magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Wednesday, January 7, 2015

Ukrainian -- Sheldan Nidle - January 6, 2015

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Sheldan Nidle - January 6, 2015
Шелдон Нідл - 6 січня, 2015

6 Cimi, 4 Chen, 11 Ik

Dratzo! Ми прибули з  деякими дуже цікавими новинами! Процес, який змінює вашу реальність, продовжує рухатися вперед незважаючи на спроби темної кабали затримати його. Це змусило відмовитися  анонсувати справжнє начало для доставки ваших пакетів процвітання. Темрява, повністю, не в змозі запобігти початку цих постачань. Проте, цей процес просувається до часу, коли може бути публічно помічений такий успіх. В цілому, ми задоволені, що ті уряди, зараз керовані темрявою, дійшли до загину. Перший місяць Нового року обіцяє дати вам процвітання і управління, яке довго пророчили  вам. Наші земні союзники налагоджені здолати будь-які можливі перешкоди і дати вам нову фінансову систему. Ця система  викличе сильнодіючу перебудову різних режимів на Заході і швидко створить нове управління. Це нове управління  остаточно дозволить відбутися розголошуванню. Воно - це драматична подія, яка рухає вперед світ. Багато чого  відбудеться, як тільки трапиться цей спеціальний момент. Наш персонал готовий анонсувати себе і відкрити канали зв'язку з вами.


 В цей момент, енергії мають забезпечити нам прохід, щоб почати для вас серії анонсів. Отже, всі серії подій мають неминуче призвести  до масового приземлення і початку  ваших навчань  з нами. Вознесені Майстри  і Агартанці  планують пребагато пояснити вам вашу історію. Це має охопити  навіть прихід  і істинні значення великих  релігійних  філософій, які є основною вірою для більшості з вас. Ви вимагаєте свідоцтва і загального перерахунку того, що фактично сталося. Цей божественний набір історій треба знову встановити і без маніпулювання, оскільки було багато  випадків з тим, чим  ви зараз володієте. Темрява вміло брала те, що корисніше всього для її власних цілей  і реструктуризувала ті речі, в які ви тепер глибоко вірите. Наша точка зору - просто надати правду і дозволити вам відкрити знову те, що дійсно відбувалося. В цей момент, ви можете почати бачити, як великі аватари бажали, щоб ви були. Це засновано на Любові, Світлі і великій Єдності  усього людства.

 Наша місія до вас грунтується на цих грандіозних принципах. Ми прийшли з необхідністю дізнатися більше про вас і в належний божественний момент  проявити себе для вас. Багато чого продовжено, що  в наших умах викликало затримку в цих найбільш важливих анонсах. Проте, індивідууми і групи, які  існують у ваших суспільствах, присвячені прояву нової реальності, заснованої на правді, свободі і глобальному процвітанні. Існують, давно приховані темрявою, засоби до відкритих  технологій і багатства, яке звільнить вас від важкої роботи щоденного життя. Ми можемо крім того заявити, що  там є засоби, щоб закінчити війну, якою темрява довго користувалася, щоб тримати нації і народи окремо. Кожному з вас треба глибоко зазирнути в душу і справді  розрізнити, як ці " дурощі " грали з вами. Здібності  темної кабали  не можна  завищувати. Вона  тримала вас, ведучи свій "бізнес" буквально впродовж тисячоліть. Зараз приходить час зупинити цю нісенітницю і використати  вашу  внутрішню Любов, щоб побудувати нову епоху для людства.

 Наші союзники щиро бажають вам спланувати і бути готовими імплементувати  шлях у напрямі виконання вашої частини, щоб надати нового вигляду цій  теперішній  реальності. Наше завдання - спостерігати за вашими масовими зусиллями і допомагати вам краще зрозуміти  безмірність того, чого ви збираєтеся досягти. Цей процес зайняв у  вас приблизно 13 тисячоліть. Ми прийшли бути тими, хто дасть  вам завершальний поштовх у напрямі вашого успіху. Ми знаємо, що тепер ці зусилля  викличуть у  вас деяке розчарування. Скоро, ви станете більш  об'єктивними і будете сміятися  над всім цим. Проте, прибуває час, щоб зробити великі речі. Будьте добрі один до одного. Будьте готові допомогти вашим взаємним справам і тішитися вашим новим досягненням ваших прав і вашого нововідкритого процвітання. Усвідомте, що ця система тимчасова. Повна свідомість надасть вам зовсім іншу точку зору  на те, що сталося і що  відбувається. Гроші  і все інше, що йде за цим, - просто ресурс, який  дозволить вам почати розвивати новий філософський погляд на життя. Це має добре служити вам, оскільки ви трансформуєтеся у повністю свідому особу.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми звертаємося до вас з деякою дивовижною інформацією. Спершу, нехай це стане відомими для усіх, що наші партнери діловито починають свою частину доставки «до запитання». Гроші переміщають  спеціальні  групи до тих, хто фактично принесе вам  це процвітання. Світло очікувало, що темна кабала використає багато доступних технологій, щоб утруднити ці зусилля. Отже, не було ніякої несподіванки, коли це сталося з нашими першими спробами у кінці минулого григоріанського 2014 року. Отже, ми змогли зупинитися і виправити те, що ми робили. Фактичний метод, щоб наші постачання були  успішними, вимагає абсолютної секретності. Ми говоримо це тільки тому, щоб інформувати вас, що постачання мають просуватися без будь-яких фанфар. Кожен з вас - матиме особовий трастовий рахунок. Як тільки ви зробили попередні переговори, то будьте уважними до безпеки. Ці постачання швидко приведуть до нового управління. Прислухайтеся ретельно до першого анонса. Потім зробіть те, що буде запропоновано.

 Нове управління  запропонує  ряд стратегій відносно того, як сприяти безпеці цих спеціальних фондів. Використайте ту, яку ви відчуваєте найбільш  відповідною. Життєво важливо, щоб ви починали поширювати це багатство навкруги. Крім того, урядові фонди, як наприклад податкові відшкодування і збільшення ваших громадських пенсій, мають почати свій кругообіг. Скористайтеся ними,  щоб допомогти росту ваших місцевих економік. Також буде ряд нових банківських правил. Ці правила мають допомогти вашій власній передислокації ваших фондів. Знайте, що ми глибоко бажаємо вам, щоб ви купили хати, автомобілі і інші ресурси. Це підтримає  тих, хто має користуватися фондами, щоб відновити виробництва і інфраструктури ваших економік. Опора на ці різні гроші - дозволить вашим місцевим економікам ремонтувати і відновлювати виробничі елементи і потрібні основи масово покинуті темною кабалою.

 Ми пояснюємо це заздалегідь, щоб підготувати вас до того, що  або незабаром  станеться, або  зараз йде повним ходом. Ми найбільш приходимо в захват від того, чого досягли партнери. Це було навіть більш важким завданням, ніж спочатку думали багато з наших партнерів. Ми також самі задоволені тим, що  дозволили зробити Агартанцям і нашим космічним друзям найновіші укази Небес. Тому майбутній час – буде часом, наповненим справами, які відсторонять кабалу  від влади і дозволять  масові арешти всього  керівництва цієї злісної групи. Ця нова реальність має бути установлена  швидкими етапами. Кожен сегмент має отримати час, щоб ви повністю охопили і зрозуміли його основні значення. Коли усе буде зроблено, ви маєте бути готовими до наших уроків і до прибуття  нашої космічної сім'ї. Це - дійсно буде найкращий із часів. Алілуя! Алілуя!

 Сьогодні, ми пояснили вам, що відбувається. Візьміть цю інформацію і будьте терплячими. Як відомо, краще – приходить зараз. Будьте готові і готові до цих справді  вражаючих змін. Не розчаровуйтеся, якщо ці завершальні кроки займуть трохи більше часу. Нова епоха для людства – остаточно готова для маніфестації! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   



No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE