magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 28, 2014

Шелдон Нідл - 23 вересня, 2014

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation



Sheldan Nidle - September 23, 2014
Шелдон Нідл - 23 вересня, 2014

5 Imix, 19 Zip, 11 Ik

Dratzo! Цього дня ми прийшли із сприятливими вістями! Різні програми продовжують досягати успіхів, щоб змінити ваше життя і перезапустити всесвітні валюти. Ми задоволені, що завершальні спроби темної кабали потерпіли невдачу. Кінець вересня - буде знаменитим часом для процвітання, свободи і успішного підйому світового мирного руху. Багато урядів у вашому світі наближаються до точки, де неминуча раптова зміна. Ці зміни будуть викликати збільшення тиску на темну кабалу, щоб визнати її поразку і почати співпрацювати з нашими земними союзниками. Ми спостерігаємо за результатом буквально двох десятиліть натиску. Нова грошова система - частина нової  фінансової системи, яка відповідає за поширення ваших всесвітніх фондів процвітання. Разом, ці два рухи змінюють спосіб  вашої роботи. Ці серії змін - тільки початок; NESARA в Америці і глобальний рух, пов'язаний з цим, мають змінити вашу реальність назавжди.


 Майбутні зміни - частина процесу, що неминуче приведе до першого контакту. Початкова частина цього тепер починає рух. Розвиток процвітання   і зростання глобальних свобод будуть  також сприяти умовам, що ведуть до формального розголошування. Ми розуміємо, які приголомшливі анонси ви чуєте щодня від ваших лідерів. Ці анонси повинні перетворити природу вашого управління і підготувати вас для передач, які пізніше дозволять нам звернутися  до вас безпосередньо. Як тільки ми зможемо звернутися до вас, ми маємо намір охопити широкий ряд тем. Вам була надана тільки коротка інформація, яку ви уперше вивчали в школі і пізніше розширювали читанням книжок і прослуховуванням  різноманітних  програм по вашому телебаченню. Вам треба дізнатися про ваші істинні позаземні походження і як ви прийшли, щоб стати  мешканцем на  поверхні Гайї. Потім, ви будете готові зустріти своїх сусідів Агартанців  і, звичайно, нас.

 Приземлення буде мати  глобальний розмах. Ми постійно визначаємо,  а потім перевіряємо умови для позначених нами місць приземлення. Кожного разу є деяка незвичайна міра змін  у цих місцинах, то ми просто вибираємо нові. Доки ще, ми змінили тільки 11% наших заздалегідь відібраних місць. Більшість з цих змін відбувається  завдяки розширенню міських територій. Нові будівлі або торгові центри очевидно виникають в наших місцях розташування в надзвичайно урбанізованих районах. Сільські території  залишаються відкритими впродовж десятиліть. Незважаючи на ці невідповідності, наш десантний корабель надав звіт. Ми не обмежували число використаних розвідувальних кораблів. Правила і методи  використання  зараз розробляються  для кожного відібраного місця. Крім того, ми готові до телепортації  наших  наставників  до вас. Кожен наставник буде  контактувати з вами телепатично перед тим, як вони з'являться перед вами. В цій  попередній бесіді  ми познайомимося з вами і представимо вам  коротку інформацію про  наші різні протоколи.

 Ключ до вашого перетворення - ваше багатообіцяюче відношення  з вашим наставником. Ці стосунки подібні до стосунків лікаря і пацієнта. Довіра - важлива частина цієї подорожі. Відбудеться ряд дуже відвертих взаємодій, коли ви подивитеся на ваше дитинство, ваші записи Акаші і ваш поточний життєвий контракт. Потрібно обговорити  відкрито великий  ряд епігенетичних  інцидентів в минулих і поточних життях. Вам треба очистити ці речі перед плануванням вашої триденної поїздки у вашу кристалічну Світлову Камеру. Ми маємо на увазі, що ви маєте ряд випадкових очисних сесій, тож ви можете побачити побіжно протяжність того, що охопить ваша триденна трансформаційна поїздка. Є велика мережа енергетичних машин і машин для управління пам’яттю, які наповнили вас вірою, що потрібно  для очищення  ваших розумових, емоційних і фізичних тіл. Робота наставника - очистити це з вашою допомогою. Як ми сказали, вони передують тому, з чим ви маєте стикнутися в Кристалічних Камерах.

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми прийшли повідомити вам   хороші новини! Наші різні партнери продовжують рухатися вперед. Ми дуже близько до глобального перезапуску і супровідної ревальвації всесвітніх валют. Ці події пов'язані  з підвищенням всесвітнього дорогоцінного металевого стандарту. Порушення правил  всесвітніми головними банками, а також  велика корупція всесвітніх урядів, означає, що зараз потрібна грандіозна фінансова революція, щоб очистити це царство темної кабали. Цей процес готовий провести головні арешти і ввести нове управління. Майбутнє процвітання і нові міжнародні банківські регулятивні правила очистять  цей огидний безлад і благословлять це царство для  нескінченного процвітання. Результатом усього цього, що відбувається тепер, стануть ваша свобода і суверенітет. Ми були благословенні Небесами, щоб закінчити це священне завдання,  а потім вітати тих, хто допоміг нам досягти успіху!

 Яке велике благословення з’явиться тут! Ми працювали старанно, щоб гарантувати ваш успіх. Небеса сприяли нашим зусиллям і дозволяли нам мати засоби, щоб здолати темряву і її численних фаворитів. Щодня ми молимося і проводимо години, щоб зцілити це царство. Багато хто з вас роздратований тим, що на вигляд це зайняло нескінченний час. Не втрачайте віру! Відбуваються чудеса! Темрява, на вигляд така  всемогутня, зараз швидко блякне. Світло  зростає  в силі кожен  без виключення день. Будьте горді з того, чого ми досягли разом. Кожна з ваших молитов і медитацій дуже допомогла цій божественній справі. Отже, разом ми зібрали засоби для тріумфу. Залишайтеся позитивними і повністю зосередьтеся на перемозі! Темрява, як відзначалося, блякне. Ми на грані великих речей!

 Ми, ваші Вознесені Майстри, які бажають вам добра і працюють, щоб завершити цю найзаслуженішу перемогу. Будьте горді з того, чого ви досягаєте. Ви переміщаєте ціле царство на грань його підйому. Це не маленьке завдання. Ми усі шануємо вас за ваші досягнення. Оскільки майбутнє на підході, то будьте  щасливими і будьте найбільш задоволеними тим, чого ви досягаєте. Ми просто просимо вас залишатися зосередженими і знати глибоко в душі, що ви тут. Цей час перемоги  назавжди перетворить цю прекрасну кулю і возз'єднає  вас з вашою повною духовною і галактичною сім'єю. Ви маєте навіть відновити  вашу позицію в цій самій славній сім'ї. Ми дякуємо вам  і люб'язно благословляємо вас. Ваш грандіозний священний час прийшов! Темрява програла і зараз ми можемо всі  разом зібратися і святкувати цю грандіозну перемогу! Алілуя!

 Сьогодні, ми радіємо! Ми дали вам короткий огляд теперішніх обставин. Будьте терплячі. Зараз приходять кращі часи. Ми залишаємо вас цього тижня в радості. Скоро ви зустрінете свої  духовні і галактичні сім'ї. Будьте щасливі і залишайтеся сконцентрованими на призі! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)




 Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE