magrav



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Thursday, September 11, 2014

09:09:2014


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation




Sheldan Nidle - September 9, 2014
Шелдон Нідл - 9 вересня, 2014

4 Manik, 5 Zip, 11 Ik

Selamat Jalwa! Ми повертаємося, щоб багато чого вам розказати! Ваші різні програми, які принесуть вам процвітання - вже тут! Зараз вам треба поліпшити розуміння того, що відбувається  з кожним  з вас. Фундаментально, ваші тіла перетворюються і  готові  до  ваших завершальних змін, які мають перетворити вас в повністю свідому  Істоту Світла. Це перетворення проходить в деякому відношенні по стадіям, які надають  можливість вашому тілу пристосуватися. Іноді, ці коригування для вас важкі. Ці так звані симптоми підйому - речі, які усі ви відчуваєте. Ви, можливо, випробовуєте дивну пульсацію серця або більше втомлюєтеся, ніж зазвичай після деякої напруженої вправи. Суворість того, з чим ви стикаєтеся,  заздалегідь визначається Небесами через плани, дані вашим опікунам  тіла. Ви були згодні на ці плани  перед тим, як ви інкарнувалися на цьому Земному плані. Нашим медичним командам були надані строгі інструкції відносно того, як повідомити  кожному індивідууму духовні, ментальні, емоційні і фізичні знаки. Ці виміри допомагають нам щоденно переконфігуровувати  вашу особисту кристалічну світлову  камеру.


 Перший контакт відбудеться  у божественний час. Доти, наші зв'язківці постійно перевіряють тих, хто  так старанно і чудово  забезпечують  засоби, щоб змінити ваше царство від темряви до Світла. Цей процес зайняв  дуже тривалий час. Його дуже прискорив альянс Анчара  раптовою зміною поглядів створених  специфічними декретами континууму Анчара. Ці декрети погоджені з древніми пророцтвами Архангела Михаила  для цієї галактики. Ми  зараз зайняті об’єднанням наших флотів і прийомом нових членів від сформованих зоряних націй, коли розпалися різні темні зоряні імперії Анчара. Ці нові нації бажають отримати Світлові  Тіла і навчитися, як користуватися ними для підняття. Один з ваших майбутніх обов'язків - допомогти нашим партнерам в Галактичній Федерації, щоб навчити  їх цим особливим дарам. Ваша мудрість і знання в цих питаннях буде  особливо корисною і дозволить  цим новим зоряним націям  вивчити ці навички.

 Оскільки ми працюємо у напрямі моменту для першого контакту, ми готуємо знання для майбутніх місць висадки  і з’єднаємо кожного з наших наставників з вами. Фактична наставницька  дія дуже складна і вимагає вашої повної співпраці. Кожному з вас треба подивитися глибоко в душу  і люб'язно звільнити  внутрішніх "демонів", яких ви придбали починаючи з народження. Отже, кожному наставникові потрібно дозволити працювати з вами, щоб атакувати,  а потім звільнити цих численних "демонів". Ануннаки, як тільки вони отримали контроль над вами, почали працювати  над вашими страхами для того, щоб поліпшити управління  вами. Скрізь, зовнішнє людство несе цей  спадок цих початкових "пасток терору", накладених обманом  на вас Ануннаками, а також  і нові пастки, накладені на  вас вашими життєвими дослідами предків, що відносяться до різних поколінь. Вони далі збільшують  і роблять складнішим, початковий страх, уперше задуманий Ануннаками. Усе з цього і значно більше має бути перетвореним і звільненим нашими наставниками.

 Що безпосередньо попереду вас – це процвітання і прихід до влади  нового управління. Через два  місяці після того, як це трапиться, відбудеться розголошування. Ми повністю чекаємо, що цей анонс – приведе  до нас. У цей же момент, ми побачимо  перші уроки від ваших Вознесених Майстрів. Ці уроки підготують  вас до багатьох  нових і приголомшливих фактів, які вам треба знати. Ануннаки  розпочали свій  час з вами, винайшовши надзвичайно оманливу  і маніпуляційну  історію походження. Це було зроблене так, що  вони змогли оголосити вам, що вони були богами творця. Ануннаки  потім змогли зробити обурливі речі, щоб підтримувати цей контроль. Ці історії треба замінити Правдою. Вам треба повернути вашу силу  і свободу і справедливо виправляти  жахи минулого часу. Потім ви зможете вільно прийняти нас. Ми приходимо просто,  як представники ваших предків. Ми приходимо подарувати вам  повну свідомість і по можливості  відновити вашу спеціальну позицію в цій галактиці!

Благословення! Ми - ваші Вознесені Майстри! Ми приходимо  з миром  і радістю! Скрізь на цьому глобусі наші партнери готують шлях для вашого процвітання, свободи і повернення  вашого благословенного особистого суверенітету. Є три священні мережі установлені для цих  божественних цілей. Перша – гарантує  вам ваше процвітання. Друга – турбується  поверненням до загального права і третя –  робить  можливим  появу  нового управління. Існуючий фінансовий порядок, з його нелегальними виплатами законодавцям і  різним відомствам уряду, ідеально задовольняє спеціальні  інтереси  і велике зловживання владою. Це діє всупереч тому, що  Небеса бажають для вас. Інше зло - велике спотворення закону. Це створює набір етик, які також діють всупереч вашим щоденним кращим інтересам. Небеса бажають трансформувати  усе це  і забезпечити для усіх безпечне довкілля.

 Творець надав вам священні права і ці благословенні подарунки вимагають реальності, яка може їх шанувати. Ось чому наші партнери створили ці дві  священні мережі. Відверто, знову потрібен загальний  закон, який буде  шляхом істинного правосуддя у ваших землях. Кожному індивідууму  необхідно знати, що існує  істинна законна етика. З цим пов'язано – прихід до влади  великого багаторівневого очищеного  управління. Закони, подібні до NESARA, були ініційовані, щоб встановити прототип для таких дій. Процвітання може бути постійним тільки,  якщо уряд  справді справедливий  і розсудливий до усіх. Це може тільки статися, якщо ці благословення зроблять можливим повне очищення. Життєво важливо перемкнути управління від війни і конкурентоздатності  до мирної орієнтації і готовності кооперуватися  з усіма. У цьому довкіллі наші уроки оволодіють увагою слухачів  і призведуть  до дійсно  божественного перетворення.

 Нарешті, є важлива тема додавання вам грошей, які були або незаконно узяті в минулому, або походили від великого придбаного потоку достатку. Ці гроші  знаходяться в надійних руках і будуть поширюватися до усіх. Існуючий порядок обмежень і нестач дійсно діє всупереч тому,  що  декретовано кожному  в цій реальності. Ви – особливі  діти Небес і настав час  звільнити вас від нестач  і дати вам інструменти, щоб досягти ваших  найдорожчих мрій. Настав час покінчити із старою структурою влади "жорсткої конкуренції", яка тримала вас в ямі, з якої ви не могли  досягти ваших найглибших бажань. Ми,  Вознесені  Майстри  провели тисячоліття, підтримуючи ваші  зв'язки  з етикою і Небесами. В деякому відношенні це буде  зараз поширюватися, що  дозволить  вам знати і досягати ваших справжніх цілей. Нарешті настав спеціальний час для усіх! Осанна! Осанна! Осанна!

 Сьогодні, ми продовжили своє щотижневе повідомлення для вас. Як ви можете бачити, відбувається важливий прогрес, що гарантує  вам ваше процвітання і вашу свободу. Залишайтеся сконцентрованими на цих цілях і спостерігайте  за деякими дивовижними подіями, які  відбуваються  перед вами! Зробіть це усе в Любові і в Радості! Знайте, дорогі, що численні Ресурси і безперервне Процвітання Небес дійсно Ваші! Хай Буде Так! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Сиріуське Будьте  Єдині! і Будьте в Радості!)



 Перекладач: Fedir   

No comments:

Post a Comment

SHELDAN

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Bradley Manning!

NÃO ABANDONEM AGORA JULIAN ASSANGE