magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, January 29, 2015

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 27 січня, 2015



Sheldan Nidle - January 27, 2015
Шелдон Нідл - 27 січня, 2015

1 Manik, 5 Yax, 11 Ik

Dratzo! Ми прийшли  із сприятливішими вістями щодо процесу постачання до вас благословень. На минулому тижні  ми побачили, що досягнуті великі  серії контрольних точок. Деякі дивовижні події приречені відбутися на майбутньому тижні. Ви зараз фактично знаходитеся  на грані начала прибуття різних благословень. Ми перебуваємо в екстазі, але це дійсно факт. Коли ми прибули сюди приблизно два з половиною десятиліття назад, ми були спочатку здивовані в повній зарозумілості темних сил, які були відповідальні за ваші глобальні суспільства. Ці індивідууми здавалися повністю несхильними, щоб покорятися священним декретам Небес. Ми також були інформовані вашими Вознесеними Майстрами, що відсутність турботи була нормою для цієї темної кабали. Багато наших  старійшин повідомило нас про це і попередили нас, щоб ми були готовими впровадити  небесні укази тільки тоді, коли наші земні союзники дозволять це. Ми приводили серії довгих обговорень з багатьма союзниками відносно того, чому все ще відбувається це безумство. Ми провели ряд бесід на тему, що тут відбувається. Ми вирішили допомогти нашим  союзникам тільки після того, як дійсно отримали належний дозвіл. Це змінюється тільки із-за позитивного зворотного зв'язку, який ми тепер отримуємо.


 За ці роки, ми виявили тільки, яким перевернутим догори дном було це глобальне суспільство. Ваші суспільства засновані на багатстві, і особливо на владі. Гроші, дуже примітивний засіб обміну товарами, були зростаючою важливою персоною цього дуже дивного царства. Ми негайно запитали у наших земних союзників, чому приховувалася технологія, яка була здатна припинити цю нісенітницю. Наші союзники забезпечили нас повною історією влади і як фаворити були все ще тут життєвою силою. Наші союзники говорили нам, що засоби, щоб трансформувати це - в процесі. Темна кабала легко присікла не лише цю передову технологію, але і  усвідомлення нашого існування. Нам говорили тільки, як  одержима спрагою влади,  кабала  заключила  ряд спеціальних договорів, які дозволили Анчаріанцям  викрадати, оскверняти  і експериментувати на їх товаришах. Ця планета була спеціальним темним експериментом. За останні 13 тисячоліть, темрява і її обрані фаворити переконали зовнішнє людство повірити в їх страшну нісенітницю. Це аранжування закінчувалося,  оскільки  обране зоряне сім'я і інші Істоти Світла інкарнувалися  в цей світ.

 Древні сім'ї і Вознесені Майстри   поступово поліпшили цей процес. Наша участь у вашому великому перетворенні мала служити постачальниками потрібних технологій,  оскільки спеціальним посланцям треба було переконати кабалу, що її  дні справді полічені. Це забрало багато часу, щоб остаточно переконати кабалу, що їх  влада блякне. Минулі декілька років показали, що наші земні союзники повільно здобувають контроль. Ось чому, зараз можуть відбуватися  будь-які постачання. Ми продовжуємо обмежувати речі, які темна кабала  бажає зробити, як дуже близько до орбіти Землі, так і  біля вашого Місяця. Незважаючи на це, темрява продовжує сподіватися, що вихід із  її скрутного становища все ще можливий. Ось чому сталися ряд затримок за минулі декілька місяців. Наша відданість до нашої злегка переглянутої  місії остаточно дозволила темряві пом'якшати і дозволити провести різні постачання процвітання. Наші зв'язківці сповіщають нас про багато постачань, які відбудуться дуже скоро. Отже, ми щасливіші повідомити вам, що ви знаходитеся  дійсно на грані отримання ваших благословень!

 Небеса продовжують рухатися вперед із спеціальними провадженнями, які готуються для вашого завершального перетворення на повністю свідомих Істот. Наступний набір перетворень  включає  ряд важливих коригувань багатьох ваших головних чакр.  Самі життєво важливі - додаткові зростання вашого Джерела Мрій на тильній стороні вашої голови, також як і шишковидної залози і гіпофізу. Вони можуть викликати деякі  головні болі, розпливчате бачення, безсоння і навіть деяке накопичення втоми. Ваша голова, іноді,  може здаватися дуже важкою. В той же час, ви маєте більше знати про наші медичні команди. Коли ви почнете ледве застосовувати цю нову головну систему, то ви можете почати відчувати нас, навіть, коли ви спите. Для тих, хто знаходиться у більш прогресивному стані, ми інструктували свої команди, щоб вони встановили попередній контакт. Ця м'яка взаємодія  дозволить вам знати, що ми працюємо з вашими ангелами-хранителями, щоб підготувати вас для контакту і для отримання вищої ступені  свідомості. Створення   всіма нами  нового царства тільки, тільки почалося!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! З'явився шаблон стриманої згоди. Темна кабала усвідомлює, що Небеса перемагають. В наступний період часу легко з’явиться перемога. Декрети ВІЧНОСТІ остаточно починають переважати. Ми щасливіші повідомити, що завершальні тести і необхідні провадження підготують вас, щоб отримати великий масив благословень. Ми просимо вас залишатися позитивними і благословити разом з нами ці славні результати. Гайя також готує засоби для  трансформації її поверхні. Навіть Сонце співає! Темна кабала бачить, що  її час майстра  цього царства закінчується. Ми можемо заявити, що наші численні щоденні молитви і священні наміри змінюють цю реальність тільки завдяки вашій великій допомозі. Це царство танцює, оскільки ви щодня концентруєтеся, щоб помножити те, що ми робимо. Знайте про це і продовжуйте допомагати нам в цьому благородному завданні. Небеса благословляють нас і користуються цією величезною енергією, щоб перетворити це царство. Алілуя! Алілуя! Алілуя!

 Оскільки темрява починає блякнути, її блеф - що нічого не відбувається. Проте навколо вас мають місце багато життєвих подій. Гайя збільшує рівень, підвищуючи морське дно. Прибережні долини повільно заповнює морське життя до вищого рівня благополуччя. Ви випробовуєте наступний набір фізичних перетворень. Енергія, яку утримає це царство, зростає у вібрації і силі. У цілому, це царство готує себе до великого перетворення, яке  поверне усьому живому  його повний потенціал. Ця складність - це інші серії витончених знаків. Гайя, по команді Небес, готова  рухатися вгору і об'єднати знову  її  внутрішнє і зовнішнє царства. Розділення, яке тривало впродовж тисячоліття, - закінчиться. Зміни Гайї будуть віддзеркалюватися на інших живих світах, які утворюють цю сонячну систему. Будова цього сектора фізичності  буде  докорінно змінена.

 Як Вознесені  Майстри,  ми дивимося на ці прекрасні царства і благословляємо цю дивовижну роботу. Небеса і Творець завершують велике пророцтво,  сказане  вічність назад, коли уперше з'явиться фізичність. Починаючи з цього часу, з'явилися серії творінь, одне над другим. Ми зараз знаходимося  в шостому із них і божественно спостерігаємо,  як кожен набір подій об’єднується  з іншими. Цей природний процес – щось дивовижне, не лише для спостереження, але і також, щоб брати участь. Скоро ви приєднаєтеся до нас, оскільки ця дія сформує вас належним чином до стану  фізичних ангелів. Ви залишите колесо карми і збалансуєтеся, щоб повернути ваше священне Існування. Ми насолоджуємося цим набором здивувань і знаємо, що ви підготували  для нас багато інструкцій. Будьте терплячі,  приймаючи численні  зміни, що відбуваються  з вашим світом і вами. Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжували свої повідомлення. Багато чого зараз готове відбуватися! Ви стоїте над грандіозною прірвою, створеною Небесами. Будьте готові перестрибнути в нове царство, коли Небеса дадуть належні сигнали. Знаки - процвітання, нове управління і повернення вашого Богом даного суверенітету. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE