюєтеся. Оскільки ви швидко просуваєтеся до першого контакту, то ви маєте засвідчити ряд дивовижних речей. Небеса розпочали це тисячоліття назад за часовим графіком. Тільки у 15-их  роках, ви просунулися до точки, де стала більше не можливою всесвітня велика пожежа. Крім того, ви завдали поразки зусиллям темної кабали, яка може переконати вас, що її  армії дійсно роблять правильно. Ви створили ряд поглядів, які утруднюють це, щоб будь-яка нація користувалася будь-яким видом виправдання, щоб почати або регіональну, або глобальну війну. Ці нові погляди з'явилися  завдяки зростаючій  веб свідомості, яка оточує вас. Щодня, ви зростаєте  у свідомості, оскільки або Небеса, або наші медичні команди змінюють вашу структуру. Ці перетворення ваших чакр  або ваших головних нервових систем - причина того, чому темрява не в змозі зупинити ваш розвиток. Небеса заявляють нам, що ви знаходитеся вище точки, де можна було зупинити це грандіозне перетворення. Все ще можливі тільки серії затримок відносно вашої фінансової системи. Це  зараз досягає моменту, де навіть це темрява  більше не може зупинити!

 Ви фактично близькі до першого контакту. Головні уряди, керовані темною кабалою, втрачають здатність регулювати глобальні події. Світло і його численні компоненти дуже близько, щоб  відсторонити  цих древніх хвальків. Найголовнішою подією скоро буде фактична ревальвація  і реалізація її наслідків, Глобальна Ревальвація Валюти (GCR). Це тільки перші кроки, які призведуть  до валюти, заснованої на дороцінних металах і виправленої нової банківської системи. Завжди майте на увазі, що з ними приходить велика кількість  зараз ізольованих технологій. Серед них є процесор, який може трансформувати спосіб, в який  ви отримуєте свою їжу, одяг і захисток. Крім того, також зміниться те, як вас забезпечують  електричною енергією, яка посилює ваше життя. Ви звільняєтеся від вікової необхідності займатися сільським господарством, гірничими роботами і навіть риболовлею. Ви маєте бути здатними створити  суспільство, яке покінчить з  вашою довгою залежністю від грошей. Ви над прірвою великої нової реальності. Ви  близькі до виду глобального суспільства, до якого ми дуже звикли.

 Перший контакт, нині, може здаватися майже неймовірним. Все ж речі, які ви винайшли за минулі півтора століття, найбільш дивовижні. Проте, більшість з них була ізольована всесвітніми головними урядами по сильному запиту темної кабали і її  повелителів Ануннаків. Цей процес тримав вас в темпі, який з тріумфом  експлуатувався темною кабалою. Навіть з цим видом керованого прогресу, ви перемістилися   від "сталевого віку" до комп'ютерного віку менш ніж за 50 років. Наступний крок має бути дуже грандіозним. За менш ніж десятиліття, ви переміститеся від комп'ютерного віку до дуже духовно орієнтованого віку. Ріст свідомості ставить під сумнів  усі старі шляхи. Ви створюєте серії електронних субкультур, які значно змінюють розрив  між типовим підлітком і тим, хто знаходиться на ранніх стадіях вищої освіти. Ці розриви поколінь  зростають і віддзеркалюють, як швидко ви починаєте підніматися і користуватися вашими новими рівнями свідомості. Це тільки найпростіші  начала того, що чекає вас попереду.

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ваш світ знаходиться  зараз в переході, оскільки священні декрети Небес стають очевидними. Скрізь Світло і його багато могутніх частин розвінчують  темряву і її заблудні  шляхи. Ми бачимо, як ті, хто так зарозуміло думав, щоб обійти Небеса починають капіталювати перед тими, хто сміливо здійснив його божественні команди. Скоро ви маєте радіти, оскільки ваші численні благословення і нове управління мають люб'язно святкувати перемогу  над темрявою і її численними групами  фаворитів. Ці бестії мають бути ув'язнені  і відокремленими від громадськості, і таким чином   вони не в змозі вплинути на створення цієї нової реальності. Додатково, шахраї мають бути позбавлені  здобутого нечесним шляхом їх багатства і зріктися від  будь-якої форми взаємодії з їх колишніми партнерами. З цією ізоляцією, ви остаточно будете  здатні створити об'єднання, які сформують нове управління. Ці заходи  перебудують  ваш світ і зроблять можливим  божественний план Небес!

 Те, що зараз відбувається – це момент, коли ви маєте бути звільненими від залежності останніх тринадцяти тисячоліть. Потім, ви  по справжньому станете дитиною завжди люблячого Творця. Коли ваші предки уперше прибули сюди, вони були вільні, повністю потенціальними Істотами. Ці Істоти не знали ні смерті ні багатьох страхів  і тривог, які зараз переважають у вашому житті. Кожне життя проживалось  в Любові і, по суті, як частина божественного циклу життя. Ці  Істоти володіли  Світловими тілами і були в постійному контакті з безсмертними Ангелами і священними Наставниками. Кожен день  був наповнений радощами і екстазом, даним Небесами і цим фізичним царством. Зараз ви майже знесилені  обмеженою свідомістю, яка наповнила ваші життя страхом  і тихим відчаєм. Майбутній час - це час,  до якого ми маємо ретельно вас підготувати. Наші навчання – головна частина  того, з чим ви маєте стикатися.

 Багато тисячоліть тому, Небеса записали, як  мало куватися із священних духів людства Братерство і Сестринство Світла. Вибрані наставники  спостерігали і коли треба, проводили церемонію, щоб змінити вибраних  для безсмертя. Їм доручалося  допомагати, надаючи милосердя і клопотання  за  тих смертних духів, хто пройшов і/або тих, хто вимагав спеціального керівництва. Це робилося, щоб зробити кожне життя частково терпимим і, щоб показати, що Творець, ні в який спосіб не покинув їх. Як Вознесені Майстри,  ми маємо численні священні обов'язки, щоб  показати, що кожне життя було дійсно присвячене Творцеві. Ці благословенні акти - невід'ємна частина позитивного набору актів, які люб'язно переміщають людство вперед. Наступні кроки мають повторно підключити вас до священного і божественного. Ця дія має  закінчитися з вашим поверненням до повної свідомості. Осанна! Осанна!

 Сьогодні ми продовжили наш щотижневий обов'язок, а саме, щоб інформувати вас про те, що з'являється  навколо цієї найпрекраснішої блакитно-зеленої кулі. Гайя готує себе, щоб переробити цю зовнішню реальність, поки ви трансформуєтеся в найпрекраснішого і божественного метелика! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE