magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Friday, December 19, 2014

Ukrainian -- Шелдон Нідл - 16 грудня, 2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Sheldan Nidle - December 16, 2014
Шелдон Нідл - 16 грудня, 2014

11 Chicchan, 4 Mol, 11 Ik

Dratzo! Ми прийшли  з ще більшими новинами для вас. Нині, був активізований механізм для надання вам ваших благословень. Наші зв'язківці повідомляють, що перші аспекти цього процесу йдуть повним ходом і не стикаються з перешкодами. Наші союзники Землі упевнено використовують систему доставки, яка була добре перевірена за ці роки. Наше бажання - мати ряд важливих елементів на місці перед прибуттям Різдва. В цьому відношенні, ми контактували з тими, хто відповідальний за ці різні проекти і вони говорять, що використовують ряд спеціальних умов, щоб гарантувати успіх цих різних постачань. Ми знаємо, що ці постачання знаходяться під юрисдикцією тих, хто завершує коригування необхідні  для створення  нової і більш справедливої  банківської системи. Ця нова система буде управляти великою частиною постачань, щоб принести вам ваші благословення. Отже, перша частина цих постачань – остаточно засвідчити, що ці проекти  процвітання і гуманітарні проекти дійсно не зупиняться. Наше бажання - скористатися цими першими постачаннями, щоб довести усім, що влада темряви справді закінчилася.


 Це закінчення григоріанського 2014 року нашої ери  буде відомим для вас,  як найбільш бажаний вододіл. Не лише  процвітання почне  поширюватися  серед вас, але і буде маніфестовано створення нового управління. Коли Граф  Сен-Жермен  і Томас  Джефферсон написали початкові проекти Американської Декларації Незалежності, це здавалося грандіозним викликом для свободи, суверенітету і процвітання усіх. На початку, на цей славний документ вплинуло питання рабства, оскільки воно ще існувало в Америці. Матеріалізація істинного документу зайняла понад два століття; щоб прояснити усю божественну правду, властиву  йому  і дозволити  цьому  глобусу  здійснити  його славний мандат. Події майбутнього часу мають сприяти пролити  світло в цій справі. Ви побачите завершення  тихої революції, яка буквально зайняла століття. Ті, хто так старанно присвятив себе  завершенню цієї справи,  пожинають істинні нагороди, на які вони так  заслуговують.

 Ця тиха революція має на увазі  встановлення  нового  управління, яке буде  знаряддям народу  і істинним  захисником їх прав. Ця організація управління – буде  першим вираженням того, яким буде  ваше галактичне суспільство. Ви просуваєтеся вперед свідомою стрічкою конвеєра, яка  неминуче приведе  вас до повної свідомості. Ваше суспільство було постійно вимушене вважати, що дефіцит і конкуренція - істинна природа людського суспільства. Звичайно ні. Технологія і свідомість кують об'єднання, яке призводить до царств, які ми щодня займаємо. Небезпечно тільки надто покладатися  на технології, яким не потрібний постійний найважливіший внесок  від людства. Інтелект  кінець кінцем заснований на використанні  духовної свідомості. Такий внесок життєво важливий  і це не перебільшення. Ви знаходитеся в точці  вашої  технологічної  історії, де вам треба уважно стежити за цим примітивним попередженням. Ось чому ми раді, що спеціальне духовне втручання зараз йде повним ходом. Це втручання  швидко проведе  вас через минулі будь-які потенційні перешкоди до вашого повернення до повної свідомості.

 Отже, майбутні події дня обіцяють вам дорогу до вашої визначеної  мети. Ми знаходимося тут, разом з вашими кузенами Агартанцями, щоб дозволити вам швидко переміститися до використання дивовижних технологій, які зроблять  легшим ваш рух  вперед. Гайя хоче бачити, що  ваше глобальне суспільство більше не бажає експлуатувати її ресурси і забруднювати  її природне середовище. Людство має бути,  як спеціальним  небесним опікуном  Гайї, так і повністю осягнути свою роль в розгортанні божественного плану по всій фізичності. Кінець кінцем, ви маєте розширити своє суспільство до священної зоряної нації, яка люб'язно веде багато водних світів під вашим управлінням, а також охороняє усі світи, які створюють  вашу специфічну зоряну націю. Ці божественні завдання – це відповідальність, яку ви маєте охоче прийняти. Кожен з вас глибоко усвідомлює, чому ви є тут, і природжено розуміє, як здійснювати вашу мету. Наш обов'язок - допомогти вам проявити це. Ми такі раді, що Небеса дали нам цю можливість. Майбутні часи мають бути тими, де ми повторно представимо  себе  кожному з вас!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Наші партнери  зараз зайняті роботою з нашими духовними і космічними сім'ями, щоб  постачання йшло, як планувалося. Тепер, ми перевіряємо цю систему, щоб гарантувати, що вона може легко і без зусиль доставляти ваші благословення. Поки, ми бачили, що ця система працює, як планувалося. На початку тижня, ми маємо намір скерувати цю систему, щоб завершити ці постачання. Ми працюємо групою, щоб фокусуватися на успіху цієї системи, і бути здатними ввести в експлуатацію наступну частину нашого плану. Як тільки постачання закінчаться, нове управління прийде до влади. Ми зараз чекаємо, щоб перемістити наших обраних індивідуумів до Вашингтона, де вони можуть зайняти ключові  посади в тимчасовому уряді, який  встановить повернення до конституційного і загального права. Це має бути прототипом для ряду інших урядів, які мають прийняти інші режими після успіху нового Американського уряду.

 Ця зміна в управлінні має супроводжуватися зростаючим процвітанням  і глобальним рухом до  миру і співпраці. Цей рух у напрямі миру - остаточно виділить різні маленькі рухи, щоб створити альтернативу банківській системі темної кабали. Ці, швидше не забезпечені фондами дії,  мають отримати кошти, щоб швидко розширитися  і почати масивну будівлю інфраструктури по всьому  третьому світу. Ми духовно підтримали ці рухи і захистили їх від прямої невдачі. Необхідно забезпечити чисту воду, хороші дороги і належний відвід стічних вод, також як і легкий доступ до банківської справи і інших засобів для життєздатного розвитку екосистеми. Необхідно, щоб Гайя  була  частиною усього майбутнього глобального розвитку. Прибуття наших космічних сімей - прояснить це в подальшому. Ми чекаємо глобального перезапуску,  заснованого на духовному возз'єднанні з Гайя.

 Давайте подивимося на те, що відбувається. Ви піднімаєтеся у свідомості. Це робить вас обізнанішими один про одного і створює необхідність допомогти один одному. Ви стаєте обізнаними про вашу зростаючу відповідальність до світу, який оточує вас. Ви стаєте обізнанішими про те, як ваше суспільство сприяє масивному циклу вимирання. Ви усвідомлюєте, що  ваша технологія має здатність усе повернути. Проте, ключовий компонент духовний. Ваше використання універсальної Любові і Світла - та річ, яка може зберегти вашу реальність. Отже, вам треба повторно оцінити ваші  цінності і почати користуватися цією новою оцінкою справді чудовим шляхом. Ви починаєте переміщення від акценту на розумній логіці до сердечної логіки. Це теж саме, як  рости, оскільки ви перетворюєтеся від обмеженої свідомості до повної свідомості! Для цього ми тільки говоримо, Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми переглянули те, що відбувається  в цьому царстві. Ми просимо, щоб ви використовували вашу мудрість і молитву, щоб ввести цю нову реальність. Багато хто зараз займається маніфестацією того, що ми обговорили з вами. Ми просимо, щоб ви підтримували їх дії і користувалися вашими природженими повноваженнями, щоб просунути цю нову реальність вперед! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)


Перекладач: Fedir   


No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE