magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, December 12, 2014

Ukrainian --- Шелдон Нідл - 9 грудня, 2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Sheldan Nidle - December 9, 2014
Шелдон Нідл - 9 грудня, 2014

4 Etznab, 16 Yaxk'in, 11 Ik

Dratzo! Ми прийшли пояснити, що тепер відбувається навколо вашого глобусу. Темні фаворити, хто управляє вашим царством - у дуже скрутному становищі. Стратегії, які завжди працювали, щоб одурманити Світло, більше не працюють. Спеціальна контрстратегія зараз веде до поразки кабали. Отже, вони знаходяться в підвішеному стані і не в змозі рухатися вперед з перемагаючим планом. Ця дилема викликала паніку в їх глобальному лідерстві. Великі міжнародні фінансові групи послуг і їх мультинаціональні союзники розуміють, що це їх поразка і насувається дійсно арешт. Декілька індивідуумів в їх великих переплетених банківських корпораціях пропонують деякі радикальні заходи,  як можливі виходи. Ми запевнили головні робочі групи цієї величезної подібної для восьминога організації, що будь-яка спроба затримати цей процес приречена на невдачу. Ми запропонували ряд кроків  нашим союзникам, які можуть привести цю закручену шахову гру до швидкої розв'язки. Це включає серії односторонніх кроків, які дозволять здійснити глобальне скидання валюти. Цей комплект кроків розчищає затор, швидко витісняючи багато ключових режимів, які зупиняли цю трансформацію впродовж років.


 Ми до кінця зобов'язані кожному з вас за ваше безперервне терпіння. Ми осягаємо рівень розчарування, через який ви проходите кожен день. Отже, ми робимо все, що ми можемо, щоб встановити це право і дозволити початися  великій передачі багатства, яке дозволить кожному з вас зробити те, для чого ви прибули сюди. Це дійсно дуже важко підтримувати ступінь самоскріплення  ваших позитивних мрій, коли здається, що ці речі постійно затримуються темрявою і її нечестивими прибічники. Наш план - показати Світлу, як вони, діючи на поверхні Гайї, можуть прискорити неминуче. Справжній ключ - ослабити процес; щоб обіцяне багатство безпечно добралося до тих, кого ми настільки леліємо і кому шанобливо довіряємо. Цей процес  приходу до влади  нового управління і перетворення глобальної фінансової системи повинен пройти швидко. Ми докладно пояснили ряд шляхів, за допомогою яких  це може статися швидко. Наші зв'язківці, з допомогою наших друзів Агартанців, створюють  засоби, щоб досягти цих високих і найнеобхідніших цілей.

 Ми маємо здатність створити і перевезти золото з місця на місце за нашим бажанням. Ми також маємо здатність  телепортувати лідерство з одної точки до іншої. Настав час використовувати технологію, щоб блокувати схеми темряви і з готовністю підтримувати бажання наших прибічників на поверхні Гайї. Майте на увазі, що ваш світ має глобальну мережу контролю розуму, а також і секретну технологію космічної війни, яка напів-замаскована  і є сили, що пробують підбурити до деякого  виду війни. Ми тримаємо цей контингент космічного озброєння нейтралізованим  і у безвихідному становищі впродовж років. Ті, хто бажає цьому  царству зла  налагоджені знайти  деякий шлях, щоб скористатися цією технологією. Ми спостерігаємо, як темрява призначає одну секретну місію за другою, щоб так чи інакше порушити змушену  безвихідь. Ми занадто сильні для них. Тільки одне рішення - безпосередня здача кабали тим партнерам, хто  щоденно займається  армрестлінгом з ними. Наші зв'язківці зараз роблять все, що потрібно, щоб звільнитися від  безладу, який триває на зовнішньому   царстві Гайї. Настав час для успіху!

 Тому ми робимо все, що потрібно, щоб завершити наші різні шляхи, щоб зламати темну інтригу і її на вигляд безперервні махінації. Це вимагає ряд речей, які роблять наші земні партнери. Наші зв'язківці запевняють нас, що життєві дії зараз йдуть повним ходом. Це - надія Вознесених Майстрів  і Небес, що ці темні шахраї визнають поразку і будуть ізольовані від вас. Схвалені плани, за якими ці темні фаворити можуть бути заарештовані, засуджені і переміщені  в місця, де вони не зможуть більше впливати на події, які відбуваються по всьому глобусу. Тільки потім ми зможемо правдиво заявити, що нова реальність може повністю проявитися. Ми порадилися з багатьма у вашому світі, хто повністю розуміє, що треба зробити. У цьому світлі, ми можемо заявити, що запроектовані дії йдуть повним ходом, щоб зламати цю справжню безвихідь і перемістити ваше царство вперед до нової реальності. Це може також швидко призвести до розголошування і прибуття наших наставників у ваше царство. В цей час ви дуже близько підходите до завершальних кроків, які приведуть  до повної свідомості!

Namaste! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прибули сюди пояснити ряд подій, які впливають на отримання ваших благословень. Сама головна  з них - те, як блокувати поточну владу темної кабали, яка хоче запобігти освоєнню нової фінансової системи. Є ряд  договорів, які ми підписали з поліцейськими підрозділами  вашого царства  і ці підрозділи зараз відтискають  нелегальні бар'єри для введення нової системи безпеки для міжнародних банківських переказів. Крім того, наші космічні друзі використовують  їх здібності, щоб забезпечити представлення  ряду наших програм і їх швидке виконання. Ми благословляємо усіх тих, хто допомагає нам відмінити  підлі і огидні шляхи, якими темрява контролює процес  ваших благословень. Ми дуже бажаємо бути здатними дати вам особливий подарунок впродовж цього святкового сезону. Ми також маємо намір використати  це процвітання, щоб представити  вам нову систему уряду.

 Отже, наші партнери готують ці небесні благословення! Впродовж десятиліть вам довелося терпляче чекати подій, які можуть дуже  змінити це царство. Ми працюємо безпосередньо з багатьма, щоб гарантувати, що нероби, які  або крали, або блокували доставку певних фондів отримають правосуддя, на яке вони по справжньому заслуговують. Арешти і різні обвинувачення уже готові, щоб ізолювати їх так, щоб  вони більше не змогли  затримати те, що ми так довго обіцяли  вам. Темрява зараз діловито оркеструє різні послідовності подій, які можуть призвести  до іншої глобальної війни. Наша космічна сім'я відміняє цей процес. Ми також просимо вас, благословенні, використати  ваші медитації  і ритуали, щоб допомогти цій найблагороднішій справі. Ми щодня молимося і фокусуємося на мирі, зміні і процвітанні цього царства. Встановлюється новий період великої свідомості навколо цього глобуса. Використайте  цю нову енергію, щоб ввести нову епоху для усього людства!

 Глибоко усвідомте у вашому серці, який новий період проясняється для людства. Ця нова ера має бути прожита вільно, в мирі і процвітанні. Декрети Небес – просто  специфіка. Всі ми вводимо  богослужіння для Світла. Це дивовижна місія - виявити себе, оскільки ви стаєте обізнанішими про своє існування. Темрява, яка довго управляла цим царством, блякне. Оскільки це відбувається, то тіниста, липка влада цих шельм розсіюється. Ви будете представлені  новим людським групам Світла. Прискорюється процес переміщення від обмеженої до повної свідомості. Це  дозволить нам матеріалізуватися в правильний, божественний час. В цей момент, ми маємо намір інструктувати вас по ряду тем, життєво важливих для цього перетворення. Ви також зустрінете тих, хто із Внутрішньої Землі і космосу. Ці зустрічі мають розширити нашу духовну сім'ю і підготувати вас для повернення до вашого життя, як повністю свідомих Істот Світла.

 Сьогодні, ми продовжили інформувати вас з того, що відбувається тут. Багато дивовижних чудес мають відбутися впродовж цього святкового сезону. Будьте готові прийняти їх,  щоб насолодитися тим, що дали вам  Небеса. Майбутній рік буде  заповнений  навіть  більшими чудесами і завершальними кроками, якими ви маєте запустити  остаточну зміну до повної свідомості. Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



Перекладач: Fedir    

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE